כולם הלכו לישון לישון

אורא

New member
כולם הלכו לישון לישון ../images/Emo3.gif

ורק אני נשארתי לעבוד ...
ועכשיו
כולם לקום לקום לקום
אני אמרתי לקום ולהתפקד ולספר לי בדיחה טובה להנעים לי את הזמן עד 18:30 מהר

תחזיקי מעמד ממי שלי../images/Emo9.gif

עוד חצי שעה אני עפה לאכול........ג´. וואלה איזה חשוך נעשה כאן בעיר. מהבוקר היה מאוד אפור ועכשיו נראה שהולך ליפול מבול. וואלה מתאים לי טיול בגשם. שמעת על שתי הפולניות שנוסעות לאירוע ברכב החדש? אז גניה ובוניה נוסעות ולפניהם נוסעת משאית ענקית שואלת גניה את בוניה "תגידי, בוניה מה זה ? ככה כתוב על המשאית "מטען חורג"? עונה לה בוניה: נו, זה מטען חורג את לא יודעת מה זה ? ענתה ההיא "לא" אמרה בוניה: "הכוונה היא ש אם זה נופל עלייך אז זה חורג אותך"

אורא

New member
מדליק ../images/Emo6.gif

תשלחי לי באימייל .....ג´ ומהר והרבה שימי עליהם טיפה סוכר ושלחי;- אני מחכה בסבלנות ועם ריר על השפתיים

אני לא ישנה (הלוואי, הלוואי)

אז, הנה בדיחה. ילד אחד מבקש מאמא שלו להוציא את הכלבה לטיול. אז אמא שלו אומרת לו "לא כדאי להוציא אותה החוצה כי היא מיוחמת". "אמא מה זה מיוחמת?" שואל הילד. האמא שלא נוח לה לענות על השאלה שולחת אותו לאבא שנמצא במוסך ואומרת לו לשאול אותו. הילד מגיע לאבא ואומר "אני רוצה להוציא את הכלבה לטיול אבל אמא אומרת שהיא מיוחמת. אבא מה זה מיוחמת?" האבא אומר לו "ילד אל תדאג אנחנו נטפל בזה". לוקח סמרטוט עם בנזין, מורח לכלבה את האחוריים ואומר לילד "עכשיו אתה יכול לצאת איתה לטייל". אחרי כמה זמן חוזר הילד ללא הכלבה. שואל אותו אביו "איפה הכלבה?" אז הילד עונה: "נגמר לה הבנזין ועכשיו איזה כלב דוחף אותה חזרה הביתה".

נו, אז איפה היית כל היום?../images/Emo12.gif

בוא´נה בדיחה משו משו. אני מתכוונת לספר אותה בערב ה....ג´.

אורא

New member
איזה נחמד ממש העלה ../images/Emo6.gif על

שפתיי.... כל הכבוד לכם על המשמעת

אז התפקיד שלי לשעתיים הקרובות

להעלות הרבה
על שפתייך. זה בשאיפה שהבת שלי לא תנשל אותי מהמחשב.

ועוד כמה...

מה אמר העיפרון למחדד אתה מקצר לי את החיים לך לנמלה עצל.. ואם היא לבד נצל הומו ולסבית התחתנו... יצא להם תינוק עם מוצץ בתחת. אישה מבוגרת עולה לאוטובוס ושואלת את הנהג "נהג, האוטובוס ישיר?" "אם תשלמי כבר הוא גם ירקוד!" השיב הנהג שני שילשולים הולכים ברחוב, פתאום הם פוגשים גוש חרא. אז אחד השילשולים אומר לשני- תראה אותו משחק אותה קשוח.

עוד אחת...

