כולם להיכנס

ש ק ד ב ת

New member
כולם להיכנס../images/Emo26.gif

כל אחד מאלו שקוראים את ההודעה הזאת,ההודעה הזאת. ההודעה אכן נכתבה בשביל כולם,אך אבקשכם לקרוא אותה באופן אישי ממני,וכלן גם בהמשך לכל אחד יש הקדשה מיוחדת ישירות אליו.. אני שונאת את השלב הזה בחיים,ומעדיפה שלא להגיע אליו לעולם.זה התחיל בכיתה ו´,כאשר עזבתי את הביצפר היסודי ועברתי לחטיבה חשבתי צביטה קטנה בלב
אבל המשכתי הלאה..זה המשיך בסיום כיתה ט´,כאשר עזבתי את החטיבה ונאלצתי לעבור לתיכון
..והפעם הכאב היה גדול יותר..מסביב התנהלו עוד פרידות שפשוט שברו אותי כל פעם מחדש.התנלתק הקשר עם מישהי שנורא אהבתי,חברות טובות שהתחלפו באחרות.חוג שנורא אהבתי..אולי זה ישמע לכם קטנוני
וסתם עיניינים פעוטים..אז זב לא כך.כל דבר שציינתי גרר בעקבותיו הרבה כאב,
עכשיו הכאב שוב מציף אותי
.הכאב הוא ענקי
אין דבר בעולם שאני יותר שונאת מפרידות
.זה הדבר שהכי מעיק עלי. פעם חיברתי לעצמי משפט שמלווה אותי כעת:"
בכל סיוום(פרידה) יש התחלה חדשה
"..למה פרידות צריכות להיות כל-כך כואבות
למה פרידה צריכה להיות במלוא מובן המילה
אני שונאת את דרך החיים הזאת,שמכל דבר טוב צריך להיפרד,קרי אתם
עכשיו כואב לי מאוד..אני יודעת שיוקל לי כאשר אהיה אי שם באיטליה.. אני כל פעם מבטיחה לעצמי "לא להיקשר לאנשים לא להיקשר לאנשים". אבל כל פעם אני נקשרת מחדש.-ועל כך שניקשרתי אליכם,אני לא מצטערת לרגע
.. אני עכשיו צריכה להתמודד איתו, כמו ילדה גדולה.... Don´t cry because it is over, smile because it happened, וזה משפט כל כך נכון, אני צריכה להיות שמחה
שהקשר איתכם היה ולא לבכות על זה שהוא נפסק לזמן מה כי זה שהכרתי . ונקשרתי אליכם
כל כך אני רואה את זה כנס,
כמשהו שהייתי חייבת ועכשיו אני צריכה להרפות...לנקות קצת את הראש ולחזור אליכם..

