כולם בחלום השמיני ...!

AFRICA

New member
כולם בחלום השמיני ...! ../images/Emo10.gif

אז אני מסיים את הסיגריה של לפני השינה , והולך לספור את החלומות שלי ...

AFRICA

New member
נגמרה הסיגריה , כבתה האש ...!

ואני הולך לחלום עכשיו את חלום מספר שש .. ראיתם אפילו יצא לי חרוז בשעת לילה כה מאוחרת זו !!!

pachanga

New member
אוי מתוק שלי היית לבד?

לא היתה מי שתהיה איתך עד שעה כזו מאוחרת? לא נורא פיצוי מפאצ´נגה עוד יגיע
*פאצ´נגה חושבת על רעיון מקורי*

AFRICA

New member
יש לך שבוע ...!

יש לך שבוע לחשוב על פיצוי מקורי לאפריקה ... מה שכן , אחרי כמה דקות כבר קפצתי למיטה לשינה מיבצעית עד הבוקר . FRICA@ מחכה בקוצר רוח לפיצוי ואתגר משני שובבות

pachanga

New member
אחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לנו כל השבת לדבר על זה ולחשוב על זה בצורה שובבית ביותר

AFRICA

New member
אני מבין ...!

אז אני מבין שמחכה לי הפתעה שאני חוזר ? אבל תעשו לי טובה , תשתדלו להיות כמה שיותר שובביות . ואני מזכיר שוב את התוספת ... ואל תשכחו שהמנה כוללת את תוספות הבית ... (והשובב מבינינו יבין) או כולנו ? FRICA@ עוד לא נסע וכבר חושב על החזרה ...

pachanga

New member
כן תחשוב מהר חזרה חומד../images/Emo23.gif

כי עד שתחזור פאצ´נגה תהיה אחרת
וזה נובע מ.... הודעה משמחת שאפילו
לא יודעת עדיין ש....נרשמתי לחדר כושר!!!!!!!!!!!!! נכון שאתם גאים בי??? כן כן פאצ´נגה נכנסת לפעולה
הייתי בחדר כושר נרשמתי וממש נחמד ואפילו זה הסביר לי מה הולך שם כשהוא מסביר לי אני חושבת על דברים אחרים שאני מסתכלת עליו
אחחחח שחום, בטוח שנעים למגע, לא ממש גבוה (אני מעדיפה גבוהים האמת) ממממ...
טוב אני באתי לחדר כושר ולא לעשות כושר... זאת אומרת.... זה עם הזמן.... זאת אומרת , נו אתם כבר יודעים למה התכוונתי בקיצור, אני רוצה לראות על עצמי תוצאות כבר עוד שבוע!!!!!! ולא בגלל שיש לי להוריד המון המון שומנים אלא בגלל שאני רוצה להיות בכושר...... יותר קלילה ... יותר סקסית.... יותר .... בקיצור ז... לכם את הצורה ! אז אם אני לא אהיה כאן תדעו שאני או בעבודה או בחדר כושר
ואפריקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לך סיבה לחזור אבל כמה שיותר מהר!!!! *פאצ´נגה חושבת על פיצוי הולם לאיטלקי שהיא לא שכחה, והכי חשוב להיות בכושררררררר
*

streak

New member
פאצ´ פאצ´

יש לך את זה פשוט כך. אני קורא את ההודעה ו....... אנלא יודע למה "יותר קלילה, יותר סקסית, יותר...." אוווווווווווווווווווי אנלא יכול יותר פאצנגה אני מזיל ריר

streak

New member
כשתתפשטי כפי שסיכמנו

אני מבטיח לך שאני אזיל יותר מריר...

pachanga

New member
סטריקקקקקקקקקקקקקקקקק

אתה יודע איך ידעתי על ההודעה הזו?? אני בצ´ט של תפוז פתאום אני רואה!!!!!!!! חיי לילה ----------- כשתתפשטי כפי שסיכמנו זה היה משפט חדש שלא ראיתי מקודם בפורום אז הגעתי לכאן איזה קטע
אז מה אמרת להתפשט? ומה איתך?

ROZELESS

New member
אני לא חושב שאת שמה בשביל הכושר ...

נראה לי ש ..... שאת שמה בשביל כל אותם הגברים החסונים והשריריים !!! ובתור אחד שמכיר אותך אז לי וליפעת יש הרבה יותר מה להוריד ממה שיש לך ... אז לא ממש שמנה כמו שאת חושבת שאת אבל שיהייה לך בהצלחה עם הכושר

pachanga

New member
דודו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

איזה מחמאה חמוד
כן ההחלטה אגב היתה מאז שדיברנו ב
וגם אם זה לא להוריד, להכנס לכושר זה תמיד טוב
פאצ´נגההההההההההההה שעוד שעה הולכת לחדר כושרררררררררר!

pachanga

New member
ובקשר לבחורים השריריים....

לא ממש מתה עליהם זוכר את סער
אלה שבאו עם ה
ליום הולדת שלי
אלה שבאו אחרונים ושדפקתי לו
בשפתים
זה הטעם שלי בקיצור שחומים רזים אחחחח הם ממש עושים לי את זה ושרירי עד הטעם הטוב הבריונים האלה לא ממש הטעם שלי (ומצטערת למי שכזה)
ובגלל זה אני ומלכת השמש יש לנו טעם שונה וככה לא נריב על אותו הגבר

למעלה