כולםםם
זוכרים שלפניי המון זמן היה פה שאלון פורום?! בכל אופן מצאתי אותו ושמתי לב שהחברה פה בפורום ענו עליו ממש ממש מזמן (ואני אומרת מזמן אני מתכוונת ל2004) אז הנה אני עונה עליו שכולם ידעו עליי דברים וגם סתם כי אני חולה!! על שאלונים גם אתה כמובן מוזמנים לענות עליו פה!! יום נעים לכולם!!! על עצמך: שם: שלי פאר (שלקו'ששש) גיל: 18 וחודש ו3 ימים (חח כן אני סופרת) מיקום בארץ:הצפון הנידח שאף אחד לא מגיע אליו (נצרת עילית) האם אתה: מאחרת הרבה: ממש לא! שונאת שמאחרים (ורוצים לשמוע סוד..אני אפילו מקדימה בכמה דקות) עובד: לצערי הרבה כרגע לא..אבל אני בשלביי חיפוש עבודה (מישו צריך מנקה או בייביסיטר?!) אוהבת את המשפחה שלי: אמממ לא ממש,חלק מהם אני אוהבת וחלק ממש לא (אבל איך אומרים:משפחה לא בוחרים) אוכלת מילקי: אמממ לא! יש לי אובססיה או סטייה: לא! (לא שידוע לי בכל אופן) אוהבת חורף: לא! אני אוהבת את הגשם אבל זה לא קשור לחורף מבריזה הרבה מבצפר: כן,הברזתי הרבה ולצערי הרבה בגלל זב העיפו אותי (בשנה האחרונה!!) מדברת הרבה בטלפון: ממש לא! אני שונאת את זה! מקבלת ציונים טובים: כן,שהייתי בבצפר קיבלתי ציונים טובים..אבל..כבר לא! כותבת שירים או סיפורים: כתבתי 3 ספרים,אני מקווה להוציא אותם לאור בקרוב,גם שירים אני כותבת אבל תמיד אני נתקעת באמצע
משתדלת לאכול בריא: כן!!!! חושבת על עצמי לפניי אחרים: כן.ואני גם יגיד לכם למה:כי אדם לאדם זאב אישה לאישה כלבה! חוסכת כסף: כן!! מבזבזת כסף בעיקר על שטויות:לא! אני לא קונה שטויות אני קונה רק! מה שצריך (וגם זה בקמצנות יתר) אכלתי סופגניה בחנוכה: חח חנוכה עבר כבר,אבל האמת השנה לא אכלתי סופגניות,אין לי מושג למה קונה מתנות: שצריך! חושבת שאת בן אדם טוב: לא יודעתת את זה שהאנשים יגידו,לא אני! האם איי פעם: שיקרת: כן!!! פגעתי המישו בכוונה תחילה: כן ניתקת למישו תטלפון בפרצוך: כן אמרת למישו שאת שונאת אותו: כן ישנת עם רדיו דלוק: חח לא!אני לא שומעת רדיו עם טלויזיה דלוקה: לא! האמת אני לא מרבה לצפות בטלויזיה.רק בערוץ המוזיקה ובטלנובלה בע"מ..אני גם ככה מכבה תטלויזיה לפני שאני עולה למיטה! לא ישנתי יום שלם: כן..כשאני בטיולים אני לא נרדמת אפילולא לרגע היית המחשב כל הלילה" לא ממש..עד 4 לפנות בוקר אכלת משו שנשבעת לעצמך שךא תאכלי:לא! ואני גם לא מתכוונת לעשות את זה! הופעיה תמונה שלך בעיתון: בטח..מלא פעמים! חיבקת מישו מפורסם: כן! דודו טסה,לירז צרכי ובעלה, עופר שכטר..ועודדד הופעת על במה: כן,אני השתתפתי בתיי הצגות והיה לי מופע סטנדאפ גנבת משו: כן! תפסת טרמפ: לא!ואני גם לא מתכוונת לעשות את זה..אני גם ככה מעדיפה הליכה ברגל! אכלת מנה חמה בלי להוסיף מיים: חח לא!אני לא אוכלת מנות חמות הלכת לאיבוד: כן! ראית אקזיט מהתחלה עד הסוף: לא! אני לא רואה אקזיט נשברה לך שן: לא! עישנת סיגרייה: כן מה הדבר באחרון: שאכלת: שוגי עם חלב שקנית: לא זוכרת.. ספר אחרון שקראת: אשראם של רם אורן סרט אחרון שראית בקולנוע: אמממ בנצרת עילית אין קולנוע..חוץ מזה אני לא רואה סרטים הופעה אחרונה שהיית: דודו טסה מארח את לירז צרכי במסגרת פסטיבל פסיפס בנצרת עילית דיסק אחרון ששעמתי: דודו טסה מתוך בחירה שיר אחרון ששמעתי: מיקה קרני שיר מספר אחת שיר אחרון שנתקע לך בראש: לישון בלי לחלום-מטרופולין מה הדבר האחרון שהדפסת: אמ..