כולה יום וחצי לא הייתי, איפה אתם?

צאקאלקה

New member
כולה יום וחצי לא הייתי, איפה אתם?

ראיתם את הפרקים האחרונים? איך מתחיל להיות מתח, הא? מגניב דניאלה כך כך מצחיקה אותי, היא מנסה להיות רעה, אבל לא הולך לה...
תמי מתחילה לעלות לי על העצבים. מפחדת מכל העולם ואשתו, מזה זה?! איך התחרבש הקשר בין מאיה לאיתמר... ורוני מתגלה כשועלה לא קטנה... ופשוט נקרעתי מהקטע שגילת (גלית) יצאה בחוץ ורדפה אחרי הכלב עם המטלית מטבח... תודו שעלה לכם בראש משו אחר לגמריי כשהיא הופיע בטוניקה המנופנפת ברוח עם המטלית וצועקת "איפה הכלב"
עוד משו ששמתי לב אליו, במי תבחר הטייסת שלנו, אור גרוסמן? בדימטרי או בדפוק הפסיכי החונך שלה? יאללה בואו!!

rami vatury

New member
אנחנו כאן

יש אחלה מתח בסדרה הזו, אני ממש אוהב אותה. כן, דניאלה ממש מצחיקה, מנסה לעשות סיבוכים אבל בינתיים לא ממש הולך לה. לדעתי ככל שתתקדם הסדרה יצליח לה יותר ולהערכתי גם היא תקבל עזרה ממקומות לא צפויים. נראה לי שלגביי תמי זה מה שנראה ממנה עד סוף הסדרה, היא גם אמרה את זה כששאלו אותה מגיא פינס בקטע על סיום הצילומים, שהיא כל הזמן בכתה. מסכן יפתח (סחטיין על השם...), אבל הוא ימצא לעצמו דרכי ניחום אחרות כבר... מאיה מאיה- אין, אני מאוהב
, רק שלא יפגעו בה... תגידו- עומר ברנע בכל הסדרות משחק את אותו תפקיד, מעניין אם גם במציאות הוא כזה... ת'אמת, דיי קשה להאמין שלא מרוב שכבר רגילים לראות אותו ככה. איזה פרק יפה היה הלילה (פרק 24), אני ממש אהבתי.

למעלה