כולם(חדשים)(וותיקים)(ושוקו וקפה)

כולם(חדשים)(וותיקים)(ושוקו וקפה)

טוב אחרי שיחה עם buffygirl הגענו למסקנה שנמאס!!! דיי נמאסו הוויכוחים אז: 1.אין יותר מריבות(הבנת ויסמן/לוי?) 2.אם שואלים שאלה אפילו טופשית אז אל תתעצבנו ופשוט תענו מה שבא לכם ועכב כך הותחל שירשור הכרות ככה הוא יראה: שם: כינוי: גיל: מקום מגורים: סרט מועדף: סידרת טלוויזה אהובה:(מותר רק 2) משפט מועדף: קפה או שוקו? פיצה או המבורגר? שם:אבישי כינוי:avishay¥ and me גיל:16 מקום מגורים:ירושלים סרט מועדף:dogma,slc punk,fight club סידרת טלוויזה אהובה:that 70's show,the simpsons משפט מועדף:תעשו קפה קפה או שוקו?אייס קפה פיצה או המבורגר?פיצה וזהו ובבקשה תשתפו פעולה כי ממש נמאס לי

buffgirl

New member
מי! מי! מי! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

שם: דניאל-L i l l u-דני-ג'ני (הכי אוהב עליי..). כינוי: buffgirl. גיל: 15. מקום מגורים: חור יהודה. סרט מועדף: דוגמה, בחזרה לעתד 1+2+3, האלמנט החמישי. סידרת טלוויזה אהובה:(מותר רק 2) זה פשוט אכזרי! אבל באפי (כמובן במקום הראשון..) ומכושפות. משפט מועדף: "כן, כן, זה חרוז, גם אני סוגד(ת) ל-!Moo - Moo Rulz קפה או שוקו? אה אה! שוקו! ולא אכפת לי אם אתה שותה קפה עם קצפת! שוקו הכי שולת! פיצה או המבורגר? תלוי במצב רוח..

HairyTowel

New member
../images/Emo45.gif סוף סוף...מישהו...

שם: מרק. כינוי:היירי טאוול גיל:16 מקום מגורים:מעלות. חור בצפון. סרט מועדף:עלי ג'י-אין דה הואס. מהיר ועצבני1/2 סידרת טלוויזה אהובה:(מותר רק 2):טלויזיה? תזכירו לי מה זה... משפט מועדף:בדיחה גסה, אבל עזבו, בפעם אחרת... קפה או שוקו?שוקו כשחם קפה כשקר. פיצה או המבורגר?המבורגר כשרעבים, פיצה לנשנוש

RoyalWizard

New member
יא מניוקי קוקי בולע רוקי

אני לא התחלתי לריב אני ניסיתי להסתדר אתה זה שהתחלת

Magical me

New member
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

שם: יעל. כינוי: Magical me? מקום מגורים: ר"ג. סרט מועדף: אין. סדרת טלוויזייה אהובה: באפי ואנג'ל
. משפט מועדף: "live and let live. it's not like it's getting any better anyway..." קפה או שוקו: כמובן ששוקו
. פיצה או המבורגר: תלוי מאוד.

Charmed Gal

New member
יעל../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

באפי ואנג'ל?! ומה עם מכושפות

Magical me

New member
שניץ! איה את?../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

לא הייתי בבית (הייתה לי איזה שעה חופשייה על המחשב בבי"ס), ועכשיו את איננה..

HuGo Hell

New member
שיהיה. ../images/Emo1.gif

שם: אופיר כינוי: HuGo Hell מקום מגורים: רעננה סרט מועדף: "חיפשיות על הבר", "טומב ריידר" ו"אקס מן 1+2" סידרת טלוויזיה אהובה: מכושפות, באפי, אנג'ל, טרו קולינג ובלאק סאש. (נכון אמרת 2 אבל הכי מעודף שלי זה מכושפות ואת היתר אני אוהב באותה מידה) משפט מועדף: Dragon SLAVE!!!!!! קפה או שוקו: גם וגם. פיצה או המבורגר: אממממ. פיצה.

Charmed Gal

New member
תורי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

הו וול... שם: גל האליוול. כינוי: Charmed Gal, גלו'ש, גלוצ'קה, גליק. מקום מגורים: חיפה. סרט מועדף: מאיפה לי
סידרת טלויזיה: מכושפות ובאפי. אבל גם המורדים! וסמולוויל! וגילמור! ועוד ועוד! משפט מועדף: "לא נורא, יש לך שתיים/שניים." קפה או שוקו: בטח ש...
שלי!
פיצה או המבוגר: אי אפשר לבחור. זה כמו לבחור בין אמא ואבא.

עכשיו אני../images/Emo70.gif ../images/Emo110.gif

שם: נחמע! כינוי: נחמע! מקום מגורים: שמה
סרט מועדף: אמריקה X סידרת טלוויזיה: פז
משפט מועדף: נ נח נחמ נחמע מרעננה
קפה או שוקו: קפע
פיצה או המבורגר: המבורגר ושיהיה חריף

Bishnet

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שם: לוי כינוי: לוי מגורים: שמה. סרט מועדף: בא לי אנאלי סידרת טלויזיה: That 70's Show, דרכים נסתרות... קפה או שוקו? שוקו, ועדיף של יטבתה, זה עם השפיץ... פיצה או המבורגר?

Charmed 4ever.

New member
לוי!!! |חלב|

חייבת חייבת חייבת את האייסי שלך! דרכים נסתרות!!!!!!!!!!
!!!! כלכך סדרה גאונית!!! כלכך מדהימה בכל פרק מחדש!!! כלכך... דרכים נסתרות!!!! חייבת חייבת חייבת! שם: ניצן כינוי: Charmed 4ever מקום מגורים: הוד השרון סרט מועדף: יש לי הרבה. סדרת טלוויזיה (לא שתי סדרות! וגם לא לפי סדר עדיפויות): מכושפות, גולשים בזמן (פורום 764), דרכים נסתרות, מופע שנות ה70. קפה או שוקו?: גלניטה אייס-קפה (שתיתי היום בבוקר...) יאמיאמיאמי!!! פיצה או המבורגר?: המבורגר, עם הרבה ירקות ורטבים. פיצה רק במסיבות.

Bishnet

New member
מצטער בובה, אבל אני כבר תפוס ../images/Emo9.gif

בכל מקרה, יהיה נחמד לדבר איתך. אהה.. האייסיקיו שלי לא עובד זמנית, אז תחכי כמה ימים.

Charmed 4ever.

New member
מה איכס? |חלב|

ו.. לוי, אני לא מחפשת מישהו פנוי, אני מחפשת מישהו שאני אוכל לדבר איתו על דרכים נסתרות.

Kryptonite

New member
מה, את לא יודעת?../images/Emo168.gif

בנות זה אייייייייייייייייכככככככככככככסססססססססססססססססססססססההההההההההההההההההההההה. שכחת מה הרמה של כמה אנשים פה? (רמז: מתחיל בג', מסתיים בן'. שתי אותיות)

Woogyman

New member
צחי, תתפלל שיעל לא תראה את ../images/Emo110.gif

מה שכתבת בהודעה. אם היא רואה את זה, תוך חמש דקות יש לך מבחינתה רומן עם חצי מהבנים בפורום.

למעלה