ש ק ד ב ת

New member
וקצת לפני היציאה למסע,../images/Emo160.gif

הקדיש כמה מילים לכל אחת ואחת ממכם אדם-אני חושבת שכרגע אתה במילואים,
אם זכור לי נכון את מועדי המילואים שלך,שמחחה שאתה חלק מהפורום,אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש.. כמובן שרק לטובה
הילונת ואושרת - ילדות בעצם איזה ילדות נשים
ממש מתוקות מחזקות את כולם... הצלחתם להתגבר
על משבר זה לפעמיים יש קצת נפילות
אבל אתן חזקות ואני מאמינה בכן ... אין ספק בליבי שאתן בעיני גיבורות אמיתית, ואני מקווה שבנות..הכל מסתדר בצבא.
בבושקית- שמחתי להכיר אותך,שמחתי שהסברת לי והעשרת אותי במידע על ההורות המיוחדת
,שמחתי שעודדת אותי,שמחתי לקרוא הודעות ממך,שמחה שהיית כאן שהייתי צריכה
.. גלי- לאן נעלמת? מקווה שאת בסדר... מתגעגעת אלייך..איך עם שלי בחופש יותר קל?!שולחת לך נשי
, ואת יודעת כמה אני מעריכה אותל ואוהבת.. הגר שלי- קודם כל, לא לא קיבלתי את המסר
וחבל הייתי רוצה לקבל אותו, אבל תמיד תוכלי לרשום אותו שוב או לאי מייל [email protected].... את ילדה כל כך מיוחדת,
כל כך כישרונית , התאהבתי בך כי את ילדה עם לב רחב,
אמיתית ונותנת לכולם להרגיש מה שאת עוברת דרך המילים....
את ילדה מיוחדת במינה מקווה שיהיה לך רק טוב, תשמרי על עצמך ואני לא אשכח אותך... אני יודעת שקשה לך ואני לא ארחיב בנושא,ולכן קצת קשה לי לעזוב אותך כך,אני ממש רוצה לדעת מה קורה איתך גם בחודש הזה,את מוזמנת לכתוב או במסרים או באי מייל.. אני אבדוק אותם מבטיחה-כשהבטחתי איתך שאני אהיה תמיד אז הבטחתי זאת במלוא מובן המילה..
וכבר אמרתי לך שאני רואה אותך אחרת מכפי שאת רואה את עצמך.
. ילדון- "ילד"- אני שמחה לקרוא קצת הודעות מופלאות ממך בזמן האחרון אני כאן בשביל שתמשיך להרגיש נפלא....
יניבה לא ארחיב במילים,מיותר לי כל מילה נוספת תגרע.. ליאור.. רוב הסיכויים שתראי את ההודעה הזאת רק שתהיי אצל אבא,אבל זה עדיין משהו. אני שמחה על ההודעות שאת עונה כאן,שמחה שאת כותבת כאן,ושמחה שאת חלק מאיתנו
לימורוש- או קיי זה יהיה קשה... למרות שבפורום תמיד אני קוראת ממך הודעות קצת קשות קצת חסרות תקווה א, , תמיד יודעת להקל ולמלא את הלב באהבה,
אני עדיין רוצה לפגוש אותך כי אני חושבת שאת ילדה מקסימה ולא הייתי רוצה לאבד את הקשר איתך ,
אוהבת אותך כל כך ומקווה שאני לא אאבד אותך וראיתי את ההודעה שלך, ואת גם תמיד תישארי בליבי אבל אל דאגה את גם תמיד תשארי חברתי .. אם הטלפתיה בינינו..
מאיה- קצת קשה בזמן האחרון אבל תסתכלי על ההודעות שלך שכולך היית מלאת תקווה,
את חזקה ואת תוכלי לחזור ולקום ולחזור להיות שמחה, אז את בתקופה קצת קשה אבל אנחנו נעזור לך לעבור אותה
קיפירו- אני רוצה לעזור לך אבל לא יודעת איך
לא יודעת מה להגיד כדי שעריך את עצמך אחרת אבל מקווה שאני אצליח או משהו אחר יוכל לשנות את המחשבה שלך....
אני מעריכה אותך אחרי כל שעברת
רונצ´וקאני נהנית כל פעם לדבר איתך,נהנית כל פעם לשמוע מה חדש איתך
נהנית כל פעם לגלות דברים חדשים ומופלאים עלייך
נהנית שיש לי אותך.. וכל-כך חבל לי שאני לא אהיה איתך בהופעת בכורה
רועי- אדון מנהל!! אני מאחלת לך את כל ההצלחה בעולם , אני תמיד כאן בשבילך לא שוכחת אותך, כאן בשבילך ברגעים הרעים
וברגעים הטובים
והמיוחדים
.... ובהצלחה בהכל..תבדוק את האי סי.. שרון ואישתו-שמחה שאתם חלק מהפורום המפלא הזה,תודה על הרצון תמיד להיות"ידיד לעת צרה"
ותודה שאתם נותנים לנו את התקווה שיש עוד "כמה זוגות נשואים ומאושרים" בכל העולם הזה
. ולכל החדשים-
ברוכה הבאה
,ושמחה שהחלטתם להצטרף לבית החם ואוהב,באחריות אחד אחד מהאנשים האלה אכפתח,דואג ומקסים בפני עצמו.
ברוכה הבאה
אוהבת את כולכן ושולחת לכן תקווה מתוך ליבי הקטן והשבור לתמיד אך הוא אוהב ולכלכן יש בו מקום.... ממני, כל כך לא רוצה להפרד תשמרו על עצמכם .... אני אף פעם לא אשכח אותכם, אתם כל כך חשובות לי... מאחלת לכם all the best that can be... ועכשיו חיוך גדול אני רוצה ממכם ונותנת לכל אחת מכן ענקית ואוהבת... שלכן תמיד , תמיד תהיו בליבי, אין מה לעשות קשר אף פעם לא בא רק עם שמחה, אי אפשר שהכל יהיה טוב, קשר לא יכול להיות כמו קשר מהאגדות אם הקשר הוא מהאגדות זה אומר שהקשר הוא לא אמיתי בכל קשר יש אכזבה וצריך לחיות איתה אבל השאלה היא איך מתמודדים עם זה.... לא שוכחת אף אחד ואחת מכם תמיד תהיו בתוך ליבי תמיד אחשוב עליכם.... אוהבת לנצח נצחים ולעולמי עולמים
אחזור בראשון לשמיני,וכל שבוע אעקוב אחר הנעשה בפורום ואענה בסופש"שים.. כמו כן יש לי אי מייל [email protected] ומסרים. תהיו חזקים,תשמרו על ההוי המיוחד של הפורום,ותדעו שאני תמיד כאן שומרת עליכם,דואגת לכם ואוהבת אותכם. -שקד,שמאוד קשה לה להיפרד-

