כולם בכנס, חוץ ממני
איך שומם כאן

זאבית

New member
כולם בכנס, חוץ ממני../images/Emo7.gifאיך שומם כאן

כ"כ רציתי להיות שם עם כולכם, אבל אין סיכוי שהייתי מספיקה לחזור בזמן מתל השומר לירושלים (התחלתי ללמד לפני יומיים). אני מקווה שאתם נהנים מההרצאות ושהכל מעניין לכם ומספק את המידע הנחוץ לכם לדעת, ושכייף לכם לפגוש אחד את השני.......אני מקווה שנוכל להפגש שוב, עוד לפני הכנס הבא........... מתה כבר לשמוע חוויות וכל דבר מעניין שהתרחש שם. אויייי.......ליבי בכנס ואנוכי במזרח.......(איזה רחמים עצמיים...) בינתיים, שיהיה לכם כנס מעניין וכייפי, ומלא נשיקות וחיבוקים ממני, עדית. נ.ב. - משהו במקרה נשאר איתי בבית?! אם כן, השמיעו קול, שלא תהיה כאן כזאת שממה......

זאבית

New member
הי קטיפונת!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזה כייף שגם את כאן
לא הלכת לכנס כי את לומדת היום? איך את מרגישה? קראתי את ההודעות האחרונות שלך על צמחונות, אז תדעי לך שאני איתך, גם אני מנסה צמחונות בתקופה האחרונה. כבר נגמלתי מבשר, ועכשיו גם העוף בדרך.....זה לא קל, במיוחד כשאוהבים את הטעם ורגילים אליו במשך כ"כ הרבה שנים. שיהיה לך המשך יום נעים, מקווה שנחמד לך בלימודים, בי, עדית

זאבית

New member
ימין ושמאל.....רק חול וחול../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

נו כבר, תחזרו אלינו לכאן, מתה לשמוע איך היה.......

gaia20

New member
חוויות, חוויות.... ../images/Emo66.gif

היה פשוט מדהים!! למרות העייפות שנפלה עלי כבר בתחילת הכנס, ההרצאות היו מאוד מעניינות ולמדתי הרבה דברים שלא ידעתי, למדתי הסברים יותר טובים ויותר מובנים (עכשיו כשאני אצטרך להסביר מה יש לי, יהיה יותר קל להבין על מה אני מדברת...) אני אישית, מאוד נהנתי, היה כיף לפגוש פנים שמוכרות רק וירטואלית... ההרצאה שהכי אהבתי...אהבתי את ההרצאה של דר´ יהודה שינפלד... הרצאה מלאת חוש הומור, מאוד כיף לשמוע הרצאה מעניינת + הסברים משעשעים... (ההרצאה על הנוגדנים עצמיים) בקיצור, היה אחלה, החכמתי בשעות אלו הרבה מאוד... כוכי, בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לך ולכל המארגנים של הכנס, עשיתם עבודה נפלאה..... פרחים רק בשבילכם...
....

ל3

New member
מצטרפת לדבריה של גאיה

הכנס היה פשוט 10. קודם ולפני הכול היה לי נחמד להדביק פרצוף לשם שמופיע בפורום והיה לנו כיף , אני חושבת, לשבת בהפסקות ולדבר דבר שרק אישש את ההשערה שלי שהאנשים פה מקסימים וחמודים. ההרצאות היו מגוננות ומרתקות ואהבתי את העובדה כי בסוף כל הרצאה ניתן זמן לשאלות ובסוף היום שאלות כלליות. אני חושבת שחשוב לבוא לכנסים כאלה כי באמת אפשר לקבל את האינפורמציה הרלוונטית והיו כמה נושאים שדיברו עליהם ופתאום חיברתי אחד ועוד אחד. לאלה שלא באו, אל תתעצבו תהיינה עוד הזדמניות ובנוגע למה שעידית אמרה- אני בעד שניפגש לפני לאיזה ערב חברתי ( לאלה שרוצים לחשוף עצמם). אני מניחה שכוכי תרחיב עוד בנושא לגבי תכני ההרצאה אבל אם מישהו רוצה לשאול משהו על מה שהיה אני אשמח לספר ממה שאני זוכרת. קטיפונת- איך היה בבית ספר? ספרי איך היה היום הראשון....

