כולם כאן גותים :(

כולם כאן גותים :(

בכל אופן, לפני כמה לילות היה לי משעמם ואיכשהו התגלגלתי לפורום הזה, ושיפצתי איזה חולצה עם רעיונות שכתבו פה אז תודה :) ודבר שני, קצת התאכזבתי לראות שיש פה רק גותים... זה לא האופנה האלטרנטיבית היחידה שקיימת. בכל מקרה, אני מאותן בנות שצריך להשמיד שקשה להם נורא להשקיע בעצמם :) פשוט מעייף... אבל כשזה כן קורה, זה שילוב בין גותי לשנות ה40. קצת מוזר, אני יודעת... ויש עוד משהו שרציתי לשאול... מה עושים עם כל הבגדים המדהימים שיש בארון, שפשוט נראה בחיים לא יהיה לי הזדמנות ללבוש אותם?! כל מיני מגפיים גותיות סטייל לונדון, ומעילי עור, או צמר ארוכים? מחוכים? מיכנסיים עם ברזלים? אפילו שמלת לוליטה שחורה?! מצד אחד... לא יכולה להפרד מהם, מצד שני- היחס שהם מקבלים אצלי לא מגיע להם :)

מה עושים איתם?

מביאים לי, כמובן! P= ולענייננו- אין כאן רק חובבי אופנה גותית, בוודאי שלא. נכון, שהרוב כאן מעדיפים אופנה גותית, אבל יש כאן מקום לכל אופנה שהיא. אם את רוצה לדון על אופנה כלשהי את יותר ממוזמנת לפתוח כאן דיון, אני בטוחה שכולם ימצאו אותו מעניין =]

מממ אין פה רק גותים../images/Emo3.gif

שיט כתבתי חתיכת הודעה ובטעות לחצתי על משהו וזה נמחק פתאום
(( אוףףףףףףף טוב אין לי כוח לכתוב שוב..אולי אח"כ.. רונה.

GoddessKitty

New member
ככה גם אני הרגשתי בצבא

ואז השתחררתי ומאז אני יוצאת למועדונים והופעות, נהנית להביט על אנשים מושקעים ונהנית לבלות שעות מול המראה לפני זה.. אין מה לעשות, מי שקונה מחוך, לא תקנה אותו כדי ללכת איתו לבית ספר.. ובטח שלא לצבא.. צריך סיבה להתלבש יפה. והכי כיף, לראות אחרים שלבושים יפה. וללמוד ולקחת רעיונות והשראה. אני מאוד מצטערת על כל הזמן שהמחוכים שלי היו בארון ואני הייתי כל הזמן בצבא ולא נתתי להם צומי. חבל, חבל לבזבז ככה את הנעורים.

אם את מרגישה שחבל לך עליהם פשוט

תלבשי אותם. הם לא מתאימים ליומיום, אבל את יכולה להסתובב במועדונים, בפאבים אפילו במפגשיפורום. :] ואם את לא רוצה את תמיד יכולה למכור אותם. אני בטוחה שתמצאי פה בנות שיסכימו לקנות.

ת'אמת שחשבתי למכור אותם

לטובת כסף לקעקוע... אבל אני באמת אוהבת אותם. ואני בפנימיה, ובפנימיות (או אולי לא בכולם אבל בשלי כן) מרגע שאת מגיעה בתוך נקבה פורחת ומושקעת, את לאט לאט נובלת אל תוך הסמרטוטים :) אם רק יהיה לי כוח להתחיל להשקיע אז באמת שלא תהיה לי בעיה ללכת עם מחוכים ודברים כאלו לבצפר... גם כי באמצע הנגב אין מועדונים ופאבים, וגם כי הפנימיה פשוט יכולה לקבל אותי איך שבא לי. אולי עוד מעט אני אספר על כמה בגדים שהגיעו אלי בדרכים מקוריות, כל פעם מחדש שאני מספרת אותם אני גורמת לאנשים לרצות לרצוח אותי. זה מהדברים האלו שאף פעם לא קורים לך, אלא רק לאנשים עם "מזל", וסוף סוף הם קרו גם לי :) בכל מקרה, פורום מגניב לאללה, עושה לי מצברוח נשי כל פעם מחדש :)

תראי, בעיקרון...

אם תרצי למכור אותם, אז אחת לשבוע (בימי רביעי) נפתח שרשור מכירות...
ואם יש לך מחוכים- אני אשמח לקנות אותם ממך.

Jillian

New member
^_^

אין כאן רק גותים, יש כאן אוהבי אופנת רחוב יפנית, ויש כאן אוהבי הפאנק וכו. וחוץ מיזה... תשמרי על בגדים, אולי יום יבוא ויהיה לך לאיפה ללבוש אותם

smady by

New member
אני אישית...

אוהבת המון סגנונות שונים (70', רוקיסטי, פאנקיסטי, גותי וכו') ואני בטוחה שיש פה עוד כאלה

Keitarou

New member
אוי באמת כואב שאין לאן לצאת

עם הבגדים המיוחדים שיושבים בארון... אבל זה תמיד נחמד להסתכל עליהם.. ^_^ שלא נדבר על ללבוש, לדפוק פוזות ואז לעלות תמונות לאינטרנט.... ^^;;

את מוזמנת להעלות לכאן../images/Emo6.gif

אני מאלו שאוהבים לבהות בבגדים המדהימים של אנשים, להזיל ריר ולקנא.

Keitarou

New member
~_~ *אתהההההה....

חוץ מזה שאני בדרך כלל מעלה לקומונת פרויטס שלי... עם כמות הדברים שאני תופר זאת תהייה הצפה להעלות לפה כל פעם תמונות של משהו חדש שעשיתי... P=

akane

New member
נו אז מה? תציף D: יש לך רשות ממני~

כשזה נוגע לתלבושות שלך -מותר ועוד איך 3:

Keitarou

New member
^^ אני יעשה את זה...

כרגע אני עובד על הדבר הכי קשה שיצא לי לתפור.... ג'קט אסימטרי ארוך צמוד מג'ינס... עכשיו למה זה כזה קשה? דבר ראשון כי זה אסימטרי.. מה שאומר שאני צריך לתכנן הכל פי 4.. צד ימין ,צד שמאל ,קדימה ואחורה.. לתכנן ,לשרטט לגזור ולתפור.. פי ארבע... דבר שני זה ארוך.. מה שאומר שצריך מידות גוף מלאות ,הרבה בד ודיוק מירבי.. דבר שלישי זה צמוד.. מה שלא היה כזה קשה אם הבד לא היה בד ג'ינס שידוע בחוסר ההמתחות שלו... מה שאומר שאסור לחפף (דבר שאני נורא אוהב לעשות.. ^^; ) וכדי שזאת לא תהייה סתם הודעה עם התבכיינות על מה שאני עושה וכמה שאני סובל מזה (לא באמת... ^^) אז הנה קולר שתפרתי...

למעלה