כוכב עולה.. אלי הרצליך.

AVA 1999

New member
כוכב עולה.. אלי הרצליך.

אני חולה עליו. הוא במקהלה של מונה 4 (כתוב על הדיסק) ושר הרבה בחתונות של ישיבת אור יהודה. מישהו שמע אותו פעם. אני משוגע עליו. לפי דעתי הוא הכוכב של הדור הבא..

AVA 1999

New member
הרבנים אוסרים הפלות..

לא דובר על נפילה מהכסא הדבר על זמר בעל קול ערב במיוחד ששר את השירים כמו שהם בלי קניצ`ם וקרחצים . אני מאוד מאוד אהבתי לשמוע אותו.

מני 22

New member
אני בהלם.

כמה פעמים רציתי לכתוב עליו הודעה ואפילו פעם כתבתי ולא הכנסתי בגלל שחשבתי שהאנשים פה לא יבינו על מי מדובר, אז אני שמח מאוד שכתבו פה עליו, ואני טס לתת את חוות דעתי.

מני 22

New member
חוות דעתי..

אני חבר מאוד טוב שלו אז ככה ש... אני גם חושב שהוא מאוד מוצלח ושיש לו הרבה. בקשר לטונים זה נכון שיש לו טונים גבוהים מאוד וקולו ערב גם לאוזני.

מני 22

New member
לא לכעוס על כמות הודעות..

אני גם חייב לציין שהוא שר בשמחת בית השואבה באיתרי ושר בהרבה ארועים יוקרתיים קטנים כגון מסיבות יום הולדת וכד כעת הוא לומד פיתוח קול ואני מאמין שנשמע ממנו עוד הרבה . וסליחה.

מני 22

New member
לא לכעוס על כמות הודעות..

אני גם חייב לציין שהוא שר בשמחת בית השואבה באיתרי ושר בהרבה ארועים יוקרתיים קטנים כגון מסיבות יום הולדת וכד כעת הוא לומד פיתוח קול ואני מאמין שנשמע ממנו עוד הרבה . וסליחה.

מתנדב

New member
אני מודה שאני לא מכיר אותו

אולי יצא לי אי פעם לשמוע אותו, אך בעיקרון האם הוא מפורסם בציבור החרדי כזמר?, האם יש לו קלטות שהוא הוציא?, האם מזמינים אותו לחתונות?, מישהו יכול לתת פרטים יותר על אותו זמר שאתם מדברים?...

תשובות.

הוא עוד לא מפורסם בציבור החרדי כזמר, אולי זה יקרה בעתיד, הוא לא הוציא אף תקליט, הוא מוזמן לחתונות, הרבה פעמים כזמר אורח, הוא אברך צעיר בתחילת דרכו, ושמו מתחיל לעבור מפה לאוזן, נראה אם הוא יצליח, או שיהפוך לעוד גימיק חולף, סטייל שמחה וובר, קובי, מייקל ניסן, יניב, משה מנדלוביץ, משה אילוביץ, ועוד שלל שמות שבאמתחתי שבוודאי לא שמעתם עליהם מעולם.

למעלה