כולם להיכנס!!!

LISA AND JUSTIN

New member
כולם להיכנס!!!

עכשיו ראיתי ב-MTV את הפרוקייט של הכאוגרף הזה שכחתי מה שמו..<שעשה לבריטני ול-NSYNC ועוד מלא את הריקודים>..אני מקווה שאתן רואות את זה.. ומי היה השופט?!?!?!?!? JC!!! איזה מותקקקקק!! אתן בכלל רואות את זה??? אם לא זה ממש כדי כל יום ב,-6 בערב..ערוץ MTV ממש ממש ממש יפהההההההההה!!בכלל הוא כזה מווווווווווווושלם!
<הכאוגרף יפה כן..>

MrJTsGirl

New member
קוראים לו וייד רובסון

ואני 100 אחוז שונאת אותו. אידיאולוגיה אישית. אין לי כוח להסביר אתם בכל מקרה לא תבינו כי רובכם אוהבות רק את ג'סטין ולא את אן סינק *roll eyes*

תסביר אני רוצה לדעת ../images/Emo182.gif

אני אוהבת את כול אן סינק ולא רק את גסטין

MrJTsGirl

New member
או קיי...

אני לא ממש שונאת אותו פשוט שהוא מגעיל כזה. דבר ראשון הוא לקח את התפקיד של ג'ואי בפופ, שזה כבר דבר ראשון שהכעיס אותי נורא, הוא כל הזמן ניסה להתנהג כמוהו ולהיות יותר טוב ממנו וכאילו להגיד לכולם "היי אני החבר השישי באן סינק" דבר שני יש שמועות שהוא זה שבריטני בגדה איתו בג'סטין. באחת ההופעות של ג'סטין (חברה שלי הייתה שמה) הוא שר את cry me a river ואמר: you dont have to say what you did ive already know i found out from WADE (הוא גם שר שמה "i wanna fuck your body" חחח) אז זהו בעצם. זה למה אני לא מחבבת אותו במיוחד. יש לי חברות ששונאות אותו אפילו יותר אבל הוא לא כזה מזיז לי כדי להוציא עליו את השנאה שלי חחחחח זהו :)

LISA AND JUSTIN

New member
בקשר ל...!!!

שהוא החליף את ג'ואי!! זה ממש ממש ממש ממש לא היה ככה!!! ג'ואי שבר את הרגל באותו זמן!! ואנחנו צריכות להודות לו בכלל שהוא הסכים..אחרת פופ לא היה יוצא..ואם את שואלת למה הם לא היו יכולים לעשות את זה בתאריך אחר..כי הם הביאו לשם מלא מלא אנשים ולג'ואי לא היה תפקיד ע-נ-ק אז לא כזה נורא..אז הוא החליף אותו רק בריקוד וממש לא ראו אותו..אז מה??? והוא ממש ממש כוסון עולמי מושלם..ואין לך בכלל מה לשנוא אותו..אבל זאת דעה שלך תעשי מה שבא לך:\..

MrJTsGirl

New member
כמה דברים

אני יודעת את כל הקטע של פופ. יש לי את זה מוקלט איזה 3 פעמים וראיתי את זה מעל ל20 פעמים אולי יותר... אני עדיין לא סובלת אותו. ורושמים wade robson באנגלית

justin love

New member
הוא באמת עצבןן!!!!!!

אני גם כן שונאת אותו אבל רק בגלל שהוא משחק אותה חברמן והוא גם כן רוצה להיות בלהקה והכל זה ... זה ממש מגעילל... בקשר לפופ אני לא שואנת אותו שם בגלל תעשו טובה הוא באמת חשב שהוא יוכל להחליף את ג'ואי????!!! חחחחח מאוד מצחיק אין- תחליף- לג'ואי!!!!!

moran14h

New member
נכון!

וגם רואים שם שג'ואי יושב (!) בקטע שמראים אותו לבד . אני לא ממש שונאת אותו ,אבל גם לא מתה עליו. בייסיקלי אין לי ממש דעה עליו, הוא לא מספיק חשוב..

moran14h

New member
שיט

כשאני קוראת שוב את ההודעה זה נשמע כאילו שאמרתי שג'ואי לא חושב! הכוונה לווייד!!!!!!! אני מתה על ג'ואי (הוא האנסינקי השני הכי אהוב עליי)!

moran14h

New member
חח ליאת

הכל בסדר,לא נעלמתי ממש אני רק לא באייסי כי אני לא ממש אוהבת ,אז אני בקושי מתחברת. אני אתחבר מתשיהו..

חח טובבבבב

את יודעת שהרעים האלו מגופ מחקו לי את הפורום של אנסינק?????? אוףף.. ואני לא מצליחה להיכנס לאתר כדי לפתוח חדש....

moran14h

New member
גם לי זה קרה!

וזה למה אני לא נכנסת.. אני לא מצליחה.. לי הם גם מחקו את הפורום של ג'וני דפ.. הקקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

moran14h

New member
לא

ואת האמת ,הרבה אנשים מתלוננים שאין לאנסינק פורום אלה רק לג'סטין..

MrJTsGirl

New member
עניתי לך כבר

מאמי תתחילי לשים לב למה שקורה פה... חחחח wade robson

למעלה