כולם להיכנס ומהר

hillulit

New member
כולם להיכנס ומהר../images/Emo70.gif

היי כולם!
אני נורא רוצה לקנות כל מיני דברים של התאומות, אבל אני לא יודעת איפה החנויות של הקו שלהן!!!! אם אתם יודעים, בקשה שרשרו לי...

ChEnmka

New member
בארצות הברית.... יש בכל..

וול מרט... אבל בארץ אין.... אם את מפשת ספרים שלהן אז יש בברנס אנ נובלס.... אבל בארץ אין שלהם כלום...

*Ginny Weasley*

New member
תראי...

ספרים שלהם תמצאי בכל חנות ספרים, אבל גם בוולמארט יש ספרים שלהן בדרך כלל הרבה יותר בזול מבארנס אנד נובל, למרות שיש מספר מצומצם. וול, את הקו אופנה המגוחך שלהן לצעירים את יכולה למצוא בכל וולמארט בג´רזי, ובעוד כמה ביבשת אמריקה, לא הרבה כאלה. בכל סניף של וול מארט תמצאי מוצרים שלהם כמו סרטים, דברים לשיער, בגדים לילדות קטנות, כובעים לילדות קטנות, חזיות וגרביים לילדות קטנות ובקיצור- אם יש לך אחות קטנה או שאת פחות ממידה 16, את יכולה למצוא שם בגדים בכיף. בכל חנות צעצועים תמצאי בובות שלהן ובלה...... זהו בערך. מקווה שעזרתי, פשוט הייתי שם עכשיו.

KISHKOSHA

New member
הילה יש לי שאלה (חרוז)!

למה מגוחך? זתומרת אני רוצה שתסיברי לי כי אני ראיתי רק מגפיים מזוועיות בוול מרט... ספרי מה היה...

אמרו ליפני כמה זמן בפורום שיש בסטי

מצקי ספרים שלהם אבל אני לא בטוחה ובבלוק בסטר אפשר להזכיר את להגיע לשם אבא מישתלך הצילו הילדות היתחלפו דרכון לפריז וגול כפול ובענק הווידיאו אפשר ליקנות את הסרטים האלה בדי וי די ואולי גם בקלטת וגם את חופשה בשמש אני קניתי משם את להגיע לשם אבל לא כדאי לך ליקנות את חופשה בשמש כי ישדרו את זה בערוץ הילדים

למעלה