missundaztood

New member
ד"א

תודה על ההקדשה... אני לא מסוגלת לכתוב עלייך או לך משהו במספר מועט של מילים כי את פשוט מדהימה. אבל אני יכולה לנסות:) את אדם מיוחד שהיה לי העונג לפגוש ואני שמחה על כך כל יום... תמיד נמצאת שם בשביל כולם, מעודדת, מחזקת גם כשלך עצמך כואב-עם השירים הבאמת נפלאים שלך נוגעת בכולם עמוק-עמוק. הפורום הזה לא היה אותו הדבר בלעדייך-את חלק מאוד חשוב ממנו, את כ"כ חזקה ומלאת תקווה, מתגברת על המכשולים בדרכך וגם כשעצוב יודעת שזה יעבור ובחיים יש עליות וירידות. את ממשיכה ומתגברת, מתחזקת, מתמלאת תקווה ולא נותנת לתוגה לנצח. -- זה לא משתווה לדברים שאת כותבת אבל הייתי חייבת. את מקסימה וחשוב לי שתדעי את זה. אין מילים בשפה העיברית או הכל שפה אחרת לתאר איך אני מרגישה כלפייך, לכן אסתפק במילה אחת שומרת המון גם אם היא לא מספיקה- אוהבת אני אוהבת אותך הגר

adam65

New member
תעשי חיים ותחזרי בשלום...

איטליה ארץ נהדרת, אני נולדתי שם, והזכרונות שלי משם הם רק טובים. אני מקוה שאת לא מגזימה עם היין (כשאני הגעתי לשם שתיתי בלי הכרה) ושאת נהנית מהפסטה

NaDaV18

New member
בטח בגלל שאני לא כותב

קבוע לא הקדשת לי משהו לקחת את זה אישית? דווקא יכול להיות מגניב לראות מה את רושמת.. שייה חלךטיסה נעימה,תעשי חיים,תחשבי על כמה אנחנו מסכנים ותחזרי לפה את משהו מיוחד..את איך מצצאת לכל אחד מה להגיד לו, תבלי, את ה-מנהלת נדב

missundaztood

New member
פרידות

הן אכן כואבות אבל אין זה אומר שאת צריכה להתרחק, לא להיקשר. להפך את צריכה להפיק את המירב מקשרים עם אנשים וכשתיזכרי בהם יום אחד תחייכי ותיזכרי כמה טוב היה לכם יחד. כל סוף הוא גם התחלה, זה נכון והתחלה היא הזדמנות, הזדמנות לשנות, להשתנות, לשפר, להשתפר ובעצם מה שאת רוצה החיים מלאות בפרידות..בסיומים ולכן החיים מלאים התחלות והזדמנויות. אז במקום להצטער שאת נפרדת מאיתנו תשמחי שאת נוסעת למקום מקסים ותשתדלי להנות שם... אנחנו נחזור וניפגש אחרי חודש, אחרי חודש נספר חוויות ונחדש את הקשרים ביננו. מותר להתגעגע אני בטוחה שאתגעגע אלייך אבל לא צריך להגזים-תזכרי תמיד שאנחנו איתך מלווים אותך לאורך כל הדרך גם אם לא פיזית. וגם אם נפרדים מאדם יקר הוא משאיר לך משהו נפלא, ´מתנה´ נפלא-הוא משאיר לך זיכרון, את כל מה שעברתם יחד, הרגעים העצובים והשמחים יחד-אצלך בראש בתור זיכרונות. אוהבת
המון וזוכרת אותך תמיד הגר

גלי®

New member
שקדונת מתוקה , על איזו פרידה את

מדברת ? את כולה נוסעת לחודש לאיטליה , לאוורר את הראש ולחזור אלינו "כמו חדשה".... אז , תהני ממוש , ותתעלמי מזה שאנחנו מקנאים בך ...

