כולם להכנס !!

harel600

New member
../images/Emo13.gif פרטים על עצמי ../images/Emo13.gif

חחח כולם אמרו לי לספר על עצמי אז טוב אני יספר בקצרה בלי לחפור ^^
שם: הראל
כיתה: ט'
עיר: נתניה
תחביבים: להיות על המחשב לפוץ את האייפוד שירים ואחר כך לשמוע אותם D:
צבע אהוב : שחור ולבן =]
אהה ויש לי כלבה שמנה שחורה בשם לילי שלא עושה כלום חוץ מיי לישון !! חחח אז זהו זה אני ^^

harel600

New member
עזרה דחוףף 1@#$

אני רוצה לקנות כרטיס במזומן אז אמרו לי שצריך ללכת למשרדים ועם זה מה זומן אז זה לא 220 זה 200 ש"ח אז מישהוא יכול הלגיד לי איך מגיע לשם לעזעל ?! כאילו כי אני רוצה לבואו ברכבת יותר נוח ... ^^

X Slider

New member
נו אז למה לא שאלת אותי במסנג'ר יא מצחיק? XD

לוקחים רכבת לרכבת ת"א מרכז. לוקחים אוטובוס 62 או 61 לכיוון ת"א (ז"א שלא חוצים את הכביש, עולים בתחנה שבצד של הרכבת) ואז יורדים בארלוזורוב פינת אבן גבירול (שואלים את הנהג או מסתכלים מתי שעוברים את אבן גבירול ואחרי זה יורדים). ואז הולכים לאבן גבירול, פונים אליו שמאלה, הולכים איזה 3-4 דקות עד שרואים תקסטל. כדי לחזור אגב, אתה חוזר לאותו מקום ש62 או 61 הוריד אותך ולוקח מהצד השני 55.. אבל בטח יש דרך יותר טובה שאחד התלאביבים מכירים

PerfectSP

New member
אז זה באמת יותר זול במזומן??../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

כי התכוונתי פשוט להחזיר את המזומן להורים שלי...אז אני יכולה לקנות בעצמי בפחות 20 שקל...

את יכולה להוריד קופון הנחה

באתר הישראלי של טוקיו הוטל.. במקום 220 ב200.... ואת לא חייבת ללכת עד לגם.. אפשר גם גרך הטלפון... חבל שאני לא באה...:(

harel600

New member
אבל אני רוצה לשלם במזומן?

חוץ מי זה בכלל מה המספר שלהם ?

animfanatic

New member
למישהי יש את הראיון

הזה עם כתביות באנגלית http://www.dailymotion.com/relevance/search/tokio+hotel/video/x1n22s_20070122vivaliveteil2-tokio-hotel_music

dorkiflitz

New member
../images/Emo207.gifתראו מה מצאתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אעעהעהעה! זה הסרטון של דביליש שכולם מכירים אבל לא! זה עם עוד קטעים שהם מדברים ורואים יותר דברים מגניבים כאלה.. http://www.youtube.com/watch?v=6itZlYTS6_w&mode=related&search= איזה מתוק טווווווווום גאד!!

keren eckshtein

New member
ההההו זה הסירטון האהוב עליי ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

הם קורעים אותי מצחוק שם
הם כאלו חמודים אלוהים אפשר למות מהם . טום הכי הכי חמוד שם

כןןן איזה חמודיםםםם

איך בילון נקרע כזה עם כל הפה פעור חח חולה על הצחוק שלו

LiHiLuSh

New member
כן אינ מכירה אותו יש לי את הקישור שלו בבלוג

שלי חח שעמתי אותו שם ממיזמן ומתי שמשעמם לי ומתי שלא אינ רואה אותו 100 פעמים

X Slider