כולם אבל כולם להכנס.היתי.יש לי כמה דברים לומר

שושש1

New member
כולם אבל כולם להכנס.היתי.יש לי כמה דברים לומר

נתחיל מההתחלה..הטיסה.היתה טיסת צ'ארטר מסריחה שחיכינו לה שעתיים... כשהגענו כבר היה מאוחר והגענו למלון הכי דוחה בנאפה! אנשים אל תלכו למלון סלמארי! ולא בגלל החדרים.. בעצם גם בגלל זה אנחנו הבאנו קיי 300 ככה שלא סבלנו מגו'קים יש בנות במלון שישנו עם נמלים במיטה. הבעלים שם נאאאאצי שונא ישראלים הרס לנו את הבריאות וזרק עלינו דברים והרביץ לאנשים.. שלמנו על מזגן והם כיבו אותו כל שניה.. פחדנו להתווכח איתם כי שמנו להם 20 דולר פקדון כל בנאדם!!! פחדנו שלא יחזרו.. בסופו של דבר כן! המועדונים שםם אין מילים אני אהבתי את האביס נורא ואת הבלק אנד וויט למי שאוהב מוזיקה שחורה.. יש את הבדרוק שזה הפלינסטונס גם של לא הכניסו מלא חברים שלי מישראל אבל אני אישית נכנסתי אחלה מקום מלאא בריטים ומוזיקה טובה! בימי ראשון בניסי ביץ' יש מסיבות קצף מטורפות!!! מהקצף ישר לים השקוף של קפריסין... מבחינת מחירים..הם הכי זוונות בעולם.. גלידה מסכנה עולה 2 פאונד שזה 20 שקל... מונית שם לפי בני אדם ולא לפי מרחק.. כל בנאדם פאונד אחד. כל הישראלים הולכים לספינה של הריקודים זה מלא בישראלים ערסים והדיג'י התנהג כמו דיג'י בחפלה מרוקאים ושם מזרחית! זוועה! לכו לפארק מים הוא ממש גדול וכייפי אני וחברים שלי נהנינו מאוד!!! לסיכום אחלה של דבר תקנו הרבה שתיה תתמסטלו תצאו תבלו זה מקום לאנשים שאוהבים לצאת ולרקוד הפאבים של על רמה על זה אין מה לדבר.. מה שכן יש יחצנים שלא פונים אליך בגלל שאתה מישראל.. תקללו בעברית חופשי זה כייף :) חוק מבן זונה שם מבינים הנאצייםם.. חח! תלכו תלכו תלכו! רק לא לסלמארי.. שמעתי אנטאה טובים והמאוס.. שמרו על עצמכם ותזהרו עם האופנועים כי הכל הפוך שם ומפחיד.. צריכים להסתכל לכל צד מלא פעמים עד שקולטים מאיפה באה המכונית! או הטרקטורון לצורך העיניןן... לא ממש חפרתי כי בטח זה לא מעניין אבל מי שכן יש לו שאלות בקשר למלון או למסיבות או כל דבר אחד בכייף אני פה! מידי פעם! תהנווווווווווווווווווווווווווווווווווו!

למעלה