ממיתוש

New member
שקדוש מתוקה...!!!

כמה זמן לא דיברתי איתך...כמה זמן לא אמרתי לך כמה אני אוהבת אותך.. וכ"כ התגעגתי אלייך שקדוש...בכלל לכל הפורום המדהים הזה..
את זוכרת שאני תמיד אומרת לך שכל פעם שאני קוראת את מה שאת כותבת..אני מרגישה כאילו אני בעצמי כתבתי את זה..
פרידות זה דבר קשה..כל הפרידות..כמו שקשה לנו לזרוק דבר ישן..גם זו פרידה..וכשנפרדים ממישהו שמאוד אוהבים..זו פרידה יותר קשה..
אבל כמו שאמרת במשפט הזה שלך-DONT CRY BECAUSE ITS OVER,SMILE BECAUSE ITS HEPEND.. זה כ"כ נכון המשפט הזה..אבל כ"כ קל להגיד..וכ"כ קשה לעשות..
אז בהקדשה הזו ובקטע שכתבת כ"כ דיברת אליי...ממש.. היום..ממש היום..אני נוסעת..אז באתי היום להיפרד..ואני ממש ממהרת..אז אני לא מגיבה להודעות..ולא פה בשבילכם..אני יודעת..וכ"כ עצוב לי שאני לא יכולה לעזור..וגם אני צריכה את העזרה שלכם..אני כ"כ אתגעגע..
אני נוסעת לאבא..וכל הזמן אני אחשוב..שבעוד חודשיים..בסוף..אני אצטרך להיפרד ממנו..וזה כ"כ קשה..כי אני לא יודעת מתי אני אראה אותו שוב.. זה ממש קשה לי..וניסיתי לחשוב כמה דקות על המשפט הזה שכתבת..לראות אם הוא מדבר אליי..ולא ממש הצלחתי..אני כבר לא יודעת מה יותר טוב..לא ליסוע.ולנסות לשכוח..או ליסוע ולהיזכר..כי תמיד אני חוזרת בדיכאון..
בפעם האחרונה שנסעתי..חזרתי ולא רציתי לגור יותר עם אמא..ואני מפחדת מה יקרה עכשיו..
טוב מספיק לדבר על עצמי..מה איתך שקדוש..לא ידעתי שאת נוסעת...
איזה כייף לך..לאיטליה..וואו..תספרי איך היה..אהה..?!
ואל תשכחי אותנו פה..שתהיה לך נסיעה הכי מדהימה שאפשר..תהיני מכל רגע..תשכחי מכל הצרות..ותחזרי שקדוש חדשה..אבל אל תישתני לנו.. אנחנו אוהבים אותך בדיוק ככה כמו שאת...
מדהימה כשרונית שכמוך..בטח תיכתבי שם מלא שירים..ובמטוס שישעמם לך את יכולה לכתוב את השירים המקסימים האלה שלך..שכ"כ נוגעים בכולם..
אוהבת אותך כ"כ כ"כ כ"כ שקדוש..אל תישכחי את זה..
יכול להיות שכבר נסעת....ולא תספיקי לקרוא את זה..אבל לא נורא..ניסיתי.. אני בכל אופן..בטח לא אספיק לקרוא את התגובה כי אני נוסעת היום בלילה..
ליאור

oshratush

New member
איזה כיף היה לקרוא את זה..

שקד!!!! איטליה מדהימה תהני בובה! חוצמזה אבא שלי בבי"ח ואני מודאגת מאוד.. נקווה שהכל יסתדר במיוחד לפני הגרושים לצערי הדיון בביה"ד אחרי היומולדת שלי ולפני הצבא. חברה נשאר לי בדיוק חודשים להיות איתכם פחות.. עד לשל"ת שאצא שאגור בקיבוץ או בעיר בכל אופן ביי ביי! אוהבת אתכם אושרת

למעלה