כוכלכם אומרים שאי אפשר.....

• פותח הנושא peco
  • פורסם בתאריך

peco

New member
כוכלכם אומרים שאי אפשר.....

כולכם אומרים שאי אפשר לשלוח הודעות מSK לסלקום נכוון? אז יש לי חדשות בשבילכם: לחבר שלי יש SK והוא יכול לשלוח הודעות גם לסלקום וגם לאורנג´. לא משנה מה תגידו אבל אני ראיתי שהוא יכול לשלוח. נו אז מה אתם אומרים על זה? לי נראה שזו בעיה של כמה מכשירים עם פס ייצור דומה. כי חבר שלי קנה את הפלאפון ממש ממש בהתחלה של המבצע "פלאפון SALE"

LordNor

New member
מאוד מעניין...

לא נראה לי שזה בגלל כמה מכשירים עם פס ייצור דומה.... אבל יכול להיות שזה בגלל המבצע פלאפון Sale" אז חבר שלך הרוויח שיהיה לו מזל טוב... לפעמיים יש מזל בחיים ולפעמיים לא

LordX

New member
לא...

גם לי יש SK. אני גם קניתי אותו בפלאפון סייל גם...בתחילת המבצע. יש לי שני הסברים למה שאתה מספר: א. לחבר שלך יש פרוטקציות בפלאפון. ב. הוא שולח את ההודעות דרך גו-נקסט - זאת אומרת נכנס לאינטרנט בוחר שליחת הודעה ושולח...

phingy

New member
גם לחבר שלי יש SK ו...

הוא קנה אותו לפני שבוע במבצע פלאפון דיל אחרי שה7160 שלו נרטב בגשם וסלקום החארות רצו מלא כסף לביטוח, אקיצר, הוא יכול לשלוח הודעות, בלי גונקסט ובלי שמונקסט גם לסלקום, ודרך אגב עוד כמה ימים גם אני מקבל SK

LordX

New member
זה מה שפלאפון חושבים על זה

http://www.pelephone.co.il/service/sms-cellcom-remark.htm

LordX

New member
פקו ופינגי!

תבדקו את זה שוב עם החברים שלכם בבקשה!! כי זה באמת נכון מה שאתם אומרים הבעיה היא טכנית. ואם אין מכשול טכני יש לי רעיון קטן...

peco

New member
כנסו...../images/Emo131.gif

קראתי את הלינק ששמת והאמת הופתעתי, כי יש בכיתה שלי שלוש ילדים עם SK ששולחים הודעות לסלקום דרך הודעות -> הודעה חדשה-> וכתיבת ההודעה, ולא דרך גונקסט כמו שאמרתם. אני לא יודע למה אתם לא מצליחים, אבל אוליי זה קשור למיקום הפלאפון (עיר) ויכול להיות שבגלל שאני ברמלה אז שם יכולים לשלוח הודעות לסלקום. אני לא יודע אם זה נכון אבל אולי. בקשר ללינק ששמתם על ההודעות שאפשר לשלוח רק ממכשירי סמסונג: נראה לי שזה בגלל שלסמסונג יש איזשהו הסכם עם פלאפון שכנראה אפשר יהיה לשלוח רק ממכשירהם כדי לשווק יותר את הסמסונגים ולמכור אותם יותר בהצלחה. נו טוב, לפחות אני יכול לשלוח SMS לכול החברות (וזה בדוק) ולא ממש אכפת לי מה- SK.

phingy

New member
מחר או מחרתיים כבר יהיה לי SK אז

אני אדע בעצמי אם זה אפשרי

LordX

New member
לא רק אתה

תשים לב הרבה התלוננו פה בפורום על זה. אני לא מדבר באויר

Mad Cow

New member
מחר יש ל SK שלי חודש בדיוק ו...

אי אפשר לשלוח ממנו... נ.ב למי שיש מכשיר SK ששולח לסלקום ואורנג´ שיעשה לי טובה ויבדוק מה גרסת התוכנה של המכשיר שלו.. אז איך עושים את זה?: ככה; שיכנס להגדרות (4) וגרסת תוכנה (3) שלי 2.5 וקניתי אותו לפני חודש כמעט... 8.1.2002 תודה מראש,

למעלה