כולם כנסו דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!

talicami

New member
כולם כנסו דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!

מנהלי האתר http://ntc.coo.co.il מחפשים צוות לאתרם הם זקוקים ל: סגן/ית אתר כדי ליהות סגן/ית אתר צריך שיהיה לכם ידע בבנית אתרים , שתוכלו לספק חומר לאתר, כוח שיכנוע להביא גולשים לאתר!!(בחירות לסגן האתר עד התאריך 13.12.03) עורך עמוד שחקן השבוע! עורך עמוד הספיישל! דרושים גם מנהלים לפורום שיוכלו להביא ילדים לפורומים!! מישהו שיסקר את בואה של טלי לארץ!! (הגשת מועמדות עד 13.12.03) ילדים שיוכלו לספק חומר נדיר לאתר כגון: תמונות.. חדשות... איימל: [email protected]

שאני אבין,

"כוח שיכנוע להביא גולשים לאתר!!"-מספיק אנשים שיקרצצו בפורומים השונים, בתחינות חוזרות ונשנות+יבבות לכותבים תמימים, שיואילו בטובם להכנס לאתר המזוויע?

T z L i L u S h

New member
דנה...

אני חולה עלייך

צלילוש חתימה שולטת מאמיייי../images/Emo140.gif

וואאאאאי איZה בעיה יש לי בדיוק בהקשר הזה
עזרה בבקשה: יש לי ידיד שאני אוהבת אותו בתור ידידים!!!!!!! והוא רמז לי רמזים עבים מאוד לי ולחברותי שהוא אוהב אותי....... עכשיו הוא אמר לי שחברים שהתחילו כידים זה קשר נפלא וכיף להתנשק..בולשיט אחד גדול והבהרתי לו שאני אוהבת אותו בתור ידיד ושאני לא רוצה חבר כרגע....הוא יומים היה בדיכי עכשיו הוא מתעלם ממני.....נראה לי עושה עלי חרם אישי........מה לעשות??......ואני רוצה להדגיש שאני אוהבת אותו אך ורק בתור ידידים!!!!!!

T z L i L u S h

New member
נוני...../images/Emo26.gif

לקחת אותו לשיחה
א. להסביר לו שכרגע לא מתאים לך ובעתיד כנראה יתאים אז תחשבי עלייו... ב. שהוא לא צריך לעשות עלייך ככה ואפילו שהוא ניפגע את גם ניפגעת באותו המידה.. וזהו

T z L i L u S h

New member
הבנתתתת../images/Emo35.gif וכנסי../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

הידיד הכי טוב שלי אי פעם [ככה חשבתי] הוא רוצה נשיקה או לא יודעת מה ואתמול הוא שאל אותי עם אני רוצה... אז אמרתי לו [באיסיקיו] אני עם חברות...... אז הוא צחק ואז הוא רשם: לכי יא כלבה יא זונה אמא שלך זונה משו כזה... ו... אבא שלי ימות אמן מסרטן בלבלב... ועוד ועוד ניפגעתי מאוד אני לא מכירה אותו עם קללות כאילו הוא מקלל אבל אליי
זה בחיים לא קרה
אני לא יודעת מה קרה לו... אבל מה שכן שישכח ממני לתמיד כי הוא סתם ילד כמו כל הבנים חשבתי שלא.. אבל כל הזמן הבנים מאכזבים
וחשבתי שהוא לא כי הוא באמת לא.. או שלא יודעת.. אבל אני לא אסלח לו אפילו חברות שלי שמעו ניבהלו.. כאילו אפ'פעם הוא לא אמר עליי מילה אחת רעה רק להפך... מה אני אגיד.. ידיד כזה אף פעם לא היה לי מכל הבחינות הוא יודע את הכל הדברים ראשונים הוא יודע עליי יותר ממני מאמא שלי מחברות שלי.. אני באמת לא יודעת מה קרה לו.. זה כ"כ פגע בי

והקטע גם שאני הסברתי לו../images/Emo26.gif

שאני אוהבת אותו בתור ידיד ואך ורק בתור ידיד והוא אומר לי שכיף להתנשק כשידידם ושהכי טוש להיות חברים כשידידם וזה כזה מפגר.........ועכשיו הוא לא מדבר איתי כל כך אופיני לבנים....אולי בגלל שהוא היה בדיכאון הוא רוצה שאני ירגיש כמהו

למעלה