כולם להכנס בבקשה

@קושקוש@

New member
כולם להכנס בבקשה

תאמת אני די מסכימה עם מה שההוא שכינה את עצמו "מ@#ת להומואים" אמר אומנם לא יפה לקלל אבל מה לעשות שיש גם אנשים כאלה? זה נכון,בשביל מה אתם מנסים להתבלט כל הזמן? בא לכם לקיים יחסי מין תעשן את זה בבית.מה שבא לכם-אורגיות,משחקי מין וכל השאר.למה אתם צריכים ולמה אתם חושבים בדיוק שכל תל אביב תצטרך להתבייש בזה שיש רובע כמו שלכם תגידו לי?? אתם יכולים להיות בטוחים ועל פי שמועות ששמעתי היום מאנשים שקראו כתבה על הרובע בעיתונים שהם יימחו על טיפת דמם האחרונה כדי שזה לא ייקרה עוד,יש כאלה שאפילו אמרו שהם יישתמשו באלימות פיזית ומילולית נגדכם כי זה כבר עבר באמת כל גבול הדבר הזה. כמו שחייתם על היום תחיו גם בעתיד,אתם לא משהו מיוחד-רק בזה שאתם עושים באמת את הלא-טבעי בכלל.מה ההנאה שלכם בלקיים יחסי מין לא טבעיים כמו שאלוקים עשה אותנו? למה אתם חייבים תמיד לעצבן ולגרום בושות לכל הסטרייטים? ואל תגידו שאתם מתביישים ומרחמים מלראות אנשים כמוני כי אני מתביישת שיש מוטאציות כמוכם בעולם ה"יפה" הזה {אתם והלסביות עשיתם אותו ללא יפה} וזו באמת לא גאווה להיות הומו או לסבית-כי זה דבר ארור,לא טבעי ושפוי ואתם צריכים להתבייש ולא להתגאות מהשטויות שלכם. @קושקוש@

DJNYC

New member
מי שאל אותך מה את חושבת?

מטומטמת... את והדעות החשוכות שלך..

Yaniv-DC

New member
מתחיל להיות מעניין...

אותו "אלוקים" שאת מדברת עליו מתבייש בך. מאוד. הוא מתחרט על אותו יום שישי בו הוא ברא את החווה. אגב, ע"פ המתולוגויה היוונית, האישה הראשונה שירדה אל הארץ שמה היה פנדורה, עד אז היו רק גברים. כולנו מכירים את המשמעות של המושג "תיבת פנדורה". ואכן, עד הורדת האישה לא היו צרות בעולם, והפנדורה היא שהביאה את הצרות.

טל קר

New member
ראשית זה לא ביג דיל, רוב הדתות

שוביניסטיות ומנסות להאשים את האישה, לא צריך להרחיק עד פנדורה גם לנו יש את חוה עם התפוח (והי, איזה קטע, מי שהמציא אותן היו גברים, איזה צירוף מקרים מד-הים) בכל אופן צריך ממש לא להכיר נשים כדי לחשוב שמדובר באישה ולא בילד צעיר וחרמן במיוחד שפשוט שמח על ההזדמנות להגיד "ציצים" "להשפריץ" "לרכב על זין" תוך כדי הקלדה ביד אחת (ואתם יודעים למה). אז נא לקחת אותו בפרופורציות.

בר כהן

New member
אז ראשית

שלום לכולם, קוראים לי בר ואני בת 17 מחיפה, נעים להכירכם
רק רציתי לומר שכמו שהתורה היא נגד הומואים, היא גם אנטי-נשית מובהקת, כך שאינך בדיוק צריכה להשתמש בה בטענותייך כנגד הציבור ההומו-לסבי. למעשה, אם יבוא גבר הומוסקסואל ואישה, רוב הסיכויים שהגבר יתקבל יותר בברכה משום שהדיעה הרווחת היא שההומוסקסואליות ניתנת לשינוי (אצל הדתיים, כמובן). שני המגמות האלו רק מראות כמה התורה הינה פרימיטיבית, אפילה וצרת מוחין. אם האלוהים לא היה רוצה שיהיו הומואים, הוא פשוט לא היה בורא אותם, בטח שלא לקרוא למעשיהם "חטא". אלוהים רוצה הומואים, ולכן ברא אותם, כמו שהוא רוצה נשים ולכן ברא גם אותן. בכל מקרה, יש לי ידיד הומו והוא אחד האנשים הכי מדהימים שאני מכירה. בר

ל..."קושקוש"

את מגעילה אותי... ואני לא אתפלא אם אין לך חברים... ונעים מאוד כולם, אני יעל מפ"ת ואני בת 16

נועם*

New member
היי יעל!

