כולכם שונאים אותי
S swirrrly New member 11/6/03 #3 כי אני כותבת יותר מדי הודעות ../images/Emo118.gif (לא כמו המנהלת) ואני כל הזמן משתדלת להיות מצחיקה וחביבה בעיני כולם, עד שכל ההודעות שלי יוצאות קקי! ואני גם מטומטמת ככה שלאיכות הפורום אין לי הרבה מה להוסיף..
כי אני כותבת יותר מדי הודעות ../images/Emo118.gif (לא כמו המנהלת) ואני כל הזמן משתדלת להיות מצחיקה וחביבה בעיני כולם, עד שכל ההודעות שלי יוצאות קקי! ואני גם מטומטמת ככה שלאיכות הפורום אין לי הרבה מה להוסיף..
מ מיצי007 New member 11/6/03 #6 אויש נו באמת../images/Emo70.gif מזה הריגשי הזה פתאום את נחוצה כאן,כי את חברה בפורום את לא מטומטמת... יאללה יאללה,רדי מהעניין.
אויש נו באמת../images/Emo70.gif מזה הריגשי הזה פתאום את נחוצה כאן,כי את חברה בפורום את לא מטומטמת... יאללה יאללה,רדי מהעניין.
S swirrrly New member 11/6/03 #5 אה במילא אני לא צריכה אתכם ../images/Emo118.gif יש לי את אדי (הממ.. למרות שזה די חד צדדי) אז את אבא? הממ.. אמא? אח? חתול? מקלדת? . .
אה במילא אני לא צריכה אתכם ../images/Emo118.gif יש לי את אדי (הממ.. למרות שזה די חד צדדי) אז את אבא? הממ.. אמא? אח? חתול? מקלדת? . .
S swirrrly New member 11/6/03 #9 טוב תשובה.. ../images/Emo118.gif בעיקרון אני תמיד חושבת ככה על אנשים אחרים, והחלטתי פשוט לפרסם את פחדיי(?) ולראות איך יגיבו.......
טוב תשובה.. ../images/Emo118.gif בעיקרון אני תמיד חושבת ככה על אנשים אחרים, והחלטתי פשוט לפרסם את פחדיי(?) ולראות איך יגיבו.......
G GK_FF New member 12/6/03 #11 באסה הייתי רוצה לעזור אבל אין לי מושג איך, כל אחד והבעיות שלו i guess......
S SoundsOfSilence New member 12/6/03 #12 מזה הרגשי נחיתות האלה? צריך פה אנשים שידברו המון כי אם לא הפורום ימות. אם מיצי הלב הפועם של הפורום את יכולה להיות הריאות.
מזה הרגשי נחיתות האלה? צריך פה אנשים שידברו המון כי אם לא הפורום ימות. אם מיצי הלב הפועם של הפורום את יכולה להיות הריאות.
מ מיצי007 New member 12/6/03 #13 צודקת../images/Emo70.gif אבל העניין של החתימה כבר נעשה. מה עוד אנחנו יכולים לעשות כדי להביא עוד אנשים רעיונות מקוריים יש לכן
צודקת../images/Emo70.gif אבל העניין של החתימה כבר נעשה. מה עוד אנחנו יכולים לעשות כדי להביא עוד אנשים רעיונות מקוריים יש לכן