כולם הלכו לג'מבו, ג'מבו, ג'מבו ורק אותי השאירו ילדה קטנה לבד
B billc New member 25/6/07 #2 לא יודע אם סיפרו לך אבל Mירב התחתנה והיא נמצאת כרגע בג'מייקה שותה מרגריטות בירח הדבש
א אלוף ה ע ו ל ם New member 26/6/07 #3 חס וחלילה להשאיר אותך לבד... אנחנו באים לארץ המובטחת בספטמבר...
מ מיס הילה New member 27/6/07 #5 הופה!!!!!! עכשיו אתה מדבר, איש. טוב, אני מתחילה לנקות הבית מחר על הבוקר נו, כבר ספטמבר???
S saritoosh22 New member 27/6/07 #6 ואני חשבתי שכבר ניקית את הבית לכבוד הבן שלי ......................
מ מיס הילה New member 15/7/07 #8 מאמי, כשהבן שלך יבוא אחריו אני עושה נקיון. עדיין יש לי את טביעת היד שלו על הדלת (שלא יורדת...)
א אלוף ה ע ו ל ם New member 28/6/07 #7 לכבודנו? איזה כיף, בית נקי... (לא שבפעם שעברה הוא היה מלוכלך משהו...) אבל העיקר ההשקעה, לא? את יודעת מה? אני מוכן לעשות להתפשר, במקום נקיון תשרייני לי חניה?
לכבודנו? איזה כיף, בית נקי... (לא שבפעם שעברה הוא היה מלוכלך משהו...) אבל העיקר ההשקעה, לא? את יודעת מה? אני מוכן לעשות להתפשר, במקום נקיון תשרייני לי חניה?