../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif סלקום../images/Emo70.gif
האמת, לילדים לכו על נוקיה. אם לכולם יש את אותו טעם ואין דרישות מיוחדות- או Nokia 5610, או Nokia E65. שני מכשירים מעולים למוזיקה, במיוחד ה5610 שזו המומחיות שלו. ל5610 יש גם מצלמה של 3.2 מגה פיקסל [גם לי יש אחת כזו בפלאפון, דיגיטלית קטנה!] ובשבילך, תתפנקי.
Nokia 6500 Classic. מדהים קטן.
יש מעל 1000 לדעתי, ולא תהיה לך בעיה. פשוט היום המקום הגדול של הספר טלפונים בא בחשבון בכל סלולרי חדש - ולכן לא מציינים בדיוק את המספר - לפחות לא באינטרנט, את יכולה כמובן לשאול שם הם יסבירו לך בשמחה כמה יש לכל אחד מהמכשירים. ואם לא הנוקיה, אז או Samsung Z240 - שהוא מקסים! אפשר להחליף לו פאנלים בצדדים, יש לך כל מיני צבעים מגניבים שאת מקבלת יחד עם הסלולר. וזה נשלף פשוט וקל. ואם גם הוא לא - אז Samsung L760 דומה מאד למכשיר האהוב שלי, שלצערי הוא בן 4 וחצי שנים ולא משווקים אותו יותר, אחרת הייתי אומרת לך לקנות אותו. ואם גם הוא לא, אז Samsung Z370 - כמו שלי. דק כזה, אם את מכירה. כמעט בכל המכשירים שציינתי יש שיחות וידיאו אם זה מעניין אותך [דור שלישי], וזה כייף להציק לילדים עם המצלמה באמצע שהם עם חברים [לפחות זה מה שאבא שלי עושה
, תפעילי וידיאו שאני אראה עם מי את!!!
] בכל אופן, סלקום זה טוב.
מקווה שהמידע מספיק לך... אם לא, את מוזמנת לשאול.