כולם בריאים ושלמים? שאלון סופ"ש...

כולם בריאים ושלמים? שאלון סופ"ש...../images/Emo13.gif

שם: גיל: כתובת: שיר השבוע של אביב: אלבום השבוע של אביב: שיר השבוע לא של אביב: אלבום השבוע לא של אביב: ציטוט השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה לכם בשבוע החולף: משהו רע שקרה לכם בשבוע החולף: משהו טוב שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: משהו רע שהיייתם מעדיפים שלא יקרה בשבוע הקרוב: תמונת השבוע:

../images/Emo184.gif../images/Emo184.gifהאמת שדי נוח כשצוללים ../images/Emo13.gif

שם: רפי לביא גיל: 21 כתובת: פתח תקווה...
שיר השבוע של אביב: "הרואין" אלבום השבוע של אביב: "יומן מסע" שיר השבוע לא של אביב: Celine Dion - I`M Alive אלבום השבוע לא של אביב: "אוטוביוגרפיה" - כנסיית השכל ציטוט השבוע: "אז תיקח את עצמך בידיים ואל תעזוב..תיקח את עצמך בידיים חזק וקרוב..ותמצא כמו כולם את הסוף המושלם..שנקרא לאהוב בסוף העולם" (הודעה שמגמג שלחה לי ב 4 לפנות בוקר-חחח קרועה) מאכל השבוע: שקשוקה (שהכנתי לפני רבע שעה...) משהו טוב שקרה לכם בשבוע החולף: דאבל צחוקים...אני מגי יוני ואורית באותה מיטה עושים צחוקים אל תוך הלילה (לא חילופי זוגות י'סוטים) משהו רע שקרה לכם בשבוע החולף: לראות את התחקיר של ערוץ 10 "ילדות בסכנה"....גועל נפש של מדינה.. משהו טוב שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: סופ"ש אני ומגי אצל בוריס הכריש משהו רע שהיייתם מעדיפים שלא יקרה בשבוע הקרוב: תחקירים חולניים...תאונות...ואלימות תמונת השבוע:
שימו לב עוד תמונה של טלי האחיינית שלי...איזה נושנוש...

Hosh17

New member
אסף אמדורסקי הכי גאון

אסף אמדורסקי הכי גאון וגם עמית ארז החדשדש ששווה שמיעה יותר מכל יוצר ישראלי כרגע.. שם: חופית גיל: 18 וחצי כתובת: פתח תקוה שיר השבוע של אביב: אין אלבום השבוע של אביב: אין שיר השבוע לא של אביב: במערבולת-אסף אמדורסקי,עוקף מלמעלה-מוקי אלבום השבוע לא של אביב: מנועים שקטים ציטוט השבוע: "בלי חשש ובלי כאב, חצי תפוח הכל מרוח .." מאכל השבוע: משהו טוב שקרה לכם בשבוע החולף: חזרתי לפסיכולוגית.ואוו1!
משהו רע שקרה לכם בשבוע החולף: משהו טוב שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אין משהו רע שהיייתם מעדיפים שלא יקרה בשבוע הקרוב: תמונת השבוע:

עדן גפן

New member
Oh Mandy../images/Emo99.gifאה,עשיתי פוני[שוב]:]../images/Emo190.gif|פיס|

שם:עדן גיל:16 כתובת: הפעם לא מפוברקת?
חחח שיר השבוע של אביב: אמ, אמ, נראה לי שסוף העולם אלבום השבוע של אביב: אמ לא יודעת.. לא כ"כ שמעתי השבוע:| שיר השבוע לא של אביב: let it be של הביטלס. אבל, אמ, בביצוע שלי.. אלבום השבוע לא של אביב: אייבי רואוד:|:| שוב!! טוב וגם memory almost full של מקארטני ציטוט השבוע: "my ever present paaaaaaaaaaaaast.."
מאכל השבוע: אמ, פסטה!:] [לשם שינוי
משהו טוב שקרה לכם בשבוע החולף: אממ לא יודעת משהו רע שקרה לכם בשבוע החולף: כנ"ל משהו טוב שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לא יודעת:| משהו רע שהיייתם מעדיפים שלא יקרה בשבוע הקרוב: דייייייייי!!:( אני לא יודעת חחח

