כוכב נולד 5

livi4

New member
כוכב נולד 5

שימו לב איזה תגובות - אנשים רוצים את ג'קו !!!(בעלי הסב את תשומת ליבי) ג'קו- מחכים לך איש יקר וכשרון מהלך , מתי ההופעה הבאה???

livi4

New member
לא הצלחתי להכניס קישור

אוף !!! לא נורא אולי בפעם הבאה...תסתכלי על התגובות - נראה טוב !

Karina85

New member
מה כוכב נולד 5 מאמי???

ומצטרפת לקריאה - ג'קו תחזור לבמות...!!!

livi4

New member
קארינוש' מה קורה מותק???

אני עוד 5 דק' במצב מאוזן - מתה מעייפות !!! היי , לא שכחתי אותכן לסופ"ש - אם יש מצב אז תאמרי ונתכנן משהו...

Karina85

New member
היי מאמוש!!!

יש מצב אני לא בטוחה שאני אוכל כי מישהי מהבסיס שלי (לשעבר! לשעבר!!!
) עושה מעין מסיבה לפני טיסה חחח אבל אני לא יודעת מתי אז בהחלט יש מצב... יש זמן
תודה מאמי, ולילה טוב!!! וממש תודה על הכתבה...

שונית 7

New member
קרין לדעתי יש קשר בין כוכב נולד 5

לחזרת ג'קו לבמות. כל זמן שמנצח כוכב נולד 4 לא מושמע ולא מופיע לכוכב נולד 5 אין זכות קיום וטדי לא יכולים להרשות לעצמם שהמצב ישאר ככה אם הם רוצים להמשיך להרוויח מתכניות עתידיות.תחשבי על זה

Karina85

New member
כן את צודקת

אבל אני מאמינה שהתוכנית תצליח בכל מקרה... למרות שההגיון איתך!

livi4

New member
יפה לך אחותי !!!

הרגעת אותי ! הצלחתי להתעצבן על הקישור ...חחחחחחחחחחח ראית את התגובות??? תחשבי שכל אלו לא מהפורום כי לא ידענו על העניין ! נראה שהג'קו שלנו בדרך הנכונה
ואי אפשר להתחיל כוכב נולד 5 מבלי להרגיש את הכוכב הכי הכי שזכה ב-4 לא???

rifkin1

New member
מקווה שהכל יהיה בסדר איתו

אני אוהבת שלא מנפחים אותו יותר מידי כמו נינט ויש סביבו מעין שקט תקשורתי שכזה... כשהוא ייצא עם המוןסיקה שלו נשמע עליו הרבה, מעבר לזה לא צריך. שיתרכז במוסיקה!!!

שונית 7

New member
נכון גם לדעתי הרסו לנינט והובילו

אותה לכיוונים לא נכונים שכללו כמעט הכל חוץ משירה פרופר אבל ההבדל בין ג'קו לבינה הוא שהבחור עם רקע מוזיקלי רציניחוץ מלשיר הוא גם יוצר גם מלחין וגם פרפורמר ענק והתגובות באמת מעודדות בכתבה

Karina85

New member
זה נכון

אבל גם נינט אם את מסתכלת כזמרת פרופר בחינת יכולות ווקאליות, היא ענקית... ועדיין כל ההתעסקות זה בשטויות שמסביב.

שונית 7

New member
ענקית אין ספק אולפחות היתה כזאת

בתכנית.היום שמעתי אותה בערוץ 24 בביצוע של ה"יהודים" היה ממש תענוג מרגש אבל הדיסק עם אביב לא היה כל כך מוצלח לדעתי. לעצמו הוא כותב יותר יפה.

למעלה