כולם בוילה חבורה של צדקנים מעצבנים כל צעד שיוסי עושה, הם קופצים עליו ונתפסים לקטנות
I itzikn New member 8/9/08 #1 כולם בוילה חבורה של צדקנים מעצבנים כל צעד שיוסי עושה, הם קופצים עליו ונתפסים לקטנות
י יניבל1 New member 8/9/08 #2 אתה רוצה לשמוע מה זה צדקנים? הם כבר 24 שעות מזיינים בשכל על זה ששיפרה השתכרה והקיאה. 24 שעות! כאילו מי ישמע מה קרה, בחורה שותה קצת יותר מדי ומתייחסים לזה כאילו זה מישהו נרצח שם או משהו . קשה לי להאמין חננות צדקנים כאלה יקרה משהו מיוחד בוילה הזו .
אתה רוצה לשמוע מה זה צדקנים? הם כבר 24 שעות מזיינים בשכל על זה ששיפרה השתכרה והקיאה. 24 שעות! כאילו מי ישמע מה קרה, בחורה שותה קצת יותר מדי ומתייחסים לזה כאילו זה מישהו נרצח שם או משהו . קשה לי להאמין חננות צדקנים כאלה יקרה משהו מיוחד בוילה הזו .
B BBB13 New member 8/9/08 #3 חופשי צדקנים אני מחכה לשמוח לאיד שכל אחד מהם יעוף כל שבוע רק לראות את המבט שלו/ה אוכל/ת ***
י י ע ל י ש New member 8/9/08 #4 חחח יוסי משגע את איתי על הבוקר ויש לי כותרת לתוכנית של שלישי: עזרו ליוסי להשלים את החרוז בשיר על שי חוץ מזה שאיתי יותר מדי מתנשא עליו שזה מגעילל..
חחח יוסי משגע את איתי על הבוקר ויש לי כותרת לתוכנית של שלישי: עזרו ליוסי להשלים את החרוז בשיר על שי חוץ מזה שאיתי יותר מדי מתנשא עליו שזה מגעילל..