מה נישמע, ברוכה הבאה לפורום, אני גם מפ"ת ואני בן 16 איפה את לומדת? ובאיזו שיכבה י או יא?

*GormE*

New member
כנסי את לפה מותק!

אני אישה, ואני לא מרגישה חלשה בשום תחום שהוא, אפילו לא בשיעורי תנ"ך, וזאת מפני שאני חיה בידיעה מושלמת שאני שולטת בחיי, ואני יודעת בדיוק היכן אני ממוקמת בכל חברה שהיא. את הידע הזה אני מקבלת מיחסים עמוקים עם אנשים שסובבים אותי כי אני מתייחסת לכל אדם כאינדוידואל ולא ע"פ סטיגמות, שנאה עיוורת נובעת מחוסר יכולת להשלים עם עצמך. הסיפורים הנהדרים על אלקטרה הומצאו בידי אדם שכנראה לא הבין את היצורים שמולו, והחליט לספר מעשייה על אישה מרושעת שבגללה קיים סבל בעולם; ואותה מחשבה חלפה בראשו של האדם שהחליט שהוא פשוט לא מסוגל להבין הומואים, ולכן הוא יתנכל להם; המחשבה הזו ניקרה בטח במוחו של האיש שהעליל על היהודים שהם שותים דם של ילד נוצרי לארוחת בוקר; ועוד אלפי דוגמאות של שנאה בעולם. ויש הרבה. את מבינה, עד שלא תכירי לעומק את "יריביך", זו תהיה קלות דעת איומה מצידך לשפוט אותם. והמילה מגעיל- שבה את משתמשת להבעת רגשותייך כלפי הומואים- תדמייני שאת קוראת ביקורת על סרט בעיתון, והמבקר החד רשם מילה אחת ויחידה- "מגעיל". האם את יכולה להבין מכך משהו על הסרט? על תוכנו? על איכותו? לא ולא. לא ניתן להסיק דבר או חצי דבר. עד שלא נכנסים לעומקו של הנושא- הסרט, התוכן או לפי ההקבלה שלי- לבנאדם, אי אפשר לשפוט אותו. ואם כן שופטים אותו, אז זו בורות וריקנות אינסופית. זהו, סיימתי דברי.

InnerKid

New member
והאם כניסה לעומקו של אדם נותנת

את הלגיטימציה לשפוט ???

InnerKid

New member
קושקוש ידידתי היקרה

למה זה כל כך מפריע שיש מוטציות כמונו בעולם הזה? מי בכלל אמר מהו דבר טבעי, לא טבעי, שפוי ? בושות לכל הסטרייטים??? בפני מי בדיוק? האם בפני אלוהים? האם אין משפט האומר ברוך שעשני כרצונו? כולנו בני האלוהים, הוא אוהב את כולם, ואיך הוא יעשה משהו שהוא לא רוצה שיהיה קיים? הרי אם כך, הרי הוא כבר לא מושלם, ואיך יהיה אלוהים לא מושלם?

