כולם להכנס דחוף

כולם להכנס דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

או קיי אנשים אני לא יודעת אם שמו את זה כבר כאן. אבל אני רואה אהבה מעבר לפינה וראיתי גם משחק החיים (הטלנובלה הש
ה ביותר בארץ! אז תלמדו משהו קטן ברגע שתקראו את זה: ההבדלים בין הטלנובלות. קיראו הפנימו והגיבו בהמוניכם- שווה קריאה
http://e.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=1000&id=435104זה האתר- תהנו! (ותלמדו שאין כמו משחק החיים- למרות שאני רואה אהבה מעבר לפינה.. אין טלנובלה אחרת:((((

redclouds

New member
אהבה מעבר לפינה פי אלף יותר טובה.

משחק החיים על הכיפק, אבל מצטערת, אני לא מסכימה איתך, ולא עם הכתבה השטחית. משחק החיים הלכה רחוק מאוד עם המוגזמות והמופרכות שלה. זה היה כמעט פרודיה על טלנובלה במקום טלנובלה באמת. זה נחמד וסבבה. אבל אהבה מעבר לפינה זו סדרה הרבה יותר אמינה מבחינת המשחק והתסריט. הדמויות שם הם כמו בחיים ולא כמו בסרט מצוייר, מה שהיה במשחק החיים. אז אולי ילדים בגיל נמוך, או סתם אנשים שלא רוצים להתעמק באמת מה שמתאים להם זה משחק החיים. אבל אהבה מעבר לפינה פי אלף יותר שווה. זה סדרה עם עומק ועם רגשות אמיתיים. איזה יופי הקשר בין רועי לשירלי, כמה שזה אינטימי וכמה שזה רגיש. כמה שזה מורכב. ואין שם בגידות ואין שם קשקושים, ושירלי לא מנסה לשקר לו והוא לא משקר לה. זה יחסים אמיתיים. אהבה מעבר לפינה שולטת!!!!! אין מה לדבר.

אין בגידות-אין שקרים-אין טלנובלה!

אז זו בכלל לא טלנובלה וחוץ מזה כל המרגש שהיה במשחק החיים זה המערכות יחסים ה"בלתי אפשריות" "אהבות אסורות" ורגש- הרבה רגש. מה שלא רואים באהבה מעבר לפינה שסתם מנסה להגיע לקרסוליים של אהבה מעבר לפינה. אבל טוב על טעם ועל ריח אין להתווכח- צפייה מהנה.

redclouds

New member
"אהבה" זה באמת לא טלנובלה

אהבה מעבר לפינה זה סדרה יומית. דרמה או אופרת סבון... אנ לא טובה בהגדרות, אני רק אומרת שזו תכנית אחרת ותכנית טובה. וחוץ מזה זה עוד בהתחלה. גם משחק החיים לא היתה טובה בהתחלה והרבה חברה לא אהבו אותה. ובכלל, לא צריך להשוות כי זה לא דומה בכלל. זה לא שתי סדרות באותו הסגנון שאפשר להשוות. זה סגנונות שונים לגמרי. ומותר לאהוב את שני הסגנונות. RC

Dafi the Mighty

New member
תסריט יותר טוב?!

אני בהחלט מסכימה שבמשחק החיים היו טקסטים פחות טובים בסצנות מסוימות וטקסטים יותר טובים בסצנות אחרות- אבל זה לא נכון לגבי אהבה מעבר לפינה ששם היו טקסטים טובים. גם שם הטקסטים גרועים- ואפילו יותר. אהבה מעבר לפינה זה משעמם מאד יחסית למשחק החיים. יוצא לי לפעמים להסתכל במשחק החיים כי מעניין אותי לראות כל מיני התפתחויות של דמויות או מה יקרה בפרקים באים- אבל תכלס, העלילה לא מעניינת שם. לא קורים שם הרבה דברים- זה באמת נכון מה שכתוב בכתבה ההיא בוואלה שעל הפרק הראשון קורה המפגש של הדמויות הראשיות, ולא האמנתי שזה יקרה כל כך מהר. בכלל כל ההתפתחות של היחסים בין אלונה לבין ליאור היו כל כך מהירים- יותר מדי מהירים. ואני לא מסכימה עם זה שהסידרה עם עומק ורגשות אמיתיים- אההה, עם כל הכבוד שכל הזמן קוראים לאהבה מעבר לפינה "דרמה יומית" זו טלנובלה. זה בדיוק הז'אנר- דווקא משחק החיים שובר הרבה מכללי הז'אנר וזה מה שעושה את הסידרה הזו למשהו יותר שווה. "בגידות" ו"קשקושים" זה מה שעושה סידרה למעניינת. באמת. למה להתחיל להגיד שאנשים שלא רוצים להתעמק באמת מה שמתאים להם זה משחק החיים- כי הרי תכלס תכלס תכלס, גם אהבה מעבר לפינה וגם משחק החיים דומות- זה אותו ז'אנר. אין פה לחפש יותר עומק פה או לחפש יותר עומק שם. זה לא נכון להגיד שאהבה מעבר לפינה זו דרמה איכותית יומית. זו טלנובלה- לטוב ולרע.

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifכנסו כולם../images/Emo70.gif

אז ככה: משחק החיים היא התוכנית הכי מוצלחת בטלויזיה... לפי דעתי אין סדרה ישראלית וגם לא תיהיה יותר טובה ממנה, ואם כן זה רק עם התסריטאית סיגל אבין המדהימה שכתבה את כל הטקסטים המדהימים למשחק החיים (הסידרה הכי טובה בטלויזיה
) לפי דעתי אין בכלל על מה לדבר אין בכלל מה להשוות, משחק החיים הרבה הרבה הרבה יותר טובה מאהבה מעבר לפינה

דעתי..

