כולם להיכנס!!!!!!!!!

KISHKOSHA

New member
כולם להיכנס!!!!!!!!!

זה הטור החדש שלי, עקב העזיבות המרובות של חברים מהפורום לטובות "המרודים" (ענבר 2002, אושרת אולסן). אני ממש ממש שונאת את התאומות בתקופה הזאת, אולי זה משהו פסיכולוגי, שהן התבגרו כבר. התמונות שלהן מחליאות אותי, אני נשמעת מהזה רציניץ אבל זה נכון. היו לתאומות כמה תקופות, בואו נעבור עליהן. -מישל, השנים המוקדמות- זאת הייתה תקופת ה"OMG איזה מאמי!!!", התוקופה בין הכי טובות שלהן!, עד גיל 4 אולי, מישל הייתה מהממת. -מישל , השנים המאוחרות- בגיל 6 מישל הייתה מעצבנת ומעייפת, לא אהבתי אותה כל כך. גיל 6-7 כזה... . -מרי קייט ואשלי גיל 8-11 - איכס!!! תקופת הפוני המזוויע, השירים העלובים והבגדים המזוויעים, תקופת המרי קייט ואשלי מארחות, הכי גרוע היה בלט, וסלייפ אובר. כמו כן הסדרה האומללה ההרפתקאות. -טובות השתיים 12-14 - אפילו שהן לא השתתפו באותו טווח גילאים בטובות השתיים אבל לדעתי הן היו במיטבן, בטובות השתיים הן גילו את כישרון המשחק הגדול שלהן, שבסרטים הבאים הכישרון כבר עבר. אפילו שהייתה נפילה באתם מוזמנים למסיבת נשף או בלה בלה כזה, היו שירים דפוקים כמו- יום שני (סליחה?!?) , מחכה, ןהקול של מרי קייט היה נוראי. -מזל תאומות גיל 15-16 ועד היום. איכסה, טו מאטש´ איילינר ועיפרון, בגדים מזוועים, טעם נוראי וכישרון משחק מזוויע. אני חושבת שהסיבה שרבים מהחברים עוזבים את הפורום היא משיעמום, חרשנו על כל שאלה, משחק, שירים, קולקציות והמורדים או וואטר אבר נראה יותר אטרקטיבי. בכל מקרה אני גם מודה שחלה ירידה גדולה באהבה שלי לתאומות, משום שתקופת טובות השתיים נגמרה, ועכשיו הן מתחילות את מסלול ברטיני, מנסות להראות שהן גדולות אבל מנפצות את האשליה של המעריצים. מרי קייט ואשלי כבר לא בנות 12. אני מצרפת תמונה מהימים הטובים, ואני מצפה תגובות. וחוץ מזה, הבעתי את דעתי , ולא התכוונתי לפגוע באיש.

olsen fan

New member
אני חושבת...

שבעקבות זה שילדים מתחילים לעזוב את הפורום, אז צריך להחיות אותו
ואני יודעת שמיד אחרי החופש יהיה לכולנו לחץ בלימודים. ~ואני יודעת שהסדרה "המורדים" התחילה, וזה מה שגורם בעיקר לעזיבה של הילדים. אז בבקשה, אפשר לעשות פה שרשור רעיונות--)מה לעשות כדי לגרום לפורום לחזור למה שהוא היה פעם

לקישקושה.

תראי, אני מסכימה איתך בקשר לקטע עם הגילאים, בערך. אני מסגימה עם הקטע של גילאי 8-11 ומטה. תקופת גיל 12-14 הייתה תקופה נחמדה, אבל את התקופה ההיא לא אהבתי. את תקופת 14-16 לאחר שהן הסתפרו כן אהבתי. הבגדים לא כל כך מזויעים אני דווקא אוהבת אותן. אולי מדי פעם המלתחה לא שהו, אבל הן נראות טוב, לדעתי. זכותך לעזוב את הפורום, זכותך. אבל מה שבאמת לא נעים שאת יודעת שעכשיו, הסידרה של המורדים רק התחילה בעוד חודשיים 4 חודשים גג! הסידרה תסתיים, השיגעון יעבור ואז תחפשי משהו אחר לחפש עליו, ותמצ את הפוטנציאל שבתאומות. ותידלקי. אני את התאומות אהבתי מאז צער גידול בנות וגם תקופת השיגעון של הארי פוטר, עדיין מצאתי להן זמן. השיגעון של המורדים יחלוף, ואז זה יהיה מורדים-תאומות-תאומות-מורדים. זה תקופתי כל העניין, זכותך להגיד שהמשחק שלהן ירוד, שהתמונות מכטערות והכל אבל להזכירך: התאומות עשו יותר דברים משכל החברה במורדים ובקטנטנות עשו יחד
אני מבינה אותך ולא שופטת אותך לא לרעה ולא לטובה. אני רק מבהירה לך כמה נקודות. התאומות עומדות מול מצלמה והפוזה יוצאת, אולי גם אצל המורדים זה ככה, אבל אני בטוחה, שפליפה לא עושה פוזות מול המצלמה מגיל 3. אני מבקשת ממך, לחשוב על הקטע של ההערצה לרגע, ולחשוב בהגיון. תחשבי על בעתיד, קדימה, לתקופה שהמורדים תיגמר בפוקס קידס. מה תעשי אז
תראי שידורים חוזרים בערוץ 10
את באמת אהבת את התאומות
את באמת אוהבת עכשיו את המורדים
ומה את אוהבת במורדים
תחשבי על זה לרגע, תחזרי אליי, את אוהבת את המורדים מאטותה סיבה
כי אם כן, את תמצאי את עצמך באותו מצב כמו עכשיו, את תעזבי את המורדים למען שיגעון חדש. שרה...

mk a o

New member
יפה אמרת!(כתבת)

ממש הוצאת לי את המילים מהמקלדת....

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo46.gif טוב.... שרה..... תרגיעי

לא להשמיץ את המורדים!!! אבל בהרוב את צודקת

einat16

New member
לדעתי...

אני מסכימה איתך את הקטע של טובות השתיים. אהבתי אותן כשהן היו בטובות השתיים ואני אוהבת אותן גם עכשיו.הדברים הטובים שהיו להן אז נשארו גם עכשיו. לדעתי תמיד כישרון המשחק שלהן לא משהו ולא היה משהו אף פעם. אבל לא בגלל זה אני מעריצה אותן. הן פשוט יפות, נראות נחמדות,מתלבשות יפה, וזה מה שגורם לי להעריץ אותן. יש להן קסם שלא קשור למשחק שלהן.הן

למעלה