כולכם שכחתם את יום ההולדת שלי

1ט ל י

New member
כולכם שכחתם את יום ההולדת שלי../images/Emo7.gif

הייתה לי יום הולדת ביום רביעי, ואף אחד לא זכר! תתביישו לעצמכם! אני צריכה לבזכיר לכם???? לכתוב שבועיים מראש??? אתם אמורים לדעת מתי יום ההולדת שלי (הותיקים שביינכם) שנה שעברה זכרתם! זהו.

lupland

New member
"כאילו" שכחנו

מי שכח מה שכח.בסך הכל רצינו לעשות לך את זה כולנו בהפתעה.לרגע חשבת ששכחנו? בחייך טלי נראה לך? בסך הכל רצינו למשוך עוד כמה ימים ולראות איך תגיבי.... אז מזל טוב לרגל יום הולדתך ה... הרבה בריאות ואושר ונשתמע

ritosh

New member
טלי../images/Emo52.gif. בגילי המתקדם מותר לשכוח

קבלי ממני המון
והמון המון איחולי בריאות! ריטה

ל3

New member
טלי המקסימה

אני יודעת ששום תירוץ לא יצדיק את זה אבל אם תשימי לב הנוכחות שלי בפורום בשבוע האחרון הייתה די דלה פשוט כי עוברת עלי תקופה לא מי יודע מה. בכל אופן, המון המון מזל טוב ילדה. שתזכי רק לאושר, אהבה והמון המון בריאות.
והמון המון

CALA

New member
עדיף מאוחר מאשר ,,,

טוב מאחר ואני נחשבת ב"חדשים", אז הטענות לא מופנות אליי. בכל אופן המון מזל טוב
, בריאות אושר ושכל משאלות ליבך יתגשמו אמן!!! מאחלת מכל
כלנית

שבע77

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

הרבה מזל"ט החיים סבבה
שבע

vivi49

New member
|גיטטלי מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif

שנה הבאה להזכיר שבועיים מראש,,,,, וזה אמור לגבי כולם,, קצת היתחשבות במצב צריכים להכין עוגה לקנות מתנות שביתה,הבנקים סגורים ,,,, שיהיה לך רק טוב בחיים-עד הסוף היי חרוצה חיונית-עד הסוף תיישמי את עצמך עד הסוף הרבה אור ואהבה עד הסוף,,
שלך ויוי.

שכחת שיש לנו לופוס ?

לפעמים הוא פוגע גם בקופסא ! כמה פעמים צריך למניף אותך אלעל ב-כסא ? (אל תגלי) או שצריך להיות טייס בשביל זה ?!?!?!?! הידד לחוגגים רך יש רק ב-חלב מתושלח הצעיר

"לפעמים פוגע גם בקופסא"

זה היה בהומור. אבל אותי אישית זה מעליב!!!!!!!!!! כשם ששמי הוא לא "זאבה"

lupland

New member
"לפעמים פוגע גם בקופסא"

לא הבנתי ענת. מה היה בשורה הזו שנשמע פוגע? מה פיספסתי?

למעלה