TairAtias

New member
?please could you stop the noise

שם:תאיר גיל:13 כתובת: שיר השבוע של אביב:מיי גיפט אוף סיילנט, וונס של בלאקפילד אלבום השבוע של אביב:בלאקפילד II שיר השבוע לא של אביב:מחפש תשובה של היהודים, אקוסטי אלבום השבוע לא של אביב:אנפלאגד ציטוט השבוע: מאכל השבוע:תותים עם קצפת משהו טוב שקרה לכם בשבוע החולף:בתחנת אוטובוס ביום הגשום ילד הביא את המטריה שלו לקשיש שהלך עם שקית של סופר על הראש, שסיפר לילד המדהים הזה שאין לו כסף למטריה. היה אחד המרגשים. משהו רע שקרה לכם בשבוע החולף:כלום, היה שבוע טוב משהו טוב שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:שיהיה טוב כמו בשבוע שחלף משהו רע שהיייתם מעדיפים שלא יקרה בשבוע הקרוב:עזבו תמונת השבוע:

YuL a

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אביב: הילדים-אביב גפן שיר השבוע לא של אביב: אישה לויתן Live-עברי לידר ציטוט השבוע: "כשאני איתך אני כמו דגגג.." תמונת השבוע:

../images/Emo168.gif

שם: שני גיל: 19 וחצי כתובת: פ"ת שיר השבוע של אביב:פלוגת הצער אלבום השבוע של אביב:חלולים שיר השבוע לא של אביב: יש הרבה אלבום השבוע לא של אביב: כנל ציטוט השבוע: - מאכל השבוע: מלוואח?חח משהו טוב שקרה לכם בשבוע החולף: התרגשתי כל פעם מחדש לנגן את פלוגת הצער, ולהיות עם אהובתי
משהו רע שקרה לכם בשבוע החולף:- משהו טוב שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לחגוג ביום ראשון שנה ושלושה איתה
משהו רע שהיייתם מעדיפים שלא יקרה בשבוע הקרוב: שלא יגמר לי הכסף
תמונת השבוע:
סתם כי הוא מדהים...

מכוונים את המיתר הראשון טון אחורה../images/Emo13.gif

הליווי מדהים וגם הסולו. אם תרצה אני אכתוב את זה מסודר אני אשלח לך או משהו=]

keren358

New member
נהנהנהנה

שם: קרן. גיל: 18.4. כתובת: טבריה. שיר השבוע של אביב: שתיקה. אלבום השבוע של אביב: שיר השבוע לא של אביב: אלבום השבוע לא של אביב: ציטוט השבוע: "הקשב המ"מ מגרדת לי האוזן" מאכל השבוע: מנת קרב! סתם, איכס. בעיקר העוגת תותים של אמא וכל האוכל שהיא הכינה לי. משהו טוב שקרה לכם בשבוע החולף: שישי בבית. משהו רע שקרה לכם בשבוע החולף: מטווחים ביום נורא גשום, איכס. משהו טוב שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שיתנו לי גימלים ואני אהיה רק יומיים בבסיס. משהו רע שהיייתם מעדיפים שלא יקרה בשבוע הקרוב: לא יודעת.. תמונת השבוע:

../images/Emo203.gifאת רחוקה מלהיות קצת שקט בשבילי

שם: נועה גיל: 14.4 כתובת: ירושלים שיר השבוע של אביב: האמת אלבום השבוע של אביב: שיר השבוע לא של אביב: תאטרון רוסי אלבום השבוע לא של אביב: אביתר בנאי הראשון (מומלץ!!) ציטוט השבוע: מאכל השבוע: אוראו לבן משהו טוב שקרה לכם בשבוע החולף: כל מני דברים קטנים אבל כייפים משהו רע שקרה לכם בשבוע החולף: משהו טוב שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: הופעה של עברי לידר הלילה! משהו רע שהיייתם מעדיפים שלא יקרה בשבוע הקרוב: שאני לא אתבאס בגללו תמונת השבוע:

Forever NemeSh

New member
../images/Emo79.gif

שם: נחשו
גיל: עדיין 21 כתובת: עדיין באותו מקום שיר השבוע של אביב: המכתב אלבום השבוע של אביב: המכתב שיר השבוע לא של אביב: hey you- pink floyd אלבום השבוע לא של אביב: the wall ציטוט השבוע: מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה לכם בשבוע החולף: ההופעה אתמול
משהו רע שקרה לכם בשבוע החולף:
משהו טוב שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שששששששש... לא מדברים על זה משהו רע שהיייתם מעדיפים שלא יקרה בשבוע הקרוב:
תמונת השבוע:

למעלה