כולכם באמת ג´אזיזטים... אתם יודעים בכלל מזה 2,5,1?
S Sir Humphrey New member 24/4/02 #3 וואו.... רק ג´אזיסט אמיתי ידע מה זה טו פייב. שמע, אחי, סחטיין עליכום. הוכחת את יכולותיך בזה העת. וזה לא מופנה אל עומר, אלא אל הטמבל שהתחיל את העסק.
וואו.... רק ג´אזיסט אמיתי ידע מה זה טו פייב. שמע, אחי, סחטיין עליכום. הוכחת את יכולותיך בזה העת. וזה לא מופנה אל עומר, אלא אל הטמבל שהתחיל את העסק.
S Sir Humphrey New member 27/4/02 #7 זו קביעה לדעתי קצת מוגזמת... למרות שאפילו Giant Steps של קולטריין בנוי עם 2-5-1ים. ואני מודה שאני לא הבנתי את הקטע במהלך- המדרגה השנייה (במיוחד עם שבע) יכולה פשוט להוות פונקציה של סוב-דומיננטה, החמישית דומיננטה והראשונה טוניקה. Tres facile למרות שאולי אני טועה.
זו קביעה לדעתי קצת מוגזמת... למרות שאפילו Giant Steps של קולטריין בנוי עם 2-5-1ים. ואני מודה שאני לא הבנתי את הקטע במהלך- המדרגה השנייה (במיוחד עם שבע) יכולה פשוט להוות פונקציה של סוב-דומיננטה, החמישית דומיננטה והראשונה טוניקה. Tres facile למרות שאולי אני טועה.
O OBZ New member 27/4/02 #9 זה יכול להיות הרבה דברים וזה הקטע שאתה יכול להחליף את כל ה 2-5 האלה בכל מיני תחליפים
D DannyZ New member 29/4/02 #11 האמת סתם התלהבתי בסולם שהוא דו מז´ור הדומיננטה השניונית היא D (יענו הדומיננטית לדומיננטה או משהו כזה)
האמת סתם התלהבתי בסולם שהוא דו מז´ור הדומיננטה השניונית היא D (יענו הדומיננטית לדומיננטה או משהו כזה)