כולם להכנס בבקשה

כולם להכנס בבקשה

מצחיק אותי שאני כותב מודעה שמתחילה בסגנון כולם להכנס !!!!!!!!!!!1 אבל עכשיו ברצינות, אני רוצה לדבר איתכם על משהו חשוב. הפורום הזה הוא מה שאנחנו נעשה ממנו, אבל הוא גם פורום הסוד. בזמן האחרון הוא הפך קצת לפורום פלברה, ואנשים מדברים פה בערך על כל מה שבא להם, שזה באמת על הכיפק, אבל ממש לא קשור לנושא. זה קצת כמו ללכת בשיעור על סטיסטיקה באוניברסיטה, ולשבת ולפטפט על החיים בגדול ואייך שנראה לנו כי המרצה לא הגיע, זה נחמד מאוד, אבל זה לא באמת מקדם אף אחד, ובמקרה של הפורום הזה זה כבר פחות כמו שיעור אחד שהמרצה לא הגיע, ויותר כמו שביתה סמיסטריאלית. הפורום הזה הוא לא פורום 20+, התפתחות אישית באופן שנראה לי או סוג של קבוצת תמיכה. זה פורום על הסוד, האפקטיביות שלו נקבעת לפי העיקרון הזה. אז עם כל הכבוד למה שאנשים חושבים על מורי הסוד, או על שיטות אחרות, זה לא ממש אמור להופיע כאן. גם עם כל הכבוד שיש לי לבירון קייטי ולשיטות שלה, גם היא אמורה לעלות בהקשר הסוד, ואפילו - אלוהים ישמור - אלוהים אם עולה כאן אמור לעלות בהקשר הסוד. אנשים הרבה פעמים לא מבינים למה הסוד לא עובד כל הזמן. הם לא מבינים שהוא כן, הקטע העיקרי שהם מפספסים זה להיות בהתאמה עם מה שהם מבקשים. גם בפורום הזה אנחנו צריכים להיות בהתאמה, ובמקרה של הפורום הזה זה לצאת מתוך ההנחה הבסיסית שהסוד הוא נכון, ולעבוד לפי העקרונות והרעיונות שהספר/סרט מציע. אם כל הפורום הזה יהיה תשובות של אנשים שמנסים/מתעניינים בסוד, לאנשים שמנסים מתענינים בסוד ששואלים שאלות. הדברים לא יעבדו. בברכה שפי

naty3

New member
כמה דברים

1. בבקשה תסביר מה זה להיות בהתאמה עם מה שמבקשים, כדי שכולם יבינו (גם חדשים שמגיעים לכאן) ו"נתיישר" בקטע הזה. 2. לגבי "קבוצת תמיכה": אנשים כנראה מרגישים בנוח לבוא לכאן ולשפוך את ליבם, בידיעה שימצאו כאן אוזן קשבת. אני אישית מאוד אוהבת לעזור ושמחה שאנשים שואלים שאלות שונות, גם אם זה לא קשור ישירות לפורום. בזמן האחרון זה מה שמחייה את הפורום אז לא הייתי פוסלת את זה כל כך מהר. 3. "לעבוד לפי העקרונות והרעיונות שהספר/סרט מציע." -הבעיה היא שזה לא תמיד עובד כך, אחרת כולנו היינו כבר מגשימים את כל מה שאנו רוצים. בפסקה הזו (הלפני אחרונה), תסלח לי אבל יש קצת הרגשה של התנשאות. אתה מדבר ממקום של מישהוא שכבר יודע. אתה צריך לזכור שיש אנשים שלא מכירים את הסוד ונחשפים אליו בפעם הראשונה. יש כאלו שכבר נחשפו, רק לא יודעים מה הדרך הנכונה לפעול, לכן זה המקום המתאים בשבילם להתייעץ. זה כמו עובד שמגיע למקום עבודה חדש ולומד את העבודה. יקח לו זמן. נסה לראות את זה כך-מנק' מבטו של החדש.