../images/Emo63.gifלא נראה לי שיש משפט כזה...../images/Emo22.gif../images/Emo39.gif../images/Emo34.gif

אבל חמוד, זה לא משנה בכלל... יש דווקא " ברוך שלא עשאני אישה..." (בלי לפגוע באף אחת) ויש גם "ויברא אלוהים את האדם ב צ ל מ ו בצלם אלוהים ברא אותו..." ויש עוד פסוקים שהיינו מעדיפים להתעלם מהם...
אבל תמיד כדאי לזכור: Things that you´re liable to read in the Bible, it a-i-n-´t necessarily so וזו שורה נפלאה שלקוחה כמובן משיר נפלא של ג´ימי סאמרוויל (מימיו בברונסקי ביט) אנחנו כבר פה, וזהו. מישהו יכול "להעלים" את כל ההומואים והלסביות (והטרנס והבי...) מהעולם? או לשנות אותם? לא. נקודה. מצב נתון. כל טוב

SC

New member
קושקוש יקרה

זכותך המלאה להגעל מאיתנו, לא לקבל אותנו ולשנוא אותנו. אבל זה מה יש ! כל מה שברא הקדוש ברוך הוא, הוא ברא לעצמו, לא לנו !!! אז מי את שתשפטי אותנו. מי את בכלל שתתערבי בבריאה "המושלמת" של אלוהים. חוץ מזה מישהו מאתנו נכנס לפורום של הסטרייטים והביעה דעת מטופשת ? אז למה באת לפה, לשים לנו מלח על הפצעים ? אז לא הצלחת, כי אנשים כמוך יש המון ובכל מקום וזו הצרה של העולם הזה. אבל את יודעת במה אני גאה ? אני גאה במשפחתי ובחבריי הסטרייטים שמקבלים אותי כמו שאני באהבה רבה ואת יודעת למה ? כי הם הבינו את מה שאת ככל הנראה לא התחלת אפילו להבין וייתכן שלא תוכלי להבין לעולם. את יודעת מה מדאיג אותי מאוד ? שלא יוולד לך בן הומו או בת לסבית, או שאחיך או אחותך יצאו מהארון. הכי הכי מפחיד אותי (ויש דברים כאלה) שאבא שלך יצא מהארון !!!!!!!!!! מה דעתך ? זה יכול לקרות גם לך, אם תחפשי טוב טוב תראי שגם במשפחה שלך יש איזה גאה או כמה. זה שאת מקיימת יחסי מין מלפנים, כדרך "הטבע" הופך אותך למושלמת ? תביני דבר אחד !!! אין אדם בעולם שרוצה להיות שונה, שרוצה שיתנכלו לו, שילבינו פניו ברבים רק בגלל שהוא נולד למציאות שאינו חפץ בה, ולא הייתה לו האפשרות לבחור בה. אני הומו גאה !!! אבל לא הייתי רוצה להיוולד כזה ואם הייתה דרך לשנות את המצב הייתי עושה זאת ראשון ולא מחכה לאחת כמוך שתגיד לי "מגעיל". הייתי רוצה שתחשבי שוב ותנסי להבין את האחר והשונה ולראות אם את מסוגלת לומר את הדברים שאמרת שוב. בהתחלה חשבתי שרובע ורוד יהיה טוב לקהילה ההומו לסבית אבל עכשיו אני בטוח שיהא זה דבר רע מאוד כיוון שהוא יברא עוד אנשים כמוך, שמפחדים. ולכן הייתי רוצה שתראי אותנו סובבים מולך בכל מקום עד אשר לא תתיחסי אלינו יותר כהומואים/לסביות אלא כבני אדם כמוך. ברור שאין לך טיפטיפה של כבוד ! את לא יודעת כבוד מהו ולא יודעת לכבד בני אדם באשר הם בני אדם ! אני מאחל לך דבר אחד ולא מרוע לב, אלא רק כדי שתוכלי את להבין על מה מדובר פה. שהעולם יראה, יצחק ישמיץ ינדה, יכה ויתעב אותך עבור פגם שיש בך ואת כ"כ מתביישת בו, פגם שלא בחרת בו והיית נותנת את כל הונך כדי להיפטר ממנו.

DJNYC

New member
SC

קראתי מה שכתבת, ויש לי כמה שאלות אם אפשר. בן כמה אתה? ואם אתה יכול קצת לספר את הסיפור שלך?

