כולם להכנס מהרר!!!!!!!!!

כולם להכנס מהרר!!!!!!!!!

שאלה?? אתם רוצים שלירון ייצג אותנו בארוויזיון?? תכנסו לאתר קשת לכוכב נולד ויופיע לכם בעמוד הראשי מי אתם רוצים שיופיע .. אז תצביעו ללירון אפשר להצביע מלאא רציתי להעלות את העמוד אבל אני לא יודעתת

Reichan

New member
אני ממש ממש בעד!!! ../images/Emo9.gif

אני חושבת שזו הזדמנות נהדרת של לירון להראות לעולם מה יש לו להציע, ולעולם לראות עד כמה לירון שלנו מקסים ומוכשר
להלן הקישור: http://www.keshet-tv.com/Starborn5/mitzad.aspx רק שימו לב שהם אומרים שתוצאות הסקר לא ממש ישפיעו
יש לי הרגשה רעה שאיכשהו מי שיטוס באמת יטוס לא בגלל כישרון נטו אלא בגלל הרבה הרבה פרוטקציות...
בכל זאת, Where there is life - there is always hope
בהצלחה ללירון!!!

../images/Emo13.gifמה שבטוח שהוא טוב מאוד באנגלית

לא יודע אם המסגרת של אירוויזיון מתאימה לו, ובטח לגבי העיתוי הזה...אבל
לכולם ולמי שלא ייבחר...

Reichan

New member
למה לא בעצם?

לפני השקת האלבום זה ייתן לו סוג של פוש, ובטח יקדם את המכירות. האמת שזו לא החלטה שלנו במילא אז אין ממש טעם לדון בזה XD ואכן, האנגלית שלו בהחלט טובה

moshavnikit

New member
נראה לי שהאירוויזיון אף פעם לא נתן פוש למישהו

בארץ.. אני לא כ"כ הייתי רוצה לראות אותו בתחרות הזאת אז לא בחרתי בו, הייתי שולחת את שירי מימון שוב פעם..

^ מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

בארץ לפעמים האירוויזיון יכול להרוס את הקרירה , אבל לשירי מימון ולדנה אינטרנשיונל זה באמת זינק את הקרירה שלהן לגבהים ענקיים. כך שלשלוח את לירון לשמה ... אני לא כ"כ בטוחה. צריך מישהו עם קול נוגע , מישהו שיכול לדבר אל הקהל ולקנות מהם את הקולות ... תחשבו על זה

גם אני לא מתה על הרעיון

כדאי שיתרכז בדברים יותר חשובים ובכלל לא נראה לי שהארוויזיון מתאים ללירון...

למעלה