כולם כנסו!!

כולם כנסו!!

יצא לי לראות פלוריסיינטה וכאילו כריס מורנה לא יכלה לקחת שחקנים חדשים כבר נמאס מכל השחקנים האלה, אולי פעם אחת היא תביא שחקנים שיודעים לשחק! והסדרה כמו המורדים שינו פה ושם קצת את התוכן כאילו שונה אבל תכלס הכל אותו בולשיט. קיצר כבר נמאס ממנה ומהסדרות שלה, ובכלל מהמורדים לא מאמינה שבכלל הערצתי ארבע ילדים שהם קיבלו יופי בחיים וחוץ מיזה, כלום!! אני מציעה לכם פשוט לעשות כמוני ולהתנתק מזה ובמקום לשבת ולצפות בזה תנצלו את הזמן הזה למשהו אחר קצת יותר חשוב ונורמלי. ורק רציתי להמליץ לכם עוד משהו בזמן האחרון ראיתי את הסרט של המורדים והוא כזה גרוע, כאילו צריכים לקחת את כריס מורנה או כל מי שלא עשה איתה את הסרט הזה לסטיבן שפילברג אולי הוא יצליח ללמד אותה איך עושים סרט נורמלי בלי להרדם באמצע ולהסביר לה שילדים בני 18 אחרי כמה שנים לא נראים אותו דבר שהקטע הזה היה הכי מפגר בסרט הזה! קיצר המלצה שלי אל תילכו לראות ואם אתם הולכים או ממשיכים לראות את הדברים שכריס מורנה עושה פשוט אתם מושפעים חזק-אם כבר תושפעו מדמויות בהוליווד לפחות שם יודעים לשחק ולהיות יפים.

כנסי../images/Emo26.gif

דבר ראשון בקשר לפלורינסייטה אף אחד לא חייב אותך לראות פה יש ילדים שאוהבים את פלורינסייטה ואני חושב שחלקם רואים פלורינסייטה מפני שהשחקנים האהובים עליהם נמצאים שם זה דבר ראשון דבר שני זה לא כל כך מפריע שזה אותם שחקנים חלק מהשחקנים חדש וחלק ישן יש הרבה שאוהבים את השחקנים הישנים ובגלל ההערצה זה מה שההפקה החליטה לעשות לפי דעתי פלורינסייטה היא לא בזבוז זמן עם בשבילך זה כך את לא חייבת לראות וחוץ מזה 45 דקות ביום זה לא כל כך בזבוז רע בלראות פלורינסייטה אז קחי את זה לתשומת ליבך עם את לא אוהבת פלורינסייטה את לא חייבת לראות את הסדרה ובקשר לסרט של המורדים אני חייב לציין שאת צודקת הוא לא היה כל כך כמו שכולנו ציפינו לו כי הוא לא מצליח בישראל שזה המקום היחיד שאני אישית הייתי חושב שהוא יצליח בצער רב לא הצליח להם בזה אני מצדיק אותך. בברכה, המקורי life

לפי דעתי....

את טועה הסרטים של כריס מורנה מעניינים ויפים מאד וזה שהשחקנים טובים ובגלל זה הם משחקים בכל השרטים שלה וממש לא נימאס מהם ופלוריסיינטה לפי דעתי היא שילוב של כל השרטים שלה וזה יצאה סידרה מדהימה

למעלה