היה היתה אי שם ממלכה ולה מלך רע ואכזר. יום אחד הובאו בפני המלך נוצרי, יהודי וערבי, אשר נתפסו גונבים משדותיו של המלך. המלך שאל את הנוצרי "מה גנבת מהשדות שלי?" והנוצרי השיב "משמשים". הזדעם המלך וציוה על משרתיו: "תדחפו לו משמש לתחת!" וכך עשו. הנוצרי נאנק מכאבים ומיהר לעזוב את המקום. שאל המלך את היהודי: "ואתה, מה אתה גנבת מהשדות שלי?" והיהודי השיב "דובדבנים". המלך רתח וציווה על משרתיו לדחוף ליהודי דובדבן לתחת. בעוד משרתיו של המלך מבצעים את גזר הדין, היהודי נחנק מרוב צחוק ונראה מאושר. שואל המלך את היהודי: "מה אתה משוגע? למה אתה צוחק שדוחפים לך דובדבן לתחת?" עונה לו היהודי: "אני חושב על הערבי שגנב אבטיח"

אורא

New member
ממוש יש לך אחלה בדיחות ../images/Emo6.gif

תכתבי כל הזמן, אני ממש מתפקעת מצחוק בין הניירות במשרד.. תודה אור

O.K. אז עוד אחת...

שתי חברות יוצאות לבלות סוף סוף ביחד בלי הבעלים. לאחר לילה מהנה רווי בירות,הן חזרו די מסטוליות ברגל הביתה. פתאום בא לשתיהן להשתין אז החליטו להכנס לבית הקברות הסמוך, כי ממילא אף אחד לא יראה אותן שם. כשגמרו נזכרו שאין להן במה לנגב. אחת החליטה לנגב עם התחתונים ואח"כ זרקה אותם בין השיחים. השניה לקחה סרט מזר הפרחים שהיה מונח על הידה וניגבה. למחרת בבוקר התקשר אחד הבעלים לחברו: תשמע, כנראה שהנשים שלנו עשו חיים משוגעים אתמול, אישתי חזרה בלי תחתונים! "אתה מתלונן?" שאל השני. אישתי חזרה עם פתק בתחת, שהיה כתוב עליו - "לעולם לא נשכח אותך, באהבה מכל מהחבר´ה"

ולפינלה....

רווקה מזדקנת מחליטה ללכת למקובל ידוע לקבל עצה וברכה למציאת שידוך‎. העוזר של המקובל מורה לה לרשום את בקשתה על פתק. הוא מכניס את כל הפתקים לרב ומוציא ממנו תשובה‎. הבחורה רושמת, העוזר יוצא אחרי מספר דקות ואומר לה: הרב אמר שבמשך חודש ימים תשני עם 6 שיני שום מתחת לכרית ובעזרת השם תמצאי שידוך אבל אם את שואלת אותי אין סיכוי . הבחורה הולכת הביתה, ישנה במשך חודש עם שיני שום מתחת לכרית. מחכה חכה ואחרי חצי שנה חוזרת ופוגשת שוב את המקובל שוב, העוזר של המקובל מורה לה לרשום את בקשה על פתק. הוא מכניס את הפתק לרב העוזר יוצא אחרי מספר דקות ואומר לה: "הרב אמר שבמשך חודש תצומי יומיים בשבוע ובעזרת השם תמצאי שידוך אבל אם את שואלת אותי אין סיכוי‎". הבחורה הולכת הביתה, צמה יומיים בשבוע במשך חודש. מחכה , מחכה, מחכהו אחרי חצי שנה חוזרת שוב את המקובל‎. שוב, העוזר של המקובל מורה לה לרשום את בקשה על פתק. הוא מכניס את הפתק לרב העוזר יוצא אחרי מספר דקות ואומר: "הרב אמר שבמשך חודש תאמרי שני פרקי תהילים כל ערב לפני השינה ובעזרת השם תמצאי שידוך אבל אם את שואלת אותי אין סיכוי . הבחורה הולכת הביתה, במשך חודש אומרת שני פרקי תהילים כל ערב לפני השינה. מחכה , מחכה, מחכה ואחרי חצי שנה חוזרת שוב אל המקובל. פונה אל העוזר ואומרת לו: איך זה שהמקובל הגדול טועה ואתה צודק אומר לה עוזר: "המקובל רואה את הפתקים, אני רואה אותך‎"............

למעלה