כולם חכמים . הא?

כולם חכמים . הא?

אני ארצה לרשום הפעם על תופעה. ולא סתם תופעה , אלא תופעה מעצבנת. אני מתלבט הרבה פעמים אם לרשום בפרומואים כאלה ואחרים , והחלטתי שצריך להשים את הגבול מתי שהוא. היום כולם חושבים את עצמם פילוסופיים ואנשי רוח , וזאת בלי שום נסיון עבר, ראות חיים רחבה או גיל מופלג. זה מעצבן . ועוד תופעה , אם אתה תציג עמדה אחרת לאותם אנשי הרוח , הם יכעסו עלייך על זה שאתה מעז להמיר את פיהם. זה דבילי. ישנה תופעה שמתלוות לזה. הפרומואים - כשאני קורא פרומו , אני מצפה לראות מה אנשים חושבים על נושא מסוים , אבל במקום , אני רואה הודעה אחת שקשורה לנושא, ומלא תגובות שלא ממש מתיחחסות לנושא, אלא סתם דיבור, ובהמשך הדף - אתה בכלל עד לשיחה בלתי נגמרת של 3 אנשים ששואלים אחד את השני מה נשמע. זה מטומטם וזה חייב להפסק ! אי אפשר לנסות להתכתב דרך הפרומו , ואם ינסו את זה עוד פעם ,אני אפנה למנהלי תפוז ואתלונן על התופעה. זה ממש מתסכל . אני מצפה לקרוא את התגובה לסרט זה וכזה , ורואה זוג דבילים מעבירים שיחה בינהם בהודעות הפרומו. אם אתם מגיבים - תגיבו לנושא שאני רשמתי.

לרובין-האנשים פה ממש לא...

מתימרים להיות יותר חכמים או משהו כזה. מעלים נושא לדיון וכל אחד משתדל להגיב כמיטב יכולתו.זה כל הענין.בסך הכל זה אינטרנט אז אנשים מרגישים יותר חופשי וזהו כל הענין. שלך חנה גונן

למעלה