תמונה של דודו טסה אתר אחרון שביקרת בו לפניי זה: אטרף דייטינג אדם אחרון שראית: אחי אריאל אדם אחרון שראה אותך בוכה: אמממ שרית בר אדם אחרון שחיבק אותך: אחותי מיתר אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון: מרינה ממחלקת תמיכה של בזק חח אדם אחרון שצעקת עליו: אמא שלי אהובים: צבע אהוב: ירוק שחור לבן אדם ורוד כחול בייבי ורוד בייבי (וכו וכו וכו) סרט אהוב: לא רואה סרטים ספר אהוב: כל הספרים שקראתי הם אהובים עליי זמר\ת אהוב\ה: דודו טסה בעיקרון,ברור שיש עוד כמה אין לי כוח להזכיר שמות,אני אוהבת את כולם דיסק אוהב: כל הדיסקים של דודו טסה (כל הדיסקים שהוא מחשיב) שיר אהוב: יש מלא תוכנית טלויזיה אהובה: טלנובלה בע"מ מאכל אהוב: אין משו ספציפי בן אדם שאתה הכי אוהב: אחותי מיתר מקצוע אהוב: אמממ אהבתי ללמוד הסטוריה זמן ביום: לעצמי?יש בקושי
ממתק\חטיף אהוב: לא אוכלת תדברים האלה אתר אינטרנט אהוב:אממממ אני לא כל כך ספצית באתרים אז אין לי משו מועדף,אני בעיקר באתר של דודו ערוץ אהוב: מוזיקה 24 קליפ אהוב: יש מלא העדפות: אביב או סתיו: חח העונות האלה לא קיימות בארץ..קיץ! קפה או תה: תה כתום או צהוב: שתיהם טלפון או פלאפון: לא מתה על שום דבר מ2 אלה סלקום או אורנג': פלאפון שוקולד מריר או חלב: אף אחד שיער אסוף או פזור: שתיהם נוחים לי ירח או שמש:שמש קולה או ספרייט: מים,אני לא שותה מיצים קור או חום: אממממ לא יודעת אילת או חרמון: ת"א..הכי טוב! עיניים ירוקות או כחולות: חומות..זה מה שיש לי קרמבו או גלידה: שום דבר מהם לילה או יום: לילה דיסקמן או מערכת: אממממ את 2 אין לי חח מוזיקה ישראלית או לועזית: בטח שישראלית השיר שלנו או מיכאלה: חח טלנובלה בע"מ שחור או לבן: שתיהם לנקות או להשאיר מלוכלך: ברור שלנקות שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים: פנים מול פנים סווטשר עם או בלי כובע: עם..הכי יפה פסטיגל או פיטר פן: פסטיגל נעליי בית או יחפים: יחפים סבון רגיל או נוזלי: נוזלי בצפר או צבא: חח-את 2 אני לא עושה
ולסיום: מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון: חח היו הרבה מה הייתה השאלה הכי דפוקה: היו כמה השאלון ארוך מידיי: לא!אני מתה על שאלונים האם נהנת לענות עליו: חח כן! תן ציון לשאלון: 99
זוכרים שלפניי המון זמן היה פה שאלון פורום?! בכל אופן מצאתי אותו ושמתי לב שהחברה פה בפורום ענו עליו ממש ממש מזמן (ואני אומרת מזמן אני מתכוונת ל2004) אז הנה אני עונה עליו שכולם ידעו עליי דברים וגם סתם כי אני חולה!! על שאלונים גם אתה כמובן מוזמנים לענות עליו פה!! יום נעים לכולם!!! על עצמך: שם: שלי פאר (שלקו'ששש) גיל: 18 וחודש ו3 ימים (חח כן אני סופרת) מיקום בארץ:הצפון הנידח שאף אחד לא מגיע אליו (נצרת עילית) האם אתה: מאחרת הרבה: ממש לא! שונאת שמאחרים (ורוצים לשמוע סוד..אני אפילו מקדימה בכמה דקות) עובד: לצערי הרבה כרגע לא..אבל אני בשלביי חיפוש עבודה (מישו צריך מנקה או בייביסיטר?!) אוהבת את המשפחה שלי: אמממ לא ממש,חלק מהם אני אוהבת וחלק ממש לא (אבל איך אומרים:משפחה לא בוחרים) אוכלת מילקי: אמממ לא! יש לי אובססיה או סטייה: לא! (לא שידוע לי בכל אופן) אוהבת חורף: לא! אני אוהבת את הגשם אבל זה לא קשור לחורף מבריזה הרבה מבצפר: כן,הברזתי הרבה ולצערי הרבה בגלל זב העיפו אותי (בשנה האחרונה!!) מדברת הרבה בטלפון: ממש לא! אני שונאת את זה! מקבלת ציונים טובים: כן,שהייתי בבצפר קיבלתי ציונים טובים..אבל..כבר לא! כותבת שירים או סיפורים: כתבתי 3 ספרים,אני מקווה להוציא אותם לאור בקרוב,גם שירים אני כותבת אבל תמיד אני נתקעת באמצע