SC

New member
DJNYC

אני בן 28 והסיפור שלי הוא כזה : כבחור צעיר ועמוק בארון,חייתי חיי יסורים בארבעת הקירות שהיו לי, ללא חברים וללא תמיכה של משפחתי היקרה ! (מן הסתם, הייתי בארון). היציאה שלי מהארון הייתה מאוד כואבת לי ולמשפחתי ויש כאלה במשפחה שעדיין קשה להם מאוד. היום יש לי בן זוג כבר למעלה מ - 3 שנים, אנחנו חיים ביחד בדירה שכורה, חיים רגילים לחלוטין. נכנסתי לפורום זה מתוך סקרנות נטו, היות ואין לי כמעט כל קשר עם הקהילה ומוצא חן בעייניי לפטפט עם החברה. כאב לי מאוד מאוד לקרוא את דבריה של "קושקוש", כמו של קודמה "מוות להומואים", בכנות זה צבט לי בלב. יש לי המון מה לומר לאנשים שכמותה. זהו בענק, כמובן שהסיפור שלי מורכב מאוד, אם יש משהו אחר שתרצה לדעת, פשוט תשאל ישירות. אני מקווה שעניתי לך לשביעות רצונך !

MARMELAD

New member
SC

הצגת את עצמך, אז גם אני אציג את עצמי: בן 23, מחוץ לארון, אחרי מערכת יחסים מסובכת ולא נכנס לאחת בקרוב. מהסיפור שלך, סך הכל עושה רושם שטוב לך יחסית, שאתה לא חי חיים "קלאסיים" של גיי תל אביבי... בהצלחה. באמת נחמד לשמוע על מישהו שנמצא בקשר כבר שלוש שנים. נותן תקווה לכולנו... ולדבריה של הקשקשנית... אני לא רואה שום סיבה להתייחס לכל ילד או ילדה שמפטפט ונהנה מהוירטואליות של הפורומים כדי לבלבל ב´מוח. בינתיים כל מי שפגשתי בינתיים אם זה בצבא ואם זה סתם בחיים, הבין מההיכרות אתי שלהיות הומו זה לא כזה ביג דיל כי אני לא עושה מזה ביג דיל. זה אני, זה חלק ממני, וכאן זה נגמר. ההיכרות שלי אם אנשים לא מבוססת רק ע להחלפת חוויות מחדר המיטות או מהחיים הרומנטיים, וגם אם מגיעים לנושאים האלה מסתבר שההבדל בין הומו לסטרייט הוא לא כזה גדול. כבר כתבתי את זה כאן 1000 פעם ואני אכתוב שוב - כולנו מחפשים את אותו הדבר, אהבה, חיוך, חיבוק, לישון עם מישהו שאוהבים במיטה ולהתעורר לידו בבוקר. זה הכל. אז אני לא רואה שום סיבה לצביטה בלב מדיבורים של תרנגולת אחת. שתישאר בלול עם השטויות שעוברות לה בראש. מתישהוא היא תגדל, תחכים, ותבין שהומואים הם לא מפלצות / סוטי מין / חולי נפש. ועד אז.... שתקשקש. זכותה. לא סתם היא קראה לעצמה ק(י)שקוש.

SC

New member
אתה צודק במאה אחוז

נחמד מאוד מצידך לספר גם על עצמך, נעים מאוד. חייתי חיי גיי בקינג גורג, אבל לא אהבתי את הרעש, האבק וכו´ אז ברחתי לשולי ת"א. סה"כ אני די חשוף לחיים בקהילה אבל לא ממש מעורב בה.

אוי לכי........ ../images/Emo64.gif

מטומטמת..... אם העולם שלנו יראה כמוך אוי ואבוי לליברליות ולדמוקרטיה... אני בכלל בשוק איך יכולה להיווצר מוטציה שכמוך יא אהבלה מפגרת! רק שתדעי לך שאת וכל חברייך לדעה המזוויעה הזאת יכולים להתפוצץ! כי אני פה ואני קיימת וכן, אני אוהבת נשים ואתנשק ואתחרמן איתן ברחוב על אפך ועל חמתך ואמןןןן תתפוצצי יא פוסטמה!

SC

New member
דנה´לה

זה מפוצץ את הלב הדברים שהיא כתבה אבל היא מדברת מתוך בורות ופחד מהשונה. וכן, אנחנו נמשיך להתחבק ולהתנשק ברחוב, כי גם לנו הזכות לחיות.

למעלה