כולם להיכנס זה חשוב בשבילי מאוד

כולם להיכנס זה חשוב בשבילי מאוד

אני כמעט בטוח שאני טראנסקסואל....mtf(מחיפה) ורציתי להפגש עם מישהי מאזור יחפה שעברה את הדברים האלה ואת התקופות הקשות....בשביל לדבר על זה פנים מול פנים או סתם לדבר עם מישהי עם נסיון בעניין עם יש מישהי כזו שמוכנה להיות בקשר ולשתף אותי במה שעברה אני יודה לה מאוד הינה המייל שלי [email protected] אני מעלה את הבקשה הזו שוב מפני שלא קיבלתי תגובות בפעם השעברה אז בבקשה ממכןאני באמת צריך ורוצה לפגוש מישהי שעברה את זה או שנמצאת בתהליך של שיניוי כזה...תבינו אני פשוט בטוח ב-99 אחוז שאני טראנסקסואל וקשה לי לדבר על בכתיבה כי בכול זאת לשבת מול אדם שעבר את מה שאתה רוצה לעבור זאת הרגשה אחרת....בבקשה נממכן תענו לבקשתי. תודה מראש *חייה את חייך ותן לחיות*

נגה א

New member
היי

אני לא מאיזור חיפה אלא מהמרכז אבל אני רואה שאתה נואש לדבר עם מישהי אז להיפגש איתך לא אבל אם ממש תרצה אני אולי אדבר איתך בטלפון אם אתה ממש צריך לדבר עם מישהי. אגב- אני לא אחרי התהליך וגם לא באמצע, אני לפניו, פחות או יותר כמוך (??????????)

נגה א

New member
אההה דרך אגב

יש את נורה גרינברג שהיא אשה שכבר אחרי התהליך כבר שנתיים נדמה לי ויש לי את הפלאפון שלה אני לא יודעת אם זה יהיה בסדר אם אני אתן לך אבל אתה יכול להתקשר לאגודה ולבקש מהם את הפלאפון שלה, היא די נחמדה ותענה לך על שאלות שיש לך, אז אם בא לך...

תודה

אני אשמח לשמור על קשר....וזה לא באמת חשוב באיזה שלב את אני פשוט רוצה לדבר עם מישהי להכיר אותה להקשיב ולהוציא את המטען החורק והכבד שיש לי בעניין תודה אני בשמחה ידבר וישמור איתך על קשר

ליטל ו

New member
סורי

מותק, זה לא אישי - פשוט שאני לא חושבת שיש כאן אנשים שהם גם מאזור חיפה וגם ספציפית MtFים שעברו את אותן חוויות. {חיבוק}

ניסיתי

אני לא יודע עם יש פה אבל ניסיתי. אני פשוט מרגיש שקשה לי לדבר עם אנשים בכתב זה פשוט שונה ואני יודע שיש אחוז מסויים של טראנסיות בחיפה.....שאני רואה לפעמים ברחוב או באוטובוסים אבל פשוט לא ניראה שסתם לתפוס מישהי ברחוב ולהתחיל לדבר איתה יסתיים בטוב .....חוץ מיזה ניסיתי ואני מקווה שעוד יתיחסו להודעה זו

ליטל ו

New member
בהצלחה :)

{חיבוק} אולי יש ב... איך שקוראים לארגון ההומולסביביטרנסי של חיפה. ואם אני לא טועה, לפגישות החדשיות בתל אביב מגיעים אנשים מכל הארץ, אולי שווה לך לבוא?

אורי 0

New member
"הפורום החיפאי"

זה שם הארגון מחיפה. אני בטוח שיש טרנסיות בחיפה. עלה על השם של נורה גרינברג ושלח לה מסר. אולי היא או אחרות יודעות.

אהה

אהה אוקי אני ישלח לה חוץ מיזה תגידויש לכם מושג עם עושים ניתוחי פנים (על-מנת לעשות אותם נשיים יותר) בישראל ועם כן אז איפה וכמה זה עולה.....ועם אין אז איפה יש *חייה את חייך ותן לחיות*

ענבר פ

New member
יש עוד כמה טרנסיות

מנותחות המתגוררות בחיפה. אני לא מתכוונת לעשות אאוטינג. ענבר

אוווו

אתה יכול לישלוח לי קישור לכתבה או לסרוק אותה או משהו כזה....זה יהיי ממש נחמד... *חייה את חייך ותן לחיות*

למעלה