כולם ישנים?

אור ה101

New member
כולם ישנים?

גריני תודה לך על האירוח של מנחם. באופן אישי זה הוסיף קצת באיזה מקום שהיה חסר לי. ולך אור הדרך תאנקיו על העיצות מאמץ את שאמרת, מתאמץ לעמוד בזה.

F650

New member
לא אורצ'וק. לא כולם.

מפריח בפנייך מעט מהאוויר הצלול שיש כאן עכשיו... שיהיה לך רק טוב

F650

New member
או קיי... עודדת אותי אז אמשיך...

לא מכיר כ"כ את אור (לא מכיר בכלל) אבל יש לי הצעה לאור ואני כותב לא במסר כי כאן זה כנראה "מגרש המשחקים" של אור. לא זוכר מהיכן זה לקוח (משער שמהספר "זן ואומנות אחזקת..."/רוברט מ. פירסיג) אבל יש לי תובנה לחלוק אותה איתכם/ן: כשאדם נתקל בבעיה/מחסום.... לא מצליח לפתוח איזה בורג סורר לדוגמא... אבל הוא מנסה ומנסה..שובר ת'ראש...(כמעט הורס את ההברגה) ולא מצליח... בהחלט ניתן לומר שהאדם במצוקה נכון
הפתרון המיידי הוא להרפות. פשוט לעזוב הכל ולעשות משהו אחר. הבורג לא יברח והבעייה לא תחמיר. מה שבד"כ קורה הוא שמקבלים פ ר ס פ ק ט י ב ה על המצב. מקבלים תמונה כוללת ואמיתית היכן באמת הבעייה ואולי אפילו פתרונות יצירתיים על איך לפתור אותה (אפילו אם הפתרון הוא לשבור את הבורג ולעבוד קצת יותר קשה בשביל כסף לבורג חדש) אחרי הכל ארכימדס גילה את התגלית שלו לא במעבדה. אלא ב א מ ב ט י ה
(בטח אמר לעצמו "קיבינימאטוס! אניום חיבוס מקלחתוס כדי להתרעננן מכל הנוסחאות האלה!!!") אז מה אני אומר בעצם
שאולי אור, כדאי שתרפה קצת מהאינטרנט! הוא לא יברח! קח אוטובוס לים. פנק את עצמך באיזה סמבוסק וסחלב חם באבולעפיה. סך כל ההוצאות לא יעלה על 50 זוזין תבין ותקיליו! רוצה שאשלם לך? אני מוכן!!! אח"כ תחזור לכאן ותספר לכולם מה היו התובנות שלך. אני מאמין שכולנו ממתינים שתספר לנו! סליחה על ההשתפכות. זה לא קורה לי בד"כ. שבת של אור חיצוני ופנימי לכולם/ן

גריני

New member
wow, ../images/Emo45.gif

... כאילו פן חדש, לא מוכר עד כה של F650
ריגשתני, איש
ולגופה של הודעתך: מסכימה עם כל מילה שלך. לפעמים צריך להרפות. ולוא ידעת כמה תובנות אני מקבלת בדיוק במקלחת...
אבל אני חושבת שהבעיה של אור איננה ההיצמדות לאינטרנט, אלא ההיצמדות ל"חולירע" שלו - לאיזו ראייה קצת חד-מימדית של הדברים. אולי איזו התעקשות לראות את הצד הקשה, המכוער של החיים, וקצת להתעלם מרגעי הנחת שלהם (ואני משוכנעת שגם למי ש"חי בזבל" - יש רגעי נחת). אז, הפתרון לדעתי הוא פרספקטיבה - כמו שאמרת, או כמו שאני נוהגת להגיד פרופורציה. (ועם התגייסות כזו לעזרת אור, לא ירחק היום ואור ישב כאן ויעודד אחרים
... ונאמר אמן
).

אור ה101

New member
מ..

אם מדברים על חופשה אז לא ההיתי מתנגד לעוד חופשה שלא נדבר שלא מכבר יצאתי לחופש אומנם לא לבד, אולי ההיתי נהנה אם ההיתי לבד. בכל אופן חופשה יכולה להיות טובה לרגיעה,חשבון נפש, לטעינה אנרגטית. וזה בתנאי שהאדם מרגיש צמא לזה נראה שזה באמת יכול להועיל. האמת היא שההיתי מעדיף למצא את השקט שלי את הלבד רחוק מכולם ואני לא מדבר בקטע של חופש. אני מאמין שזה היה יכול מאוד להועיל לי באיזה מקום אולי במידה ניקרת במיוחד בקטע של ניקוי ראש אבל, יש אלמנטים שהם מבחי` "מפתחות" לטווח הרחוק שאי אפשר להתפשר עליהם. אז מה שנשאר זה לאכול את מה שיש ולהגיע לרגיעה,להנאה, מכל מצב בחיים ולדעת לנצח את היום יום גם כך. נכון שאני בא לפה כמו שמיים קודרים אבל, יש רגעים יפים והרגעים האפסים האלה משתכפלים מיום ליום ואני מאמין שיהיה יותר טוב. אני בא לפה מתנקה וממשיך הלאה עד שארגיש כמו חדש.

לקשמי

New member
תודה שכתבת את זה בפורום

אני אזכר בזה בפעם הבאה שאני לא מצליחה לעשות משהו. ואני כותבת את זה כי אני בדרך כלל נלחצת נורא כשלא הולך לי במשהו שאני מנסה לעשות כפי שקרה השבוע כשהייתי צריכה לעשות איזה עבודה במחשב ולא הצלחתי...

למעלה