משחק החיים זה הדבר! ואני מדגישה את ה- ה' במילה. אממ.. משחק החיים: אחוזי רייטינג גבוהים יותר יותר עלילה ופלפל בסדרה והשאר ידוע.. מסכימים איתי? תעשו:
או

redclouds

New member
הבדל בין משחק החיים לטום וג'רי

משחק החיים זה סדרה מדליקה והרבה אנשים אהבו אותה. אבל אני לא יודעת אם מישהו שם לב או זוכר, אבל פעם, היה סקר בעיתון תל אביב. סקר גדול כזה על תכניות טלוויזיה. וזה היה בערך בחצי עונה של משחק החיים. אז שאלו שם איזה טלנובלה אתה הכי אוהב... הרוב אהבו את לחיי האהבה, מקום שני היה לגעת באושר שגם אותה הרבה אהבו. משחק החיים קיבלה מקום אחרון עם בקושי כמה אחוזים מסכנים... אולי רבע קולות מכל טלנובלה אחרת. אף אחד לא אהב אותה ואני מדברת אמצע עונה. בהתחלה כולם קטלו את משחק החיים. והיום אהבה מעבר לפינה זה עוד לא הגיע בכלל לחצי. אני מתערבת שבסוף העונה כולם יאהבו רק את אהבה מעבר לפינה כי יתרגלו, וגם כי תמיד סדרות משתפרות במשך הזמן עוד ועוד. חוץ מזה אני מצטערת, אבל יש מקום גם לסדרת סרטים מצויירים כמו טום וג'רי או משחק החיים, ויש גם מקום לסדרה קצת יותר אמינה ואמיתית. אני חושבת שמגיע לנו גם סדרה בסגנון שונה ממשחק החיים. גם בדרום אמריקה יש הרבה טלנובלות בהרבה סגנונות. לא כולם סגנון אחד. מי שנעול רק על דבר אחד וסגנון אחד ולא מוכן להתרגל לשום סגנון אחר, אז זכותו, אבל לא צריך להתגאות בזה... לא טוב לאנשים להתגאות בהיותם תקועים במקום. אתם יודעים מה? גם את לגעת באושר לא אהבו בהתחלה וגם את לחיי האהבה לא אהבו בכלל עד שהגיעה כמעט לסוף. RC

love amor

New member
יש בזה משהו נכון

אבל זה לא ממש ככה..משחק החיים הצליחה הרבה יותר מלגעת באושר שהייתה עם שחקנים ממש גרועים(חוץ מכמה כמובן..אבל בכלליות) ובמשחק החיים היו מלא שחקנים טובים ומנוסים(חלק),לחיי האהבה נגיד בהתחלה היה מזההההה משעמם שהפסקתי לראות ורק בפרק 20 ומשהו הצטרפתי עוד פעם
חוץ מזה שאהבה מעבר לפינה זה בערוץ 22,פרסומות=מעצבן!
והאמת שהיא לא משהו אחרי שראיתי את משחק החיים..

redclouds

New member
לא צריך לתת לדעות להשפיע על העובדות

להגיד שמשחק החיים הצליחה יותר מלגעת באושר... נו, באמת... לגעת באושר הצליחה יותר ממשחק החיים. איך כולם שוכחים. גם ברייטינג. והיא היתה ראשונה. היא היתה גם לכבלים וגם ללווין והיו לה יותר צופים. ודרך אגב, ברייטינג לפי מה שכתוב בעיתון אהבה מעבר לפינה מתקרבת כבר בהתחלה שלה לרייטינג של משחק החיים בסוף הסדרה. גם בגלל שכולם יכולים לצפות בה, גם מי שאין לו כבלים ואין לו לווין. וסבבה... השאלה היא לא אם אתן אוהבות את משחק החיים עכשיו. השאלה היא אם אהבתן מהתחלה. אני ראיתי את כל הסדרות. ואני זוכרת שהתחילה לחיי האהבה שנאתי את זה בהתחלה. ורק בפרק 50 התחברתי לזה ממש. עד אז השתעממתי. כל מה שאני אומרת זה שלוקח זמן להתרגל לסדרה. זה לא פייר להשוות סדרה שהיא די בהתחלה שלה, לסדרה שכבר סיימנו לראות אותה. זה השוואה לא הוגנת. בואו נדבר עוד חמישים פרקים, ונראה מה יהיה. RC

שתדעו לכם שאם לא היה משחק החיים

אז אהבה מעבר לפינה לא הייתה "מצליחה כל כך"! רוב האנשים ויצא לי גם לחקור את זה קצת רואים את אהבה מעבר לפינה רק כדי לחפש משהו שימלא את החלל הריק כשנגמר משחק החיים- אצלי זה גם ככה. מחפשים תחליף אז רואים אהבה מעבר. גם רוב הצופים הם צופים שראו משחק החיים. גם רובם אוהבים יותר את משחק החיים. אהבה מעבר לפינה צריכה לתת קרדיט ע-נ-ק למשחק החיים בלי משחק החיים אני בספק אם בכלל היו לה כמעט צופים! מסקנה:בלי משחק החיים (ולחיי האהבה גם אולי קצת) אהבה מעבר לפינה לא הייתה שורדת. אהבה מעבר לפינה- היא רק תחליף זמני. (אין כמו ערוץ 3!) ובגלל זה אנשים התחילו לראות אותה ישר מההתחלה. והמון אנשים- לפחות האנשים שאני מדברת איתם אומרים שמשחק החיים לא משתווה. אבל תכלס- אהבה מעבר לפינה סדרה נחמדה מאוד! חח:) צפייה מהנה.

למעלה