כולם להכנס ! חשוב!!!!!

כולם להכנס ! חשוב!!!!!

adsl והחסרונות! בשבוע שעבר הזמנתי adsl והיום שלחו לי קובץ שמסביר שאפשר לפרוץ למחשב שלך דרך המודם שבזק מספקת! אני לא יודע את האמינות אבל אותי זה דיי שיכנעה! מהי התדובה של בזק??

philips

New member
תשמע...תראה...

מבלי לבדוק לגופו את העניין..כי אין לי אלקטל אלא אורקית..אומר כמה דברים עולם תקשורת הנתונים לעולם לא יהיה מאובטח או סגור הרמטית... תמיד יהיה איזהשהו כשל שנבע מאיזהשהיא טעות של מתכנן/מעצב. כל התקלות שרשומות במסמך נ ש מ ע ו ת הגיוניות..אך אין בכלל בטחון שהמצב כך (אגב..די קל לשנות את הסיסמה של המודם ולהפטר מחלק מהבעיות) ועכשיו לתכלס... אין צורך בתגובה של בזק ואין צורך במסמך הזה או כל דבר אחר. כדאי: 1. לשנות סיסמה למודם 2. להתקין FIREWALL 3. להתקין אנטי-וירוס (2-3 הם לפרנואידים שמבנינו) 4.לפקוח עיניים ולהזהר (ממסמכים מצורפים וכו´) 5.לצפות באתרים כגון WWW.CERT.ORGת WWW.SARC.COM שמודיעים בד"כ על כל הלהיטים החדשים בתחום גרימת הנזק למחשבים של אחרים..ולהקדים תרופה הכי חשוב ..זה לשמור על פרופורצייה.. או כמו שנאמר פעם: NO PANIC נ.ב סידורים אלו הם די והותר למשתמש הביתי. למשתמש העסקי עם רשת מחוברת לאינטרנט כדאי להיוועץ באנשים שאבטחת מידע ותקשורת זהו מקצועם..

מיצו

New member
במילה אחת: בולשיט!

מה פתאום חותך את המהירות בחצי? להפך. אם יש לך Firewall שמשולב בו גם פרוקסי, כמו ה- ISA Server של מיקרוסופט, אתה עשוי גם לקבל גלישה מהירה יותר. לא תמיד, אבל לפעמים.

philips

New member
לא צריך מילה אחת אפשר כמה..

FIREWALL מאיט את הגלישה. על כך אין ויכוח , מכיון שמדובר בעוד עומס על המחשב של בדיקה הפקטים הנכנסים והיוצאים... עם ה FIREWALL הוא חומרה המצב טוב יותר... אם תוכנה פחות... זה נכון גם לבתים פרטיים וגם לארגוניים... במקרה של שרת PROXY כל שהוא ולאו דווקא ISA המשולב ב FIREWALL כחלק מה DMZ.. ניתן לומר שה PROXY יכול לחסוך/לקצר את הגישה לחלק מהמקומות לחלק מהאנשים (ככל שיש יותר אנשים משתשמשים בו-הדבר יותר משמעותי) , ובכך אולי ישפר את המהירות שנפגעה... ולכן אין סיבה לרוץ ולהתקין FIREWALL ו PROXY מתוך כוונה לשפר מהירות.. ומצד שני, אם צריך FIREWALL , אז צריך.. הערת אגב... כיוון נכון והגדרות נכונות של ה RULEBASE ואחרות ב FIREWALL יעזרו להגיע למצב שבו הורדת המהירות היא הקטנה ביותר שאפשר...

למעלה