כוכי - כל הכבוד

כוכי - כל הכבוד

כוכי שלום, מזמן לא נפגשנו חוץ מ-2 דקות ב-תה"ש , אני רואה שיחד עם הזמן המרץ אצלך רק עולה ועולה - כל הכבוד. אצל מי והיכן אפשר לברר אם אחוזי הנכות אשר ניקבעו לי הם מספיקיפ ו/או אם כדאי להגיש ערעור ? היום אני יושב בבית ועובד בתור קבלן משנה אצל אדם אשר הכיר אותי מהתקופה אשר הייתי "בריא", העבודה לוקחת לי הרבה יותר זמן ולא סיפרתי לו היכן פגע בי הלופוס - וגם אני די מאוכזב מעצמי אופן ביצוע המשימה ! אני שוקל אם לפנות ל-ביטוח לאומי לשיקום תעסוקתי - האם זה ישפיע על אחוזי הנכות (יעלה או יוריד) , ? האם יש משהוא אשר מתמחה בתחום הזה ? תודה דוד טאוב

שלום דוד, ברוך המצטרף לפורום ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

שלום דוד שמחתי ל"ראות" אותך כאן... איך אתה מרגיש? האם הטיפולים עוזרים? בענין הביטוח הלאומי, אתה צריך להחליט (אולי עם הרופא ביחד...) האם האחוזים שנקבעו לך מספקים. יש להבחין בין אחוזי נכות רפואית לבין אחוזי אובדן כושר עבודה. אתה יודע שכשאתה מגיש ערעור בענין האחוזים שנקבעו לך, הביטוח הלאומי יכול לשנות את האחוזים שנתן בפעם הקודמת לשני הכיוונים. כלומר, עלול להוריד אחוזים שנקבעו או להעלות אחוזים שנקבעו, לכן כדאי לשקול טוב טוב אם להגיש ערעור. אמשיך להתעניין בשאלות שלך. הרבה בריאות ושתהייה לך שבת נעימה כוכי

למעלה