כולכן בחורות אבל כל כך שונות! קיבינ

קלמטין

New member
כולכן בחורות אבל כל כך שונות! קיבינ

זה מה שמרתק בכן. לכן בחיים לא נצליח להבין אותכן. מכל הבחינות. אתן תוהות למה אנחנו לא מבינים אותכן?! אני אגיד לכן למה. אתה מבין אישה אחת, מבין שנייה, מבין שלישית מבין רביעית מבין את האישה החמישים, אבל את החמישים ואחד תפגוש ובחיים לא תבין אותה. קווים כללים כן, אבל מה לעשות שבין הסדינים קווים כללים מספיקים אולי כדי להיכנס אליהם... וגם זה נטול בספק. אז אל תצפו מאיתונ שתנבין אותכן כי אנחנו לא. מקסימום נדע להוביל אתכן. אבל לא ממש נדע למה בדיוק זה עבד או איך ואם זה יעבוד תמיד. עכשיו. יש לי בעיה. אני יודע שזאת בעיה לפורום המקביל אבל אני חייב כאן דעה מעורבת.(פרפקציוניסט...) נגיעות. יש רכות, יש חזקות, יש מלטפות, יש שורטות, יש... אם אתן אוהבות נגיעות חזקות, אפילו למען האמת יחסית מאוד חזקות, נגיעות עדינות יותר, יעצבנו, יציקו או דווקא יהיו לטובה בתנאי שיש המשך מספק... בתודה ובסליחה על ההפרעה( עד שסוף סוף מנסים להבין אותנו אני מפריע...)

ebony

New member
בתור אישה....

זה מאוד תלוי..... כל אחת אוהבת משהו אחר....... עצתי אלייך תשאל אותה

קלמטין

New member
טוב תמיד אומרים את זה...

תמיד אומרים הכי טוב לשאול. תכל'ס אם גברים היית שבאמת עצרו לרגע באמצע ושאלו אותך מה את מעדיפה? תהיו ריאלים ברור שעדיף לשאול מה עדיף אבל זה בדרך כלל יוצר איזהשהי עצירה קטנה ו... (כבר אמרתי שאני פרפקציוניסט?) היית פעם אם בחור שלא הייתה שום עצירה קטנה כזאת? כן? שונה לגמרי... לא? אז תכירי כבר כזה ! קיצר יהיה טוב. תודה לך בכל מיקרה.

ebony

New member
את האמת כן הכרתי.....

לפני שהגענו למיטה פשוט דיברנו על זה

open space

New member
לך על ניסוי ותעיה. עובד טוב בעיקר

ביחסים ארוכי טווח. ביחסים חד פעמיים קצת יותר קשה - צריך להספיק ללמוד וליישם תוך כדי. זה קצת מסובך לנו

קלמטין

New member
בסדר...

ברור שיש מצבים שכן. אבל את מדברת על דיבור תיאורתי, לא בזמן עשייה... לא אם כל בן אדם זה אפשרי... לא תמיד עולה הנושא שיחה... וגם הרבה פעמים לא מדוייק לגמרי, הכרתי כבר בחורות שפשוט היו דברים שהן לא חוו או שחשבו שהן חוו, ממליון ואחת סיבות( שזה כבר נושא אחר. מעניין, אבל לא קשור...) ופתאום הוארו עינהן... לא משנה. דברים יסתדרו. תודה רבה בכל מיקרה. משהו שצריכה להבין על גברים? אנחנו פחות או יותר אותו דבר...:)

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא ודווקא בעיני השונות

חיובית ומרתקת באופן אישי אוהבת להרגיש לא אוהבת מגע מרפרף, מציק ואפילו מעצבן

קלמטין

New member
שום צל של ספק...

והתסכלות לאחור לפעם אחת. זאת אחת הסיבות למה אפשר להביא יחסי מין לרמה של אומנות... ושלומלום(נידבקתי מהכינוי...
) גם לך

lilaaa1

New member
אתה

לא צריך להבין "נשים" ,אתה צריך להבין את זו שאיתך. כל בנאדם הוא בנאדם בפניי עצמו אתה מצפה שכולן יהיו אותו דבר? טוב שלא, 1)כי זה היה משעמם 2)לכל אחד הייחודיות שלה/ו אז מה בעצם הייתה השאלה?

למעלה