כולם כנסו ...

h a d a r y

New member
כולם כנסו ...../images/Emo24.gif

היום הדורבנים יהיו בתוכנית של אדיר מילר . לא לפספס - מצחיק ביותר !

הם היו ע-נ-ק-י-ם-!!!!!!!

אין עליהם אין
גיא
מה קשור?!
קורעים מצחוק..."והדורבנים מה הייתי עושה להם..." גם היה ביצוע מעולה ל"אחלה בחלה"...למרות שהרגישו קצת שאיתי חסר... איתי
אבל לא נורא, אני בטוחה שהוא ישב בבית וצחק... ביקורת יחידה- פעם הבאה שיראו קצת יותר אורי רון ויוסי...לא שיש לי בעיה עם גיא זיגו אייל ומה קשור, אבל אתם יודעים...

כן, לקח לי 10 דקות להירגע מזה...

אף פעם לא חשבתי שאני אצחק בתוכנית של אדיר מילר...טכנית זה לא הוא שהצחיק אותי, אז אני עדיין צודקת
אני גם מוסיפה את זה לחתימה שלי...ולא שואלת אותך

לא מסכימה איתך,

כלומר, הם המון אנשים היו על הבמה וזה המיקום שלהם תמיד, ודווקא יחסית לתוכניות אחרות הראו אותם מלא וצילמו אותם גם מקרוב והכל... דווקא אלה שנראה לי קופחו זה זיגו ואייל, אבל זה כמעט תמיד ככה כשהם מופיעים בטלויזיה, יכול להיות שהם מבקשים שלא יצלמו אותם יותר מדי
ד"א, אותי הצחיקו הרבה יותר ההערות על זה שיש יותר אנשים על הבמה מבקהל וכו' וכו'...

אווווף../images/Emo10.gif

לא היה לי מושג באיזה ערוץ זה אדיר מילר.. חיפשתי ולא מצאתי אני עצובה

DanaDuck

New member
החיקוי של אסי היה מעולה!

הוא ממש עושה את שלמה ארצי טוב! ישבנו כמה חברים ביחד וזה הצחיק אותנו כפליים מאחר ויש לנו איזה קטע עכשיו עם שלמה ארצי... (ע"ע היפופוטם- מערכון הכחלילי)

חחחח

הוא עשה את זה באחת ההופעות.. הוא היחיד ממה קשור שבא.. זה היה בהופעה עם הרבה שולחנות (שאסי לא פספס ועבר על כולם) ואני ואביה היינו שם..

כן...זה היה חיקוי אדיר ../images/Emo13.gif

"כמה-מילים-אפשר-לדחוף-בתוך-משפט-אחד" "והדורבנים מה אני הייתי עושה להם" וציון מנגן בגיטרה! אה!! לא ידעתי שהוא יודע...מנגן לא רע
(לא כמו גיא וזיגו, אבל זה משהו אחר...)

DesertRose7

New member
החיקוי היה מעולה!

הם עשו את זה גם בהופעה!!!! בכיתי מצחוק בהופעה!! חחח.. יו הקטע של ההסברים היה גדול!! רק חבל שאחר כך הייתי צריכה להמשיך ללמוד!!!! אוף.. למה לא אמרתם שהם הולכים להיות שם? רציתי להיות בקהל!! גיא הרגיש בבית! תפס ביטחון!!!!!! מבריזן קטן!!

charliebr

New member
חחח הם היו כאלה חמווודים

היה מצחיק לאללה..... באסה למי שפספס

למעלה