כולם, ובמיוחד רפול, שימו לב!

ysofer

New member
כולם, ובמיוחד רפול, שימו לב!

כסוס לא יודע לשחק סנוקר יש לו L על המצח, והמבין יבין ניצחתי אותו ניצחון מוחץ, והוא לא יודע להפסיד בכבוד, ברח! בלי להגיד כל הכבוד ינון המלך והיפה בבני ישראל...

Casus Belli

New member
חחחחחחחחחחחח

אני מזמין מחר את כולם לחזות בתבוסתו של ינון.... יא שקרן!!!!!!! דבר ראשון, נגמר 1-1 בנצחונות!!! דבר שני, העיפו אותי משם בדיוק אחרי שנגמר המשחק... דבר שלישי, נכון לעכשיו אני לא יכול להיכנס לשם, בגלל האינטרנט שלי שעושה בעיות! תתבייש לך, שקרן.... מחר נשחק, ותחטוף תבוסה של החיים (כמו שחטפת היום, במשחק הראשון) לילה טוב, Casus

Casus Belli

New member
ואם אתה כ``כ רוצה...

אפשר עוד לשחק היום, רק לא באותו חדר (כי הוא מלא, ומאיזושהי סיבה לא מכניסים אותי)

ysofer

New member
תירוצים, תירוצים

דבר ראשון-המשחק הראשון היה משחק חימום!!! המשחק השני הוא היה ראסמי דבר שני-בגלל שברחת מרוב בושה, הניצחון בטורניר הוא שלי, ניצחון טכני דבר שלישי-העיפו אותך משם כי אתה שקרן פתלוגי שלא יודע לשחק

dmor_il

New member
מי גבר מספיק ??? :)

אני מוכן להתייצב בכל יום, בכל שעה, בקפה נוגה שבת``א, (ליד הטיילת) ולקרוע כל אחד ממכם בפול (9 או 8 כדורים) אמיתי !!! מי שרוצה, בבקשה! :) שלכם: דניאל. (זה רק ספורט :))

Casus Belli

New member
איזה קפה נוגה....

אתה רוצה לשחק? או שתבוא ל Gypsy (ליד הטיילת, מלון שרתון), או שתבוא לבורסה (ר``ג).

ysofer

New member
יש לי משהו להגיד!

דבר ראשון, משחקים במקום של מקסים בפ``ת! הוא ה-גבר דבר שני, זה מצחיק שיש נושאים בחיים שכל גבר יחשוב שהוא הכי טוב בהם! לדוגמא סנוקר, או על האש, או נהיגה כל גבר יגיד שהוא הכי טוב בזה!!!! וזה פשוט מעצבןןןןןןן!!! ותחשבו על זה ינון

רפאל 17

New member
אני מודה שכשאני משחק כדורגל, מביאי

הכדורים צריכים לעבוד הרבה, ממש הרבה:))) רפאל

ysofer

New member
למה?

למה? כי אתה תמיד מחמיץ את השער ובועט החוצה?????

למעלה