כולם בעד שינוי שם הפורום ל-PDA?

זה כן ולא

אין שום בעיה להעביר קבצי PRC בפורום, במידה ולא חלים עליהם זכויות יוצרים אך אין לי לא זמן ולא אפשרות לבדוק כל קובץ לגופו, תמיד יהיו קבצים של תוכנות גנובות, אז עדיף שלא יהיה לנו מדור הורדות בערוץ, כך שהבעיה תפטר

בינינו...

וזה ממש לא בינינו : לא תוכל לחסום העברת קבצים גנובים כי יש דרכים אחרות אז למה לחסום ? למה להיות השוטר של העולם ? רב המשתמשים שבאו מ - IOL הם הוגנים והגונים והעבירו קבצים שפתרו אחד לשני בעיות. אולי נחשוב שוב ?

חשבתי החלטתי הסכמתי

אוקיי, אור ירוק (לא שצריך לשאול אותי) להעביר קבצים בפורום למרות שנראה לי שגיל לא היה מרשה

זה דורש ממך....

לפתוח את האפשרות במקום המתאים . כי כרגע אפשר להעביר רק סוגי קבצים מסויימים...gif,jpg,bmp,mat,txt,doc (פשוט ניסיתי וזה לא הולך)

לא יפתחו את האפשרות

אבל יש אפשרות אחרת תקרא לקובץ בסיומת bmp, ואז מי שירצה להוריד יעשה זאת אני זז לאונ` נתראה כאן בסביבות שבע בערב אדיוס

EyWeB

New member
בבקשה על תשנו את שם הפורום

אפשר תמיד להציע לתפוז לפתוח פורום נוסף למכשירי Pocket PC. אני חושש שהפורום יהפוך לאתר תחרויות והתנגחויות בין חסידי שתי מערכות ההפעלה, במקום פורום דיונים ותמיכה הדדית.

EyWeB צודק! אנחנו נגיע למצב שבו חס

שוטים של שתי המערכות ילחמו כל היום להוכיח ``למי יש יותר גדול...`` אז בואו ונחסוך את זה מעימנו.

Mitzubishi

New member
עד כמה שאני יודע זו בעיה להעלות לכאן קבצים פשוט בגלל המבנה של הפורום. אם תנסו תראו שבכל פעם שיש קובץ מצורף, אין לכם אפשרות לעשות לחצן ימני ולשמור אותו, אלא רק קליק שמאלי, ואז נפתח חלון שאמור להציג את הקובץ. זה אולי טוב ל- JPG ו- BMP ו- DOC, אבל לא ל- PRC או EXE או ZIP, ואז בעצם ניטרלו לנו את היכולת להעלות ולשתף קבצים. בזה לדעתי הפורום הזה נופל מהקודם.

זה נותן הרבה

גם משתמשי PocketPc (אהבתי השניה, פאלם הוא השלישית) יוכלו לבוא ולהצטרף רק אני כנראה אצטרך לעבור לפה במשרה מלאה

shukyn

New member
רעיון טוב מאוד. הנאמנות היא לטוב ..

ויתכן שבעתיד הלא רחוק יצא מוצר יותר טוב מפאלם. אני נאמן ל P D A.

RONV

New member
אני בעד

יגיעו הרבה חדשים אולי מחשבי כף יד ולא PDA

למעלה