כולכם צודקים אבל

מצב
הנושא נעול.
כולכם צודקים אבל

כולכם צודקים אבל כמובן רק לטווח קצר.בתור מי שכתב בשבוע הראשון והשני של ספטמבר שעד 20 לאוקטובר הנאסדאק יהיה על הגבות,אני מרגיש לא רע,וזה לא היה טכני בלבד כזכור.אך לא לעולם ירידות.הנסדאק יחפש קרקעית,ימצא אותה סביב ה-15-20 לחדש,ומסוף אוקטובר יתייצב ויתחילו עליות סלקטיביות,כמובן אצל מי שמייצר רווח,דהיינו תערבת של הייטק וכלכלה ישנה.בנובמבר נחגוג עליות מעבר לים.ואצלנו?צודק הכריש.ההתפתחויות המדיניות בעלות משקל רב,וזה נראה שעראפת הולך אתנו על התשה ארוכת טווח,עם תכנית שהשד יודע מהי....במצב זה עדיף לשחק בסוף אוקטובר בחול.

sea woolf

New member
אורי מירושלים

כולכם צודקים אבל כמובן רק לטווח קצר.בתור מי שכתב בשבוע הראשון והשני של ספטמבר שעד 20 לאוקטובר הנאסדאק יהיה על הגבות,אני מרגיש לא רע,וזה לא היה טכני בלבד כזכור.אך לא לעולם ירידות.הנסדאק יחפש קרקעית,ימצא אותה סביב ה-15-20 לחדש,ומסוף אוקטובר יתייצב ויתחילו עליות סלקטיביות,כמובן אצל מי שמייצר רווח,דהיינו תערבת של הייטק וכלכלה ישנה.בנובמבר נחגוג עליות מעבר לים.ואצלנו?צודק הכריש.ההתפתחויות המדיניות בעלות משקל רב,וזה נראה שעראפת הולך אתנו על התשה ארוכת טווח,עם תכנית שהשד יודע מהי....במצב זה עדיף לשחק בסוף אוקטובר בחול.
אורי מירושלים במקרה צדקת בתחזית שלך האם אתה משתמש בניתוח הטכני או סתם תחושת בטן,התחושות הללו טיבן להכשל לדעתי עדיף להיות עכבי לשיטה מסויימת שעובדתת, ולבדוק אותה לאורך זמן,אמנם מה שקרה היום זה חריג במידה מובהקת. הירידות היו במחזור עצום ,מחזור נוצר ע``י קונים ומוכרים כלומר שהיו גם קניות. השאלה מהו מחזור הירידות לעומת מחזור העליות זאת אין ביכולתינו לדעת(לגבי לפחות),במקרה זה מה אומר הניתוח הטכני,ומה אומרת תחושת הבטן,הדילמה היא המצב החריג,אז מה עושים???

המצב הערב

אורי מירושלים במקרה צדקת בתחזית שלך האם אתה משתמש בניתוח הטכני או סתם תחושת בטן,התחושות הללו טיבן להכשל לדעתי עדיף להיות עכבי לשיטה מסויימת שעובדתת, ולבדוק אותה לאורך זמן,אמנם מה שקרה היום זה חריג במידה מובהקת. הירידות היו במחזור עצום ,מחזור נוצר ע``י קונים ומוכרים כלומר שהיו גם קניות. השאלה מהו מחזור הירידות לעומת מחזור העליות זאת אין ביכולתינו לדעת(לגבי לפחות),במקרה זה מה אומר הניתוח הטכני,ומה אומרת תחושת הבטן,הדילמה היא המצב החריג,אז מה עושים???
המצב הערב הוא קלאסי של שוק שנמכר ביתר ומזמין תקון טכני.גובהו צמוד לארועים הפוליטיים ונראה לי שמחר יעלה באחוז וחצי,שזה פחות מ-38 אחוז,והמצב ממשיך להיות חרה.התמונה למטה בטווח הקצר אך השוק קרוב לחפש את הקרקעית,שהיא לדעתי ב-500.גם פסיכולוגית וגם הפסד של 12 אחוז משקף את הנזק של עראפת.אם יהיו יומיים שלשה בהם התקפות על הקרקעית ייהדפו,רק אז צריך לרכוש קולים.אני כל הזמן הצבעתי על התאריכים כגורם חשוב:צריך לחכות שכל הבשורות הרעות יפורסמו בארהב,והנאסדאק יירגע.לי זה נראה סביב ה-20 25 לאוקטובר,בקרקעית של 2900 -3000.ברור שזו תחזית אך האמריקאים מאד אוהבים להתנפל על מניות כשהם מנחשים שהקרקעית הגיעה.צריך ביצי ברזל בסוף אוקטובר.עד אז-מספיק הרווח מהפוטים לחדש זה....והסיפוק שאמרתי לכם,כמו אליק רון......

ירון*

New member
אומנם ``יש`` קונים ומחזור גדול אבל...

אומנם ``יש`` קונים ומחזור גדול אבל... הקונים מופיעים רק בירידות שער חדות ביותר והמוכרים מוכרים בכל מחיר ולכן נוצר מחזור גדול

מצב
הנושא נעול.
למעלה