כולם כולם כולם!!!

שאלה קשה את שואל...

אני רק יודע דבר אחד בהסתמך על העבר.. נראה כח והם יפחדו! נראה חולשה.. ונפגע.. נמאס.

נראה כוח

ומחטוף על הראש מאירופה, שתשפיע על ארה"ב, שתכפה עלינו את רצונותיה. ונראה אותך מתמודד עם העולם כולו. הפלשתינים לא מספיקים לך?

כן, גם אני צמא לדם. גם אני רוצה

מעגל דמים. יש אקשיין. לפחות לי יש מטרה. אתה מפגין נגד המטרה הזאת אבל אין לך משהו חלופי. תחשוב על זה.

יש גם יש!

פירוק הרשות הפלשתינאצית והעמדת אפשרוית לעם הפלשתיני: א. עזיבה עם מענק מאד מכובד לאחד מארצות ערב. ב. הישארות כאזרחים סוג ב' תחת שלטונה של ישראל.. בלי זכות הצבעה.. אבל יוכלו להתפרנס בישראל ויהנו משרותי המדינה.. זה הפתרון שלי! אני בטוח בדבר אחד, המצב הנוכחי (שלטון פלשתיני) לא יכול להתקיים עוד! נמאס.

blablash

New member
אפילו המארגנים לא אמרו 80-90 אלף...

ב"ה אלא רק 70 אלף (כך נאמר ברמקולים בהפגנה, חבר סיפר לי.) לא ייתכן שנמשיך לשלוט על אוכלוסיה שלמה. אתה לא מבין שלהיות בשליטה על עם אחר, הורס אותנו מבפנים!!!

אז חבר שלך לא נשאר עד הסוף...

אני הייתי עד שכולם התפזרו וההודעה האחרונה הייתה 120K.. לדעתי קצת מוגזם אבל בטוח היה יותר מ-70,000... ואני בכלל לא רוצה להיות בשליטה על עם אחר.. ת'אמת.. אני לא רוצה שום קשר איתם.. שילכו לירדן וינהלו חיים טובים ומאושאים.. אני לא אפריע להם.. ולמה במדינה שלי?? למה הם צריכים להיות תקועים כמו עצם בגרון?? אתה חושב שזה מקרי שמתוך כל הארוצת הערביות הם רוצים דווקא להתיישב פה? הם מעוניים במטרה אחת ויחידה.. השמדתה של מדינת ישראל! לא קראת את האמנה הפלשתינית? זה המסמך היחיד שהם חתומים עליו שבעצם הם רוצים לקיים.. נמאס.

"שילכו". יום אחד הם יקומו ויגידו:

"וואלה, אני רוצה לעזוב את המולדת שלי וללכת". אין כזה דבר. אתה לא רוצה אותם פה-טרנספר. האם אתה מספיק לא מוסרי בשביל לעשות זאת? למה הם פה? כי זאת המולדת שלהם.

חח בטח.

בתקשורת לא הזכירו הרבה. לא תגיעו אף-פעם לשיא של כל הזמנים בישראל: 400,000.

לא להגזים...

הנוסחה לחישוב הכמות המדויקת של מספר המפגינים הוא ממוצע בין מס' המפגינים לפי התקשורת ומס' המפגינים שמודעים בבמה.. אתמול הודיעו על הבמה בהפגנה שהיו 120K מפגינים... הידיעה הכי אחרונה בתקשורת היא (אתר מעריב) שהיו 50K מפגינים.. חישוב מהיר.. 85,000 באמת... זה נראה לי מספר סביר.. אולי מעט יותר... נמאס.

למעלה