כולם- בעניין הכתבה על רעלים ו-CFS

שריק 7

New member
כולם- בעניין הכתבה על רעלים ו-CFS

הבוקר הביאה לידיעתנו קרן-אור כי ב"ידיעות" היתה כתבה על מחלות קשות נוספות בקרב יוצאי השייטת. בין השאר דווח על מס´ לוקים ב-CFS סופר על מפקד לשעבר שלקה, נשלח לבדיקה במרכז ההרעלות, והתשובות היו צפויות. הנ"ל נסע לטיפול ניקוי מרעלים בגרמניה במימון משהב"ט. אין בידיי כתבה זו. האם החלים? האם השתפר מאוד? אני יודעת שהיתה פנייה (לא שלי) למע´ העיתון כדי להגיע להידברות עם המפקד הנ"ל. (שמו ירון משהו, וזה מופיע אצלנו בואללה כאמור בהודעתה של "ראיופלייט") הייתי שמחה אם גם בעמותה ינסו לעקוב אחרי זה. אומנם לא השתכשכתי במי הקישון הנוראיים - גם אתם לא-..... אך רעלים- אני בטוחה שניתן גם ניתן למצוא בגופי. ואם מישהי בקשר הדוק עם ד"ר רהב- מעניין לדעת עמדתה, אם יש מקום לבצע בדיקות כאלה אצלנו. ובקשר לטיפול בגרמניה- לא מאמינה שרופאינו יתייחסו ברצינות, משום שנדמה לי ש"ניקוי" כזה שייך לאסכולה של הרפואה המשלימה. למי יש/יהיה מידע נוסף??? שרי

siv1

New member
../images/Emo63.gifכתבה בידיעות

שלום לכולם הייתי שמחה ליצור קשר עם המרואינים הרלוונטים להמשך פרטים. אולם קשה לי להתיחס ללא קראית כתבת המקום. מכיוון שאינני יכולה להכנס לוואלה (בעיות טכניות-השרת זורק אותי) ומכיוון שאינני קוראת עיתונים (מתוך כוונה ברורה לשמור על הבריאות והיציבות הנפשית שלי) אין לי את הכתבה. אשמח אם תוכלו לסרוק אותה או אם היא על הרשת לתת לי קישור ע"מ שאוכל להתיחס. תודה והמשך יום נעים על אף הכאבים לכולנו

שריק 7

New member
סיוון, שלום רב- הכתבה בידיעות

אני משיבה לך תשובה על מה שאת מתעניינת בו, ולא על הכתבה עצמה, כי אין לי מידע אם היא ברשת... בבוקר יום א' (בלי קשר לזברה)... הרגשתי בדיוק את הצורך שאת חשה- לדעת על החולים הנ"ל ועל הטיפולים. להפתעתי, חולה שאני מכירה אישית יצר קשר עם מע' העיתון, ולמחרת אף שוחח עם איש השייטת החולה ושאב פרטים לא מעטים. אני אנסה לשלוח לך מסר עם מס' הטל' שלי, זאת בתקווה שהמסר בתפוז פועל, ואוכל ליידע אותך בפרטים רבים. הן תוכן הכתבה והן המסלול שעבר המפקד איש השייטת. מקווה לתקשורת מהירה איתך, ממילא חשתי שחשוב שהעמותה תכיר עוד אספקט של הנושא. מפאת כוחותי הדלים- מתקשה להעלות את כל המידע על המסך. מקווה לשיחה- שרי. אם במקרה לא יגיעו פרטיי- אני שוחחתי עם שרון מהעמותה, זו המתגוררת בצפון, וייתכן שהיא תמסור לך את שמי המלא + דרך לאתר אותי לפי מקום מגוריי... יום טוב- שרי

siv1

New member
קיבלתי ועניתי

כאמור בשל מצבי הרעוע בימים האחרונים (המזג אוויר לא מיטיב איתי...) קשה לי מאוד להרכז בשיחות טלפון והייתי מעדיפה אם כן תוכלי לכתוב. - לאט לאט. בכל מקרה שרון או אני נהיה בקשר תודה סיון ג.

למעלה