כולם חייבים לענות!!!

Mjj ten

New member
כולם חייבים לענות!!! ../images/Emo24.gif

איזה יצירה לדעתך (שיר ו או קליפ ו או סרט) הכי טוב, איכותי, מוצלח של מייקל??? ולמה???????

gabi16

New member
unbreakeble

לפי דעתי זה הקליפ הכי יפה שלו בכל הזמנים. הוא ישן אמנם וכבר לא מודרני אבל בכל זאת רואים שם את שיכלולי העתיד של אותה תקופה....מה גם שמייקל נראה שם מצויין ולא כמו עכשיו, שהוא בקושי מצליח ללכת.......

shourka

New member
history 1997

לפי דעתי זה היה הקליפ history מהאלבום "דם על ריצפת הריקודים" (1997) למה דווקה אותו בגלל שאותו אהבתי יותר מכל הקליפים שלו והקליפ הזה פתח מחדש את העולם של מייקל גקסון נ"ב: לפי דעתי כל הקליפיםן שלו היו די טובים במיוחד בשנות ה90.

mjjman

New member
שאלה קשה

שאלה קשה, אבל אני מניח שהעבודה המלוטשת ביותר שלו היא THRILLER - שכן אין באלבום הזה חלקים בלתי מלוטשים כלל. העבודה שלו שאני הכי אוהב, עם זאת, היא OFF THE WALL. יש בו פה ושם חלקים שהיה אפשר להסתדר גם בלעדיהם ("GIRLFRIEND", למשל), אבל ככלל - אלבום פצצה.

HeartBreaker

New member
קשה להחליט!!!

מצאת לך שאלה לשאול אה ...
ישבתי וחשבתי והגעתי למסקנה שזאת שאלה אחת הקשות!! אין לי מושג איך לענות עליה...אבל לפי דעתי הקליפ של CRY הכי מוצלח...סתם סתם....אממממ לפי דעתי זה ככה (ואלו רק הקליפים שאני נזכרת בהם עכשיו כמובן שיש עוד מלא אחרים שבטוח אני ייזכר בהם עוד כמה זמן אבל אז זה יהיה מאוחר מידיי) : GIVE IN TO ME WILL YOU BE THERE (ויש כאלה שלא יסכימו איתי אבל אני חולה על הקליפ) THE WAY YOU MAKE ME FEEL (מישהו מסוגל להגיד שמייקל לא אחד השזי"פים שם??? שזי"ף=שווה זיון פרעי) SMOOTH CRIMINAL GHOSTS YOU ARE NOT ALONE (הוא ערום שם....כאילו דה) DIRTY DIANA SCREAM REMEMBER THE TIME EARTH SONG IN THE CLOSET WHO IS IT והרשימה עוד ארוכה....

goop

New member
האינדקציה לבדיקת איכותו של אומן

אחת האינדיקציות לבדיקת איכותו של אומן זו השאלה ששאלת, כלומר במידה וקשה לענות על התשובה אז זה אומר שהאומן הוא מוכשר ומעולה וכו... בדיוק בגלל העובדה שפשוט לא יודעים איזה שיר לבחור כיוון שיש כל כך הרבה

למעלה