כולם להיכנס.. זה יעזור לכולם!!!

ELIRAN ZOAR

New member
כולם להיכנס.. זה יעזור לכולם!!!

עלה לי רעיון חדש והוא בטוח גם רעיון טוב.. אם קצת מאמץ מכל חברי הפורום, אפשר לפתוח פה אשכול משורשר עם כל הלהיטים והסינגלים של דודי שרון וג'ואל כולל הכל הכל הכל ושיהיו זמינים להורדה ככה שמלא קטעים שלא היו מוכרים לכם יהיו אצלכם במחשב!!! וגם החדשים שפה בפורום יוכלו להתעדכן במוזיקה החדשה וגם בקטעים ישנים אך טובים שיצאו להרכב המדהים הזה! אז הדרך הכי טובה שנראית לי לביצוע האשכול הזה.. הוא שטל יעלה רשימה עם כל המיקסים של דודי גם מהתקופה הישנה וגם החדשים וגם את הקטעים הכובשים של ג'ולה שלנו... וכל המשתמשים בפורום שיזהו שירים מתוך הרשימה ויש להם אותם על המחשב.. שיעלו קישורים להורדת השיר זה רעיון שנראה לי שמאוד יתרום פה לכולם . :) אז מנהל פורום יקר שלנו :) .... אם אפשר תכין לנו רשימה הכי ארוכה שתהיה.. ואנחנו המשתמשים החמודים נעלה קישורים לפי הסדר תודה. טל 3>

DORAMOR10

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifאני בעד

אני בעד זה משהו שאני אישית מאוד ירצה ועזור לי לקבל שירים של דודי שאין לי אותם בקייס
אז ילאה חברי הפורום הנכבדים תזיזו ת'תחת שלכם
וילאה תחילו להפציץ וגם אתה טלטוללל
ערב טוב נשמות

גרוזיה

New member
../images/Emo24.gifגם אני מוכנה לשתף פעולה

כל מה שיש לי וזה משוחרר יאללללה תעלו רשימה אתם לא מצפים בלחץ כזה שטל יעלה רשימת השירים קצת לפתוח את הראש בוא נעשה אתזה אנחנו ונשתף מידע מאחד לשני ולכל מה שחסר נשלים :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

למעלה