כולם יהיו שם, עיתונים, טלויזיה ואתם

dror me

New member
הקלות הבלתי נסבלת של הזרמת ביוב לים

שלום אני דרור ממפלגת הירוקים, אנחנו מתכוונים לעשות כמה פעולות מחאה ופעולות תקשורתיות כדיי לדרוש את הפסקת הזרמת הביוב לים ודרישה למציאת פתרון לקלות הבלתי נסבלת של הזרמת ביוב לים. אם אתם כמוני קשורים לים ומרגישים כמוני שמישהו נכנס אליכם הביתה ומילא אותו בחרא אז בבקשה תפנו אליי במייל ואני אעדכן אתכם בהמשך... כתובתי [email protected] אשמח אם תפיצו הודעה זו בין חברכם... תודה, דרור

dror me

New member
לכל מי שאכפת לו מהים (נא להפיץ!)

מצ"ב הודעה על כוונה להגיש תובענה ייצוגית כנגד איגוד ערים דן לביוב, בגין הזרמת השפכים לים.. התובענה תוגש בשם סיעת הירוקים בעיריית תל אביב יפו בשם גולשי הגלים והרוח, הדייגים, בעלי העסקים שעל חוף הים וכל תושבי העיר תל-אביב-יפו, גוש דן והרצליה. אז כל מי שאכפת לו מהים, מוזמן להגיע ולחתום על התביעה הייצוגית, ביום א' הקרוב, 9.2.03, בשעה: 17:30 במרכז ענב לתרבות - רח' אבן גבירול 71 תל-אביב על גג גן העיר. כדאי להגיע מצוידים ב"מדי א'" של הים, חליפות גלישה, חליפות צלילה, סנפירים, בגדי דייג, ציוד דייג, גלשנים שבורים וכל כלי שמושבת בגלל הזיהום! מי שמתכוון להגיע נא לכתוב לי במייל [email protected] חשוב להפיץ את האי-מייל הזה לכל אוהבי הים.... תודה, דרור מפלגת הירוקים http://www.green-party.org.il

חדשות רעות בקשר להזרמת הביוב ../images/Emo70.gif

לים. היום שמעתי בחדשות שתיקוני הצינורות יערכו לא פחות מחודשיים! וזה הרבה זמן. . .אני רואה בזה כרשלנות של הגורמים הממשלתיים. איך שאני מבין הרבה אנשיים פה דגים בחופיי ת"א ויפו, ניתן לראות זאת כאילו שהם מזרימים מי ביוב ושפכים אלו אל ביתנו (אנחנו מעבירים זמן רב ליד הים) ואפילו לגופנו! מכוון שאני ניסונים מהדגים המורעלים! והכלל הטבע נהרס ואני חושש מכך שהתוצאות יכולות להיות בלתי הפיכות. להת´

alonps

New member
../images/Emo110.gifהזרמת שפכים../images/Emo182.gif

דרור שלום, האמת היא שרציתי לשלוח מכתב לשר לאיכות הסביבה ולמועצה הלאומית לאיכות הסביבה לביצוע חקירה שתוביל להליכים פליליים אישיים נגד הגורמים למחדל. לא מתקבל על הדעת שכל שני וחמישי יזוהם הים מסיבה זו או אחרת. אני שמח שהירוקים הרימו את הדגל ופנו לגורמים המתאימים. אודה לך מאד על עדכון הפורום בחדשות בנושא הטיפול במזהמים. כולנו איתכם. אלון

paluta

New member
ןזה מה שצריך לעשות

היות ואנו יודעים אם מי יש לנו עסק (הרשויות) הייתי ממליץ על הדבר הבא שדרך אגב נעשה כאות מחאה אי שם בעירה קטנה בהולנד לפני ספר שנים על כך שהיו בעירתם בעיות שופכין - המחאה עזרה (אבל גם מדובר בתרבות מפותחת יותר שהרשויות בה כן איכפתיים) במשך שבוע שלם כל תושב אסף את כל תכולת הזבל הביתי שלו כולל הפרשות אדם שם בשקית ונסע עד בית העירייה, שם השליך את מרכולתו בסמוך לפתח הכניסה כך עשו למעלה מ70 אחוז מתושבי העיירה - תוך פחות משבוע כל הבעיות באו על פתרונן - שווה לנסות

S K I P E R 2

New member
תלוי היכן אתה מבצע זאת

אצלנו במדינה תוגש נגדך תלונה למישטרה על השחתת רכוש ציבורי,העלבת עובד ציבור,והתקהלות לא חוקית .ומבצע מחאה תהפוך לעבריין פלילי שצריך להשתחרר בערבות.

alonps

New member
../images/Emo110.gifכתבה ב YNET

בדיוק מה שביקשת פלוטה!!! הנה הקישור http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2416074,00.html

הי דרור..

רק תגיד איפה לחתום.. אני משוכנע שהחברים בפורום (ובפרט מושבתי דייג כמוני) ישמחו להצטרף למחאה. חזק ואמץ אלי

דגאי

New member
לא שאני...

לא שאני בן אדם אלים חלילה וחס... אבל הדרך היותר ראלית לפיתרון זה למצוא את האחראים ולחבוט בהם חזק חזק חזק

שירן 99

New member
כולם יהיו שם, עיתונים, טלויזיה ואתם

התכנסות מחאה אזרחית הים שלנו הוא לא בית שימוש!!!! לכל אוהבי הים למיניהם - צוללים,גולשים,דייגים,חותרים,שחיינים ואזרחים שחשוב להם מהים – שימו לב!!!!! החל מיום רביעי ה – 30/1/03 עקב פיצוץ בצינור ביוב ראשי של גוש דן מוזרמים לים 2,000,000 ליטר ביוב בכל יום. הגוף שעושה זאת הוא איגוד ערים דן לביוב ואכן במצב חירום יש להם אישור להזרים לים ביוב אך מצב חירום נמשך 24 שעות או לכל היותר 48 שעות ולא שבועות או חודשים של זיהום אכזרי של הים זו כבר שערוריה פלילית!!! במשך שבועות של הזרמת ביוב לים הדגה תינזק,החוף יינזק,השונית תינזק והפרנסה של אלפי אנשים תיפגע קשות – בעלי מועדוני צלילה,מועדוני גלישה,מסעדות על החוף,מסעדות דגים,דייגים. לא נוכל לשחות,לצלול,לגלוש,לשוט,לדוג וליהנות מהמעט ים שיש לנו(בקושי!!) – וכל זאת עקב סירבולים בירוקרטים בלבד!!! ביום שישי ה 7/2/03 משעה 12:00 אנחנו נפגש בחוף הדולפינריום שבקצה טיילת ת"א כדי למחות ולהציל את הים !!! יגיעו נציגים מהירוקים,איכות הסביבה,עיריית ת"א,גולשים שייטים,דייגים,תקשורת ועוד... בואו לעזור להרים זעקה נגד המחדל האיום הזה !!! הים שלנו הוא לא בית שימוש!!! נא להעביר לכמה שיותר אנשים!!! לפרטים : 683808-052 גיל

למעלה