כולכם בפורום שפוטים של הפרובוקטור

כולכם בפורום שפוטים של הפרובוקטור

ישנו אדם הקורא לעצמו שחף פילוביץ שמפרסם מסמכים ללא כל גבול. ואתם שפנים קטנים ( אלמוג אש , שרון 28 ,מיבזק ,פוזה, טוני6 ועוד...) נגררים אחרי אדם מתוסכל שיודע רק לתקוף ואפילו לא כותב בשמו האמיתי. אדם ששם את ידו על מסמכים אותם משיג בדרך שלפעמים גובלת בגבול הפלילי. ומספר לנו סיפור מבלי לגלות לכם את הצד שלו וכמה הוא אינטרסנט. למה שחף (הפחדן) תוקף את הדולפין ריף ? אולי כי הוא לא רצוי שם? למה שתוקפים את שחף גיא מרקמן ישר מוחק את ההודעה ? איפה השויון? למה לשחף מותר לתקוף ללא כל הבחנה? למה ערן קורץ מגן עליו אולי מפני שהוא לא יודע איך להפטר ממנו? שחף מגן על גבי קדוש כי יש לו קומבינה עם גבי בתפקיד ירוק. שחף רוקד על כל החתונות שחף הוא רואה רק אינטרס אישי... מה יוצא לי.. ואתם נגררים... אנחנו פה נחשוף את האמת על שחף .. מי הוא, מה הוא כל הצלחותיו.... וכל כשלונותיו............ k500 ----> מרסס אמת המשך בקרוב

להפטר ממנו? k500 את מי אתה מחסל?

תגיד אתה בסדר? k500 אתה מסית קטן וקשקשן. לפחות לגבי אתה לא יודע על מה אתה מדבר. לא רק שאני לא רוצה "להפטר" מפילוביץ כדבריך, אלא שאם תסתכל קצת יותר רחוק מקצה הזרבובית שלך תראה שכתבתי הודעה שאני שמח ומודה לפילוביץ שהוא כאן. אינטרסנט? אני לא מכיר את האינטרסים הרחבים של פילוביץ. אני רק יודע שמעולם לא ראיתי או ניתנה לי תחושה שהוא מעורב במשהו לא כשר! ואתה? אתה כותב בשם שלך? k500, את מי באת לחסל? רסס לנו את האמת אם תוכל. בינתיים כל מה שאני רואה וקורא ממך גורם לי לתחושת בחילה קלה וזהו. איך אמר רני רהב לשלי יחימוביץ? תתבייש לך.

poza

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo5.gifאני בשוק, אני בהלם, אני המומה

בקצב הזה גם מגרשי השדים עוד יגיעו לפורום הזה.

אני בהלם אני בשוק אני ה מ ו מ ה ../images/Emo3.gif

מה מגרשי השדים .. עוד מעט יגיעו אנשי הוודו ..

למעלה