הי נתי, טוב שהעלת את הנקודות האלה

מאוד רציתי שמישהו ישאל אותן. 1. זה מאוד מסובך להסביר מה זה להיות בהתאמה, אבל אני אתן דוגמה. אם היינו לוקחים בן אדם שמן שרוצה לרזות, ונוטעים בו תודעה של אדם רזה (היה אגב ספר הנושא - אגדת הראשים המתחלפים, שלצערי עוד לא קראתי) אז מן הסתם הוא היה מרזה מהר מאוד. כמובן שאנחנו לא יוכלים ממש להחליף תודעות, אבל אם אנחנו מצליחים להתקדם לקראת זה, על ידי התנהגות מתאימה ואופן חשיבה נכון, הדברים שאנחנו מזמנים מגיעים אלינו הרבה יותר מהר. אני תמיד טענתי שהיקום עושה שני דברים, או שהוא נותן לך את מה שאתה מבקש, או שהוא מראה לך אייך להשיג אותו. (זאת בהנחה שאתה יודע כמובן מה שאתה מבקש, והוא באמת לטובתך). זה אחד הקטעים שקשים לאנשים, כי אתה מבקש משהו ולא מקבל אותו, וזה מאוד קשה, בעיקר כשלא רגילים לחפש את זה לראות איפה היקום מראה לך מה לעשות כדי להתקדם בכיוון הנכון. אני יודע שאני לא לגמרי עונה על השאלה, אבל להיות בהתאמה זה בעיקר משהו שמרגישים, כשאתה יודע שאתה עושה את הדבר הנכון ומתקדם למקום שאתה רוצה. 2. תראה, כבר היו פה המון אנשים שמתוך רצון לעזור, נתנו כל מיני עצות לא מתאימות, וגם מנוגדות לעקרונות של הסוד. מי שנכנס לכאן לא יודע מי יודע מה וכמה, וגם אם מדברים 100% מכיוון הסוד, הדברים עדיין יכולים להיות מבלבלים. דיון בצורה של קבוצת תמיכה עושה הרבה פעמים בדיוק את ההפך. אם למישהי נגיד יש קושי במציאת זוגיות, והיא שואלת על זה, ואנשים מדברים על קשיים שלהם בזוגיות, ולמה pickup בר זה לא רעיון טוב, ולמה אתרי היכרויות זה לא טוב... בעצם המיקוד הופך להיות בדיוק בדבר ההפוך שהבחורה רוצה למשוך לעצמה. וזה בדיוק מסוג הדברים שמרחיקים את ההתאמה. הדרך היחידה לתת תמיכה אמיתית, היא כן דרך נקודת המבט של הסוד, וכן לעזור לאנשים לראות איפה הסרט והספר כן עונים על השאלות. זה שאנשים עונים ומנסים לענות, דרך כל מיני ראיות עולם עצמיות שלהם, זה בסופו של דבר יכול יותר לבלבל מאשר לעזור. יצא לי לקבל לא פעם ולא פעמיים מסרים מאנשים פה, ששאלו אותי על תגובות כאלה, במטרה להמינע מעימות על גבי הפורום. וגם אם תבדוק תראה שבאופן כללי, הדברים האלה לא ממש עוזרים לאנשים, זה יותר לתת יחס באופן כללי מאשר באמת לכוון אדם שהוא ילמד אייך לעשות את הדברים בצורה יותר טובה, כדי שהוא באמת יוכל לקבל את הדברים שהוא רוצה. 3. אני יודע שזה נראה שזה לא עובד הרבה פעמים, אבל זה באמת עניין של תרגול ועבודה והתקדמות. בנוסף, זה פשוט לוקח זמן, ולרוב אנשים פשוט מתיאשים מוקדם מידי. זה כמו בספר, חשוב והתעשר, שם הנקודה הזאת היתה אחת הראשונות שהועלו - ואגב, מי שרוצה עוד ספר ללמוד על הסוד, אני בהחלט ממליץ עליו ועל כוחו של התת מודע. לגבי מה שאמרת על הפסקה הלפני אחרונה. אתה לגמרי צודק, וכן אני גם מדבר קצת בהתנשאות, ואולי אפילו בכוחניות מסוימת. הסיבה היא שמאוד אכפת לי מהנושא וגם מהפורום הזה וחבריו. אני לא אוהב את הכיוון שהוא נוטה ללכת אליו, וחבל שהוא יפסיק לעזור לאנשים או יסגר. כמובן שאין לי בעיה עם מי שמתיעץ, אבל כשאדם עונה הוא צריך לקחת אחריות ולשים לב שהוא עונה מתוך עקרונות הסוד, ולא מדעותיו האישיות או רעיונות אחרים. אני מכיר הרבה נושאים אחרים שקשורים להתפתחות אישית, שגם עזרו לי מאוד להבין את הסוד, אבל כשאני עונה פה על שאלות, אני מאוד משתדל לעשות את זה מהנקודת ראות של הסרט/ספר, ואני מעדיף לתת עיצה ולהראות אותה בסרט, מאשר להפנות למקום אחר, אפילו אם הוא יותר טוב. זה כמו למשל אנשים שבאים ואומרים שהסוד הוא לא אמיתי והעבודה של בירון קייטי היא אמיתית. אני מאוד אוהב את הגישה והעבודה של בירון קייטי, אבל להגיד שהיא מנוגדת לסוד או לא מתאימה לו זה פשוט מצחיק. למעשה בירון קיטי עבדה בדיוק לפי הסוד, וקיבלה את המסרים מהיקום. היא גם למדה בעזרתם מה היא באמת רוצה ומה לא, הסוד והעבודה של בירון קיטי, דומים בהמון דברים, ומשלימים אחד את השני במקומות אחרים, פשוט אנשים נוטים לקשר את הסוד לרדיפה אחרי שפע חומרי, ואת בירון קיטי להסתפקות במועט. הקישור הזה הוא פשוט לא נכון. בירון קיטי, מדגישה לא פעם, שהעבודה היא לא ויתור וחוסר רצון לעשות ופשוט לקבל את הדברים. והסוד מהצד השני הוא לא באמת רדיפה אחרי עושר חומרי.

Ofra m

New member
מסכימה עם כל מילה שלך

שם הפורום הוא הסוד ולבוא ולהתריז כל הזמן כנגד מה שהסוד בא להציע לנו אינו תורם לפורום ואף יכול לגרום לסגירה של הפורום,אז מי שאינו מאמין בכך זכותו ואיש איש באמונתו אבל מקומו כנראה בפורום אחר....

ע ו פ ר ה

New member
נכנסתי וקראתי

ואגיב רק על נושא קייטי ביירון, שזה אכן לא הפורום שלה. אבל קייטי ביירון נותנת דרך נהדרת להשתחרר מאמונות ומחשבות שמפריעות בדרך לסוד. אני חושבת שכשתהיה הנהלה חדשה לפורום, יהיה מי שיוביל ואז יהיה מקום לכולם, כי יהיה להם מענה. הפורום הזה מאוד נעים ובהחלט נוצרה פה דינמיקה בין האנשים, כשלפעמים נכנסים אנשים שהסוד חדש להם. באהבה עופרה

הי עופרה ../images/Emo13.gif

מתגעגעים אליך. עדיין אני שמח בשבילך שעזבת את הניהול של הפורום כדי לקדם את הדברים שחשובים בשבילך.
אני מקווה שיקבלו מישהו אחר בקרוב

למעלה