כולם להיכנס ועכשיו..

כולם להיכנס ועכשיו..../images/Emo26.gif

תגידו מה קרה לכם?.. שמתם לב איך הפורום נראהה..מזה כל ההודעות החדשות האלהה...?? אתם פותחים סתם הודעות בלי לחשוב בכלל..ולמי שלא מבין למה אסור סתם לפתוח הודעות אז הנה הסבר..: אתם פותחים הודעות וההודעות החשובות עוברות עמוד..או יורדות למטה.. וזה נמאסס...אפילו למנהלים נמאס לעשות פה סדר...והם גם הסבירו לכם מיליון פעם! ובשביל זה יש את הדבר הזה שנקרא :ניצול שרשור..או בקיצור נצל"ש... אז במקום לפתוח הודעה חדשה אז תנצלו שרשורים שכבר פתחו..!! מקווה שתבינו.. שלכם,ספיר!

ובמיוחד את אורטל 7ספקט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נמאסת על כולנו עם ההודעות החדשות שלך..מתי תביני?

gili567

New member
מסכימה איתך ספיר!!!../images/Emo9.gif

אבל הם חדשים אז הם לא יודעים אבל זה מעצבן שאורטל 7ספקט הזאת אומרת שהיא קראה את הודעת המנהל ואז ממשיכה לפתוח סתם הודעות או שכבר כתבו אותן או שהם בכלל לא קשורות לפורום או שהם בכלל סתם הודעות סתומות ויש גם כמה הודעות שהיא יכלה לכתוב במסרים... אורטל 7ספקט אני ממליצה לך לקרוא שוב את הודעת המנהל כדי לא לפתוח סתם הודעות לא רוצויות אז בבקשה... תקראי את הודעת המנהל בדחיפותתתת!!!!!!!!

gili567

New member
אותה אחת ששינתה את השם או ש...

מישהי אחרת החליפה את התפקיד הזה של לכות הודעות סתם עם עמית קצב1???

gili567

New member
אוייייי באמת

אורטל 7רספקט לא נמאס לך??? בכל מקרה אנחנו בסופו של דבר נידע את זה למרות שכבר ספיר יודעת שאת החלפת שם... את עדיין לא שומרת על חוקי הפורום את לא משרשרת לא שולחת מסרים במקום להראות לכולם את האהבות לשחקנים בפורום פשוט תכתבי להם את זה בפרטי אם היית קוראת את הודעת המנהל היית יודעת לשרשר ואת כל שאר החוקים אז למה סתם??? לי כבר היה נמאס במקומך!

Ben LeVi 232

New member
טוב עם כל הכבוד...

גם השרשורים האלו כל שבוע מתחילים להרגיז. כל אחד בא, זורק איזה הודעה עם ביקורת על איך שהפורום נראה והולך. קדימה תתחילו לעשות דברים ולהזיז דברים ולהציע רעיונות ולהשפיע על האחרים פה אחרת אנחנו נמשיך לקרא את ההודעות האלה כל יום.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה אתם לא נותנים לאנשים לנשום אולי הם חדשים ולא יודעים..!!! תכף תהרגו פה מישו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Ben LeVi 232

New member
אין דבר כזה. לא יודע אל תכתוב עד

שכן תדע. זה מה שנקרא אחריות.

Ben LeVi 232

New member
באמת כל הכבוד

תופסת אותי על מילה אחת. במקום לקפוץ תקראי שנייה את מה שכתבתי ותביני שזה מיועד לכל אלו שמציפים את הפורום מחוסר ידיעה. לא אמרתי שלא יכתבו, אמרתי שיהיו עירניים ואחראיים.

נכון זה פורום אבל כגדי שהפורום יהיה

מסודר צריך לעקוב אחרי הכללים ולמה לא לכתוב הודעות חדשות? פשוט מאוד! א. זה מציף את כול הפורום!!! ב. כי זה נראה בערך ככה... (הודעה חדשה) שלום (הודעה חדשה) היי מה קורה? (הודעה חדשה) הכול טוב ואצלך? נראה לי הבנתם את הפואנטה אני לא אמשיך... אוקיי אתם דיי חדשים ולא הייתם פה במהלך החודשים שלא היו שידורים.. לספר לכם איך היה? היה חרא! הפורום היה מבולגן אנשים התחילו לדבר פה.. מה שקרה עכשיו שגם שיש שידורים חוזרים הפורום נראה ככה!!! תחשבו על זה!!!

למעלה