כולם להכנס.

GrEeNwOmAn

New member
כולם להכנס.../images/Emo175.gif

אוקיי, תקראו עד הסוף כי זה קשור לסוסים. הבת מצווה שלי, שהתקיימה היום, בקאת בלו שבבית אורן: אוקי אז באנו, אכלנו, התכבדנו ואז עלינו על הסוסים. הביאו לי סוס מתוק
בשם נילס. התאהבתי בו קשות.
יש להם כל איזה רבע דרך מקום כזה גדול ורחב שהסוסים שותים ממנו. אז קיצר, הלך ממש מצויין. חוצמזה שכאב לי הטוסיק מוות בגלל שינוי האוכף. הוא פרץ לי לקאנטר, והוא היה ממש אקטיבי בקאנטר ובטרוט ובהליכה. הוא כל שנייה התרוקן, אבל התרגלתי, והייתי צריכה לעקוף מלא אנשים. ואני ממש מצפה לקורס ביום ראשון ואני אתגעגע אליכם. ואני לא יסתדר בלעדיכם. ורוני, אני חייבת לראות אותך כבר, וחן באה? יהיה אחלה בקורס, יש לך למה לצפות. אני יודעת כבר כעיקרון מה יהיה... והמדריך של הווסטרן, אמר שאני רוכבת ממש טוב, ושכדאי לי לגוון או להחליף. אני נשארת אינגליש עד להודעה חדשה, אבל ווסטרן זה גם ממש טוב.
(התאהבתי) בנילס, הוא גם כוסון!

GrEeNwOmAn

New member
אה וחברה שלי רכבה על סוס מדהים...

בשם אפולו.
, שחור וגדול, והולך מצויין!

כל הבנות שנוסעות לעמק זוהר

לקורס הזה! תהנוווווווווווווווווווווו (אני בטוחה שכן!) ובהצלחה תנסו לתקשר איתנו משם!!!!

GrEeNwOmAn

New member
לסתיו המתוקה שלי.../images/Emo175.gif../images/Emo99.gif

אני ייהנה. איך לתקשר איתכן? בטלפון? יש לי את הטלפונים של רובכן, ולכן יש את שלי. וגם את יכלת לבוא לקורס... אבל עשית החלטה נבונה שבחרת להישאר באורווה ולרכב ולהיות שם כל היום, עם מיסי ועל מיסי...

תהנו לכם בקורס../images/Emo70.gif גידי:

אתה לא יכול להפסיק אפילו ל-10 שניות....??? ההורמונים השטלתו על גידי
סתאאאם. בהצלחה לכל הקורוסונים!
חי חי חי

למעלה