|כוכב|שיר השבוע|כוכב|

loner in love

New member
|כוכב|שיר השבוע|כוכב|

באיחור של המוןןןן המוןןןן זמןןןןןןןןןן |כוכב|מהו שיר השבוע שלכן? |כוכב|מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן? |כוכב|מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן? |כוכב|מהו אלבום השבוע שלכן?

beyonce3

New member
../images/Emo127.gifאני!../images/Emo45.gif

מהו שיר השבוע שלכן?Reckless girl/הביגנרז מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן?not alon מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן?Thunderbirds Are Go מהו אלבום השבוע שלכן?UnderSound 2003

עונה בפעם הראשונה

מהו שיר בשבוע שלכן? ska8er boi של אבריל מהו שיר השבוע המקפליי שלכן? אממ אני מניחה that girl מהו שיר השבוע הבאסטד שלכן? אני לא ממש שומעת אותם... מהו אלבום השבוע שלכן? let go של אבריל

Billy4

New member
אני

מהו שיר השבוע שלכן?Nickelback-How You Remind Me מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן?-- מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן?-- מהו אלבום השבוע שלכן?Blink 182-Blink 182

SurfeR Babe

New member
אני.. גם את זה אני לא עושה בד"כ

מהו שיר השבוע שלכן? השיר החדש של סנופ וג'סטין, שאני לא ממש זוכרת איך קוראים לו, ו- Don't Tell Me It's Over. שיר שולט!! הרגע שמעתי אותו.. מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן? That Girl.. אין לי מושג למה.. מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן? That Thing You Do מהו אלבום השבוע שלכן? Green Day - Dookie

DesertRose7

New member
Sign

וחורשים אותו בMTV כל כך הרבה (בגלל לשהוא בפראש) אממ.. חביב.. יש משהו בשיר הזה שגורם לי לאהוב אותו! ולא.. זה לא ג'סטין!

SurfeR Babe

New member
אני יודעת .. מאוד התלהבתי ממנו

וכל הזמן אמרתי לטל כמה שהוא יפה והיא עדיין לא ראתה אותו , ואז אחר כך כשהיא באה אליי וראתה הבנתי שהוא לא כזה מרגש , אבל אני עדיין ממש אוהבת אותו ..

SurfeR Babe

New member
אופס .. לא כתבתי שדונט טל מי

זה של בלינק .. אז זה של בלינק .. עכשיו כולכם יודעים .. או יותר נכון כולכן יודעות ..

loner in love

New member
אעאעאע

מהו שיר השבוע שלכן? My Chemical Romance -Helena מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן? Guy Who Turned Her Down מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן? Cant Break Thru מהו אלבום השבוע שלכן? McFly - Room On The 3rd Floor

DesertRose7

New member
../images/Emo41.gif

לא נורא פעם הבאה יעבוד לך..
מהו שיר השבוע שלכן? daniel - bad day שכחתי את השם משפחה שלו
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן? love כי אני פשוט מתה לשמוע אותו כבר
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן? loner in love
מהו אלבום השבוע שלכן? natasha bedingfield - unwritten

Miss Kitty

New member
אני ../images/Emo13.gif

מהו שיר השבוע שלכן? Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן? She Left Me מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן? -- מהו אלבום השבוע שלכן? אין משהו מסויים..

M c F l y

New member
אניייי

|כוכב|מהו שיר השבוע שלכן? ALL ABOUT YOU |כוכב|מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן?ALL ABOUT YOU ניראלי כל החברות שלי יודעת תמילים שלנו בע"פ! |כוכב|מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן?WITHOUT YOU כוסעמק זה כזה שיר מדהיייםםםם |כוכב|מהו אלבום השבוע שלכן? אין כזה כעקרון

sarahhh

New member
סלללללי../images/Emo152.gif

שיר השבוע:backstreet-incoplete שיר השבוע המקפליי:met this girl שיר השבוע הבאסטדי:brown eyed girl אלבום השבוע:McFly - Room On The 3rd Floor

yahli13

New member
עונה(בפעם הראשונה.....)

מהו שיר השבוע שלכן???freefaler-good enuogh for you(מקווה שכתבתי את זה נכון..)
מהו שיר השבוע המקפליי שלכן???that girl
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן???WIG2S4....(אני מודה,נדבקתי...)
מהו אלבום השבוע שלכן???maroon5-songs about jane

may90

New member
me

מהו שיר השבוע שלכן?
-- Adam's song של בלינק
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן?
-אממ... that girl
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן?
- hurra hurra die schula brennt- נקווה שרשמתי נכון כי אין לי כח לבדוק בתיקיית שירים איך רושמים...
מהו אלבום השבוע שלכן?
- one by one-פו פייטרס

mayoosh4

New member
mine

מהו שיר השבוע שלכן? i'm just a kid של סימפל מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן? she left me [חחחחחחחחחנע התמכרתי אליו :(] מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן? הממ... loser kid בלע הוא נורא מעציב אותי! מהו אלבום השבוע שלכן? american idiot- GreenDay

loner in love

New member
אווווו ../images/Emo7.gif

לא נורא זה שיר יפה חבל שהתמכרת אליו מהסיבות האלה...

Craz¥ L

New member
../images/Emo79.gif

מהו שיר השבוע שלכן? ארממ natasha bedingfield - i bruise easly
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן?obviously (תרגיל תנועה בספורט)
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן?She Wants To Be Me
מהו אלבום השבוע שלכן? atomic kitten -Ladies night

למעלה