כולםםםם לקנות פנאי פלוס היום !!!

כולםםםם לקנות פנאי פלוס היום !!!

תמונה מרהיבה של המלכה שלנו !!!! עוד מעט אברר אם באתר שלהם זה גם מופיע ונפגיז את אמא שלהם בתגובות.
הדרי, את אלופת האיזכורים בנט... יש מצב שאת שולחת לנו קישור, כפרה???? אני יוצאת עד אחרי הצהריים מהבית... פליז, תפתיעי, אחותינו , אה?!
ארי.

קיבינימאט!

הלכתי עם עדי היום לקניון ובאף דוכן לא היה פנאי פלוס. מי החמוד שיעלה לנו את הכתבה לכאן????? פליזזזזזזזז הדרי- איפה את אהובה ????

CuteRic

New member
אפשר לשלוח לך תמונה בSMS?

אני לא מוצא את הכבל שמחבר למחשבS:

זה נקרא MMS ../images/Emo9.gif

וארי, הגיע הזמן להחליף טלפון לא?
היום יש טלפונים לא מסובכים ויפים
, אני בכלל שרוטה של סלולרי.. תשאלי את מי שמכיר אותי כאן, יש לי שלושה
אם את צריכה ייעוץ -- פני אליי, כל העובדי חברות סלולר למינהם לא מבינים כלום.

oOosapiroOo

New member
חח גם לי יש 3

אבל רק באחד אני משתמשת אין לי כח לסחוב איתי את כולם חח

אז זהו, שלי יש כוח ../images/Emo13.gif

והרבה כוח
לא מוותרת על אף אחד מהמדהימים שלי
, סתם מתוך עניין - איזה יש לך?

oOosapiroOo

New member
אממ יש ליי

סוני אריקסון V3 שהוא הכי מעפן ואותו אני הכי אוהבת תתפאליי חחח ועוד אחד של LG ולך איזה יש?

יש לי טליט ישן ומסריח שבקושי עובד.

אני רוצה לעבור לסלקום. איזה מכשירים טובים שם? אני צריכה 4 מכשירים. לי ולילדים. הם רוצים מצלמה טובה, לגלוש במסן ובאיי סי ולשמוע מוסיקה. נדמה לי שזה מה שצריך, לא??? אני צריכה מכשיר עם מלא זכרונות למספרים, כי כאן יש לי רק 100 וזה כלום בשבילי. יאללה... מה המאסטרו ממליצה?

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif סלקום../images/Emo70.gif

האמת, לילדים לכו על נוקיה. אם לכולם יש את אותו טעם ואין דרישות מיוחדות- או Nokia 5610, או Nokia E65. שני מכשירים מעולים למוזיקה, במיוחד ה5610 שזו המומחיות שלו. ל5610 יש גם מצלמה של 3.2 מגה פיקסל [גם לי יש אחת כזו בפלאפון, דיגיטלית קטנה!] ובשבילך, תתפנקי.
Nokia 6500 Classic. מדהים קטן.
יש מעל 1000 לדעתי, ולא תהיה לך בעיה. פשוט היום המקום הגדול של הספר טלפונים בא בחשבון בכל סלולרי חדש - ולכן לא מציינים בדיוק את המספר - לפחות לא באינטרנט, את יכולה כמובן לשאול שם הם יסבירו לך בשמחה כמה יש לכל אחד מהמכשירים. ואם לא הנוקיה, אז או Samsung Z240 - שהוא מקסים! אפשר להחליף לו פאנלים בצדדים, יש לך כל מיני צבעים מגניבים שאת מקבלת יחד עם הסלולר. וזה נשלף פשוט וקל. ואם גם הוא לא - אז Samsung L760 דומה מאד למכשיר האהוב שלי, שלצערי הוא בן 4 וחצי שנים ולא משווקים אותו יותר, אחרת הייתי אומרת לך לקנות אותו. ואם גם הוא לא, אז Samsung Z370 - כמו שלי. דק כזה, אם את מכירה. כמעט בכל המכשירים שציינתי יש שיחות וידיאו אם זה מעניין אותך [דור שלישי], וזה כייף להציק לילדים עם המצלמה באמצע שהם עם חברים [לפחות זה מה שאבא שלי עושה
, תפעילי וידיאו שאני אראה עם מי את!!!
] בכל אופן, סלקום זה טוב.
מקווה שהמידע מספיק לך... אם לא, את מוזמנת לשאול.

נאא, אני לא במיטבי ../images/Emo8.gif

סלקום זו קריירה חלופית אם לא יצא כלום בעניין הגראפיקה\עיצוב פנים. [טפו טפווווווווו
חמסה
] סלקום

אחח חיים טובים

אם תמשיכי ככה בגרפיקה ועוד כמה קורסים בג`ון ברייס את מסודרת(כספית ומשרה בהייטק)..

למעלה