כולםםם לקרוא!

Sababush

New member
כולםםם לקרוא!

אוקי, אני פה כבר כמה ימים נראה לי ואני מכירה את השמות משתמשים פה של כולם אבל הייתי רוצה לדעת שמות אמיתיים ובני כמה אתם וגם איזה להקות/זמרים אתם אוהבים במיוחד!... אז אני לירון בת 16 אוהבת בעיקר את איי1, רד הוט צ´ילי פפרס, בלו... ולאחרונה גם את בון ג´ובי וא-הא.. יש לי טעם דיי מוזר!!

4667

New member
קראתי../images/Emo70.gif

אני גיל, 17+ ורשמתי כבר מה אני שומע אבל שיהיה, נכתוב עוד פעם: קודם כל מעריץ את אבריל לאבין (ויש לי חולצה שלה!! מקורית!! האהא תצחקו עלי כמה שאתם רוצים!! אבריל שולטת!!) ואני שומע את מישל ברנץ´, פאדל אוף מאד, גרין דיי, נו דאוט (האלבומים הקודמים), רד הוט (קצת), אייר (הצרפתים), קרזיפ, לאסגו, דה נוטוויסט, דיידו, בוקס קאר רייסר, לטרז טו קליאו ו...מיקה קרני... וזהו.

אמממ קיי

רונה 13 וחצי אני אוהבת את :אלאניס מוריסט רד הוט צ´ילי פפרס אמינם וובון ג´ובי(בערך) ומדונה אבל עם מדונה זה שונה כי אני יותר מעריכה אותה כי היא אישה מאוד מצליחה... ולא רק במוזיקה.

Sababush

New member
אני מסכימה..

מדונה היא באמת אישה ששווה הערכה... גם מייקל ג´קסון לדעתי, למרות שהוא מוזר לאללה... אבל אישית, אני לא אוהבת את המשחק של מדונה

mprb

New member
אני...

מירי בת 22 (כן, אני יודעת שאני "זקנה") אני הכי אוהבת את - THE CORRS אבל גם את... שנאיה טווין, סלין דיון, גלוריה אסטפן ושריל קרואו.

אני אמיתי טויטו...

בן 18.7. תלמיד כיתה יג (כן כן...החלטתי להמשיך למרות הכל
). אני ח-ו-ל-ה על קרייג דייויד (מה זה חולה זו לא מילה. אני אף פעם לא מעריץ זמרים אבל הוא, פשוט נפלא). את הגורילז אני גם מאוד מאוד אוהב. יש עוד מלא זמרים (רובי וויליאמס)/זמרות (natalie imbruglia) ולהקות (Linkin Park) שאני אוהב אבל אין לי כוח לפרט על כולם :)

RIP CURL1

New member
אני ...

השם האמיתי חסוי בן 17 היום תלמיד י"ב אני לא מעריץ אף אחד אבל אוהב בעיקר את השירים של פינק ומישל בראנץ´ וגם את השירים של אבריל

popodyssey1

New member
אוללה

אוקי אני בת 14 ושבועיים תלמידה בכיתה ט´ מחיפה (הראשונה שחגגה יום הולדת בפורום...איזה כבוד) ואני....מודה...אני...חולה...על....אן סינק!!! כן, כן אני חושבת שג´יי סי שווה והתלתלים של ג´סטין עושים לי את זה (או שמה התלתלים של ג´סטין ז"ל?) אני אוהבת מוסיקה קצבית..שאפשר להשתגע איתה אבל בעיקרון אני לא פוסלת אף אחד עד שאני מנסה.

Anat L

New member
הנה..

את מכירה אותי אבל אני אכתוב בכל זאת... ענת בת 16.2 מאיזור חיפה אני אוהבת בעיקר את איי1, טיפה את בלו וטיפה את א-הא כי אחותי משגעת אותי... נו טוב אני גם די אוהבת את ווסטלייף... לי יש טעם יותר מוזר ממך!

חתולית1

New member
16.5 מיקי בשבילכם../images/Emo6.gif

אני אוהב כל פופ קיצבי בעיקר. הכי אוהב את:סטפס, אז קלאב 7, אטומיק קיטן, הקורס ואייץ´ וקלייר.

Sababush

New member
אה...

את לא כל כך מוזרה
זה פחות או יותר הכל להקות בנים ופופ! אצלי זה מוזר... אני אוהבת כל סוג מוסיקה, וזה כבר ממש מפחיד, גם אותי!

RIP CURL1

New member
גם אני אוהב את כל הסוגים

מעברית מוקי אביב גפן ועד מזרחית ומפופ עד רוק קל אוהב את הכול

rotemami

New member
אוקיי!

אני רותם בת 16 וחצי... אני אוהבת את אבריל, לינקין פארק, קרייג דיויד, פינק,בון ג´ובי... ועוד כמה אני בטוחה ששכחתי... אני שונאת מיזרחית! (הייתי חייבת להזכיר את זה!) טוף, אני חושבת שזהו! נעים להכיר את כולכם!

rotemami

New member
ידעתי ששכחתי...

את אמינם!!! ואת גורילז ואת מדונה ואת לאסגו... קיצר אני אוהבת הרבה... אבל רשמתי את העיקרים!

AndreaCorr ©

New member
אוקיי אז ככה ../images/Emo168.gif

שרון 14 וחצי חולת THE CORRS וכל סוגי הרוק (נכון שילוב מוזר...אבל אין מה לעשות
) זהו... איי סי קיו: 146516939

למעלה