כולם להיכנס לפה!!!

cuybheu

New member
כולם להיכנס לפה!!!

חברים, מה שאני הולך לכתוב כאן עכשיו אולי יצחיק אתכם, אבל אני מתכוון לכל מילה ברצינות. הפורום הזה על הפנים, יש בו אחלה חברה, אבל מעט מאוד, שכותבים פה מעט מאוד. הנהלת תפוז פורומים התחילה לאחרונה לסגור פורומים שאין בהם הרבה הודעות, ואת זאת אני יודע כי פורום שאני חבר בו עומד להיסגר עקב מיעוט הודעות, כך הודיע המנהל בהודעה שנמסרה לו ע"י ההנהלה. מה שאני מציע הוא, שאנחנו, הראשלצים שכן כאן, וטוב לנו פה, נביא חבר אחד כל אחד. באמת, בשיא הרצינות, כל אחד יביא חבר אחד, יגיד לו שיש פורום של ראשון לציון והשאר יקרה מעצמו. ודבר נוסף - שרשרו יותר, כיתבו מה קורה בעיר, בילויים, בתי ספר, דברים מעניינים וכל מה שעולה לכם בראש. יאללה מקווה שדברים ייגעו לכולכם. ממני cuybheu

Negative one

New member
כותבים פה הרבה יחסית להרבה פורמים

אחרים. אני חושב ש3-4 שירשורים ליום-יומיים,זה בערך מה שיש פה,וזה כמות מספיקה לפורום,אז אל תדאג,את הפורום הזה לא יסגרו

קודם כל תודה על ההצעה הטובה

מזמן אמרתי שיש לכם את הכח להפוך את הפורום הזה , להרבה יותר פעיל ען הרבה יותר חברים בו. אבל אין לך מה לדאוג , יחסית הפורום פילם לעומת הרבה אחרים שימים שלמים עוברים בהם ללא הודעות. יאללה מבצע חבר מביא חבר מתחיל.... אין פרסים .

amickyaa

New member
אז באיזה קטע הם--גנית ???

אולי בקטע של סיגריות נרגילות וקצת ספידים ????????

Hii BiTcH

New member
שיט! עלית עלי...

וואי מיקי איך אני מקנאה בך גמני רוצה להיות בת 30++,לדבר עם ילדים שלא חצי מהגיל שלךל ולהעריץ ת'עיר:)

amickyaa

New member
אני שמח ......../images/Emo8.gif

לא כל יום מקנאים בי
את חושבת שהגוף שלי זקן...........חחחחחחחחחח יכול להיות.......אבל מה שבפנים צ-ע-י-ר מה לעשות........יש כאלו שמסתירים ויש כאלו שלא.....למשל אמאשלך,גם היא מרגישה בפנים צעירה אבלללללללל מסתירה את זה עאלק שתוכל לתת לך פקודות.....מבינה ?????? יאללה נבדוק את הבלוגרים היוםםםםםםםםם..........

cobainos

New member
אני חושב שעדיף באמת

כל מה שאמרת פה מאשר כל הדברים האלה שאת מספרת על עצמך

Hii BiTcH

New member
מיקי...

חוץ מזה שאתה ממש לא מצחיק..מציף..מציק...ומעאפן.. אתה גם מתחיל להפחיד אותי.. גאד..

למעלה