ritosh

New member
תודה לכוכי ולכל המארגנים/ות של

היום הזה!! כמו ששירי וגאיה כתבו היה נהדר לפגוש את האנשים "מאחורי המחשב",בנות אתן יותר מקסימות ממה שדמיינתי ותודה שנתתן לי את האפשרות להכיר אתכן פנים אל פנים! מאוד חבל לי שהבת שלי לא מכירה אתכן אבל אולי בעתיד. גם אני בדעה שאפשר ורצוי להפגש אפילו סתם ולאו דוקא לפני כנסים. ההרצאות היו מאוד מעניינות ואהבתי במיוחד את ההרצאות של פרופ´ שיינפלד, של דר´ גיזל ודר´ פארן.מתוכן ההרצאות קיבלתי תשובות לשאלות שמאוד הטרידו אותי ואני בטוחה שיהיה "תקציר" של ההרצאות בפורום או בפרפרון לכל מי שלא יכל להגיע. אז זהו בינתיים. לילה טוב
ר.

3ויוי

New member
../images/Emo140.gifכייף לכן,,,,,

מי עוד היה חוץ מריטה שירי גאיה וכוכי,,, דווקא אני מאד אוהבת את הרגשת השייכות ושמיעת הרצאות . מקווה שאאזור אומץ בפעם הבאה. שלכן ויוי

Dawn19

New member
היה אחלה

היו הרצאות טובות, במיוחד זאת עם התרופות החדשות בסוף. כנסים כאלה תמיד מעודדים אותי. למרות זאת לא דיברתי כמעט עם אנשים- אין לי מושג למה... שחר

ל3

New member
הי שחר

לא ידעתי שהיית שם. מקווה שבכנס הבא יצא לנו לדבר

gaia20

New member
הי שחר, כנראה פספסתי אותך

או שראיתי אותך ואני לא יודעת.... באת עם אמא שלך?

Dawn19

New member
כן

הייתי שם עם אמא שלי לא נורא אולי בכנס הבא אני אדבר עם אנשים פשוט.. היו כמה אנשים בכנס שממש הפחידו אותי ולא ידעתי למה לצפות משיחה עם המשתתפים בכנס, למרות שאני מכיר חלקית אתכם מהפורום. = שחר

lupland

New member
up 19

אם הייתה עם אמא שלך יכול להיות שזה אתה זה שישב לפני ולפני...נתנייתית נחמדה שישבה איתי בחלק השלישי של היום? אני ישבתי בשורה ה-10 בערך בכיסא הפינתי(מה שמאפשר לקפוץ החוצה מתי שבא לך מבלי להפריע לטובת הספקת חמצן טהור)

Dawn19

New member
בהחלט ייתכן

בחלק השמאלי של האולם ישבת? חוצמזה שאם זיהית אותי זה הייתי אני מן הסתם... לא היו הרבה בנים שבאו עם האמהות שלהם שם =)

ritosh

New member
ויוי לא נורא. אני מכבדת את ההחלטה

שלך לא להחשף! שנה טובה עם המון בריאות!
ר.

ממש נרגשת מהדברים שלכם על הכנס

נרגשת לדעת שהכנס היה לעניין, נרגשת לדעת ששמחתם לפגוש האחד את השני, נרגשת לדעת שיש בינינו כאלו, שבחרו שלא לחשוף את עצמם, נרגשת לדעת שיכולה לקחת כמה ימי מנוחה..... ובינתיים לילה טוב לכולם

ilush

New member
תגובות בנושא הכנס..

תודה לכוכי ולכל מי שנטל חלק באירגון! היה יום מעניין בהחלט, למרות שהגעתי רק בצהריים (מישהו חייב לפרנס, מה לעשות?) היה רעיון מצויין לפגוש את כולם פנים מול פנים למרות שלא יצא לי יותר מידי לדבר עם כולם. ויוי,זאבית, קטיפה - חסרונכן הורגש!!! ריטה- מסתבר שפספסתי אותך- כנראה בשלב ההיכרות, חבל... אז זהו בינתיים, יום טוב לכולם ושנה מצויינת- שנה של בריאות והמון אהבה
, חיבוק גדול, אילנית

למעלה